notice
  • The GD library for PHP is missing or outdated.
باز بوی کباب آمد؛ اجناس گران شد چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 14 بهمن 1388 ، 13:05

به گزارش بانکی دات ار به نقل از تابناک مردم و فروشنگان اجناس و کالا در روزهای اخیر، با افزایش دست‌کم 10 تا 15 درصدی مایحتاج مردم روبه‌رو شده‌اند.

بنا بر این گزارش، این افزایش قیمت در سری جدید کالاها منظور شده، به گونه‌ای که محصولات شرکت‌ها که پیشتر با قیمت پایین‌تر عرضه می‌شد، اکنون با نزدیک شدن به پایان سال و همچنین بحث‌های مطروحه و دغدغه‌های فراوان مردم از گرانی‌های ناشی از طرح هدفمند کردن یارانه‌ها با قیمت‌ بالاتر، یعنی دست کم افزایش 10 درصدی به فروش می‌رسند.

 

 

 

این افزایش قیمت در اجناس و محصولاتی که مرتبط با شکر است و شکر در تولید آن نقش دارد، محسوس‌تر است؛ برای نمونه، آب ميوه یک لیتری که پیشتر با قیمت 1400 تومان عرضه می‌شد، در سری جدید تولید کارخانه، قیمت 1500 تومان بر آن حک شده که البته این افزایش در انواع کمپوت‌، نوشابه، قند و شكر و دیگر مواد غذایی نیز قابل مشاهده است.

نکته جالب اینجاست که این افزایش قیمت کالا، در حالی انجام می‌گیرد که مسئولان وزارت بازرگانی از ذخیره‌سازی مایحتاج مردم برای شب عید برای جلوگیری از گرانی و همچنین تدابیر کارآمد برای جلوگیری از تورم ناشی از طرح هدفمند کردن یارانه‌ها خبر می‌دهند، حال آن که کارخانه‌ها، بدون هیچ گونه دغدغه و نگرانی، قيمت محصولات خود را در کمال سکوت و آرامش افزایش می‌‌دهند.

با این حال، مسئولان وزارت بازرگانی و تعریزات نیز که همواره دم از مبارزه و مقابله با گرانی‌های خودسرانه و خارج از قوانین کارخانجات می‌زنند، تنها گرانی‌ها و افزایش قیمت‌ها را تکذیب می‌کنند و برای گران‌فروشان و گران‌کنندگان (کارخانجات) عرض اندام کرده و شاخ و شانه می‌کشند که البته در این میان، باز هم این مردم هستند که متضرر شده و طعم گرانی پیش از موعد و گرانی نزدیک عید را می‌چشند و خلاصه باید گفت، از این بوی کبابی که در حاشیه طرح هدفمند کردن یارانه‌ها برای عده‌ای سودجو به راه افتاده، تنها سوختن و زغال شدن نصیب مردم می‌شود و بس.

► اگر وام میلیاردی می خواهید این خبر را بخوانید
فناوری / خودروهای پرنده سال 2011 به بازار می آیند + گزارش تصویری ◄

نظر خوانندگان درباره این مطلب (0)

نظر، تحلیل، اعلام تغییرات، گزارش اشتباه و پیشنهادات خود درباره این مطلب را اینجا بنویسید
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry

busy
 

افراد حاضر

ما 216 مهمان آنلاین داریم
دوره های مهارتی کوتاه مدت
تحت نظارت دانشگاه صنایع و معادن ایران
www.technicalcourse.ir
دوره های مهارتی کوتاه مدت
انجمن مهندسی ساخت و تولید ایران
www.shortcourse.ir
www.msharj.com
فروشگاه اینترنتی کارت شارژ
شرکت بهینه ساز ایستا
سازنده درب و پنجره های UPVC
فقط برای کسانی که می خواهند ساختمانی شیک و چشم گیر داشته باشند.
www.windoor.ir