| پرداخت یارانه ی نقدی به دانشجویان تنبل انگلیسی |
|
| يكشنبه ، 19 ارديبهشت 1389 ، 13:19 |
|
یک دانشگاه در برتانیا برای زودتر بیدار شدن دانشجویان خود یارانه نقدی به آنها پرداخت می کند.
به گزارش بانکی دات آی آر ، دانشگاه ازکس ، هفته ی گذشته موافقت خود را با پرداخت 500 یورو به دانشجویانی که قرار است پیش از ساعت 9 صبح از خواب بیدار شده و دچار تنبلی یا عادت به دیر بیدار شدن هستند ، اعلام کرد.
اریش باستاد ، یکی از دانشجویان تنبل است که یارانه به وی تعلق گرفته است ، این دانشجوی 19 ساله ی نروژی می گوید :" رشته ی من سیاست و روابط بین الملل است ، بعضی وقتها واقعا نمی توانم صبح بیدار شم دوست دارم تا ظهر بخوابم ، صبح بارها از خواب بیدار شده و مجدد می خوابم ! سخت تر از این روزهایی است که باید صبح بیدار شوم و درسهایم را در اتاق شخصی بخوانم."
دانشجویانی که واقعا دچار تنبلی بوده و یا ساعتهای طولانی در بیرون دانشگاه کار می کنند شامل 500 یورو تخفیف در هزینه ها می شوند و دانشجویان دیگری که سخت از خواب بیدار می شوند ، 100 یورو تخفیف به آنها تعلق می گیرد ، البته در برخی خوابگاه ها این تخفیف به صورت نقدی پرداخت می شود.
البته این تخفیفات تنها به خاطر تنبلی نیست ، بلکه برخی دانشجویان به خاطر بالا بودن هزینه های تحصیل مجبورند تا ساعتی از شب کار کنند و همین باعث می شود تا صبح نتوانند به موقع بیدار شده و در کلاس درسی خود شرکت کنند.
یکی از دانشجویان دانشگاه به یک روزنامه محلی گفت :" من همزمان با تحصیل کار هم می کنم ، هر روز صبح با صدای وحشتناک ساعتم از خواب بیدار می شوم آنهم ساعت 6 ! به سختی از رختخواب و رویاهای خود جدا می شوم تا سرکار یا کلاس درس و یا کتابخانه بروم."
دختر دانشجوی دیگری که به خواب خیلی علاقه دارد می گوید :" در اینجا با زندگی واقعی و سختیهای آن آشنا می شویم ، فرصتی برای خوابیدن وجود ندارد و شما مدام در حال یاد گرفتن درسها هستید ، من واقعا نگران و عصبانی هستم ، چون پولم را دارم دور می ریزم!"
یکی از مسئولین امور دانشجویی با اشاره به کمک هایی که به دانشجویان می شود گفت :" بالغ بر 338 دانشجو ، به صورت نقدی یا تخفیفات 500 یورو دریافت کرده اند ، و 56 نفر دیگر نیز مبالغ پایین تری دریافت کرده اند ."
با حضور درتالار گفتگوی بانکی در مباحث و مسائل اقتصادی کشور شرکت کنید512 عضو تا این لحظه
خبرهای منتخب بانکی دات آی آر : وضعیت تاسف بار فقیران سفید پوست در آفریقای جنوبی + گزارش تصویری جنجال آفرینی تیم بانوان هاکی کانادا در المپیک زمستانی + عکس گزارش تصویری / ابعاد بین المللی اسکناس های مخدوش(2) جذب 200 هزار مشتری در یک روز توسط یک دختر 16 ساله
جشن سنتی استقبال از دانشجویان جدید + گزارش تصویری گزارش تصویری / ابعاد بین المللی اسکناس های مخدوش! گزارشی از تنها هتل "بدون ستاره" در جهان + عکس اولین و قدیمی ترین راهنمای سفر + عکسهای جالب بزرگترین و حیرت انگیزترین کلیسای جهان + عکس گزارش تصویری/ انواع پول های جهان در یک نگاه تکدی گری با روش های خاص + گزارش تصویری اتفاق باورنکردنی برای یک مشتری نیازمندبانک! گزارش تصویری / قاچاق در مرز غربی کشور تبلیغ موثر و البته کمی دلخراش در مسکو گردشگری / این 10 جا را از دست ندهید 6 اشتباه مرگبار شغلی در فیس بوک بحران اقتصادی به زبان کاریکاتور(2)
► دریافت جوایز پلاتینیوم و الماس موسسه BID اروپا توسط بانک رفاه
|











