مواظب سایت شاپرک جعلی باشید !

دوشنبه ، 14 مرداد 1398 ، 10:38
به گزارش بانکی دات آی آر به نقل از سایت خبری ساعد نیوز ، ایجاد درگاه های اینترنتی ساختگی برای کلاهبرداری با در نظر گرفتن ظرافت های مورد نیاز آن و استفاده از عدم دقت مردم و بازدیدکنندگان از سایت های اینترنتی موضوع تعداد قابل توجهی از پرونده های قضائی و شکایت مردم از صاحبان ناشناس این سایت ها را تشکیل می دهد.

مردم برای آشنایی بیشتر با ترفندهای جدید و نوین کلاهبرداران باید نکاتی را به یاد داشته باشند. یکی از نکات مهم این است که به هنگام پرداخت اینترنتی به کلمه اصلی مورد جستجوی خود دقت کنند.

برای مثال در صورتی که واژه شاپرک را به لاتین جستجو می کنند باید به صورت صحیح این واژه را وارد نموده و سپس وارد سایت اینترنتی شوند که شکل درست لاتین آن را درج کرده است.

به تصویر زیر دقت کنید؛ واژه شاپرک « Shaparak  » در زبان لاتین، پس از  « Sh » تنها یک حرف « A » دارد و سایت اینترنتی جعلی که توسط کلاهبردارن ساخته شده، با دو حرف « A » نوشته شده است. دقت در چنین اختلافات جزئی و به ظاهر پیش پا افتاده شما را در شناسایی سایت های اینترنتی کلاهبردار و جعلی کمک می کند


ورود شما به سایت های اینترنتی جعلی و وارد کردن اطلاعاتی چون شماره کارت، شماره حساب و مواردی از این دست، ایمنی اطلاعات شخصی شما را هدف قرار داده و زمینه کلاهبرداری آن ها از حساب شخصی شما را فراهم کرده و علاوه بر مالباختگی، شما را دچار دردسرهای متعدد خواهد کرد.

گاهی کوچکترین سهل انگاری و عدم دقت شما به بهانه از دست دادن همه موجودی حساب بانکی تان تمام می شود و برای جلوگیری از تحمیل چنین ضررهایی باید در زمان ورود به سایت های اینترنتی و خرید غیر حضوری نهایت دقت خود را به کار بگیرید.


► ساده‌ترین شیوه پرداخت اقساط بانک مسکن
چگونه می‌توان از معتبر بودن صفحه پرداخت مطمئن شد؟ ◄

مطالب مرتبط

سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد


براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.


به گزارش «تابناک»، براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:


آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.


الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.


حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.


بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

بنر