| هنر مدرن در ایستگاه های مترو / قسمت اول |
|
| سه شنبه ، 24 فروردين 1389 ، 12:36 |
|
فضای متروها یا همان به اصطلاح قطار شهری نیازمند آن است که خسته کننده و دلگیر نباشند.
به گزارش بانکی دات آی آر ،بسیاری از ایستگاه های مترو و یا قطار های زیرزمینی می بایست برای جلب مشتری، از طرح های مناسب و جذابی بر خوردار باشند. این امر شاید خود باعث شود که ساخت فضاهای این مکان ها بسیار هزینه بر باشد ، اما از آن جایی که می توان معنایی جز حمل ونقل را برای آن ها قائل شد، بنابراین جایگاه هایی ساخته می شود که می توان از زیبایی و ابهت آن لذت برد. در اینجا نمایشگاه هایی از کارهای هنری یا باستان شناسی را در چندین جایگاه مترو می بینیم. حتی به تازگی در برخی از این جایگاه ها موزه هایی افتتاح شده است.
در این تصویر راهروی بزرگ ایستگاه سینتگما را داریم که در سال 2000 افتتاح شده است. این مکان دارای محل های نمایشی از آثار باستانی ، حتی جایگاه هایی ساخته شده بر روی دیوارهایش می باشد.
اثری هنری- تاریخی از یونان باستان که در ورودی ایستگاه آکروپولیس قرار دارد و در سال 2000 افتتاح شده است.
تصویر 3: ایستگاه اتنیکی آمینا، با طرحی هنری که یک پارک را شبیه سازی کرده است. افتتاح آن در سال 2000 انجام شده است.
تصویر 1:ورودی ساختمان ایستگاه "رفوربیش" که در سال 1913 توسط آلفرد گرندار ساخته شده است.
تصویر2: ایستگاه پلتز هدلبرگر که در سال 1913 توسط ویلهلم لتگبل ساخته شده است.
تصویر 3: اثر راینر راملر در سال 1984. طرح پست مدرنیست در ایستگاه رافائوس اسپاندا
بیلبائو
تصویر 1: ایستگاه آباندن، فراستریتو در این تصویر سر در ورودی شیشه ایی یکی از ایستگاه های زیرزمینی مترو را داریم که طرحی از فاستر است و به همین جهت "فراستریتو" نام گرفته است.
تصویر 2: ایستگاه باراکالدو ساخته شده در سال 2002
براسل
تصویر 1: ایستگاه کامت فلاندر.طرحی هنری از مجسمه های کوچک در حال پرواز
تصویر2: ایستگاه کرویتون ساخته شده توسط مارتین گایوکس
بوداپست
تصویر: ایستگاه هوسوک تر ساخته شده در سال 1896
دبی
تصویر 1: تفرجگاه ایستگاه امارات
تصویر 2:ایستگاه الجفیلیا
تصویر 3: ایستگاه حمل و نقل خالد بن الولید ، با طرح زمینه آبی و چلچراغی به شکل ستاره دریایی
با حضور درتالار گفتگوی بانکی در مباحث و مسائل اقتصادی کشور شرکت کنید400 عضو تا این لحظه
خبرهای منتخب بانکی دات آی آر : وضعیت تاسف بار فقیران سفید پوست در آفریقای جنوبی + گزارش تصویری جذب 200 هزار مشتری در یک روز توسط یک دختر 16 ساله جشن سنتی استقبال از دانشجویان جدید + گزارش تصویری گزارش تصویری / ابعاد بین المللی اسکناس های مخدوش! گزارشی از تنها هتل "بدون ستاره" در جهان + عکس اولین و قدیمی ترین راهنمای سفر + عکسهای جالب بزرگترین و حیرت انگیزترین کلیسای جهان + عکس گزارش تصویری/ انواع پول های جهان در یک نگاه گزارش تصویری / قاچاق در مرز غربی کشور تبلیغ موثر و البته کمی دلخراش در مسکو گردشگری / این 10 جا را از دست ندهید بحران اقتصادی به زبان کاریکاتور(2)
► شیطنت کودکانه و برداشت از حساب بانکی برای فیس بوک
|





















