چطور اطلاعات بانکی مان را موقع استفاده وای فای حفظ کنیم

دوشنبه ، 19 خرداد 1393 ، 09:17

 

استفاده از اینترنت بی سیم یا همان وای فای این روز ها جنبه عمومی پیدا کرده و علاوه بر اینترنت های شخصی در بسیاری از مراکز عمومی هم از اینترنت وای فای استفاده می کنند.

به گزارش بانکی دات آی آر،برای بسیاری از افراد، راحتی استفاده از شبکۀ وای-فای عمومی برای دسترسی به اینترنت در رستوران یا فرودگاه بسیار لذت‌بخش است. با اینکه راحت است اما کاربران شبکه‌های وای-فای عمومی باید جوانب احتیاط را بسیار رعایت کنند زیرا دستگاه‌های همراه آنها و اطلاعات شخصی ذخیره شده در آن، مانند رمزهای عبور یا اطلاعات آنلاین حساب بانک‌ها، بدون اطلاع آنها جمع می‌شود.

برای اطمینان از امنیت اطلاعاتتان هنگام استفاده از وای فای لازم است:

 

1.مطمئن شوید که نرم‌افزارها یا نرم‌افزارهای ضدجاسوس در همۀ دستگاه‌های شما، شامل گوشی‌های هوشمند ،به‌روز هستند. با دانلود برنامه‌هایی مانند برنامه‌های امنیتی اندروید، کاربران می‌توانند خودشان را در برابر فعالیت بدافزارها محافظت کنند. هنگام استفاده از شبکه‌های بی‌سیم عمومی با گوشی هوشمند یا تبلت، به‌روز بودن نرم‌افزارهای موبایل نیز آسیب‌پذیری را کمتر می‌کند.

2. تا حد امکان از اینترنت های عمومی برای اتصال به بانک تان استفاده نکنید اما اگر کار ضروری پیش آمده و مجبورید حتما برای وارد کردن رمز عبور از کیبورد مجازی که بانک ها در اختیارتان می گذارند استفاده کنید.

3.مطمئن ترین راهکار این است که بلا فاصله بعد از اینکه به اینترنت امن خانگی خودتان دسترسی پیدا کردید رمز عبور اینترنت بانکتان را تغییر دهید.

4.در انجام امور بانکی به صورت آنلاین؛ حتما از برنامه ای که توسط بانک در هنگام گشایش حساب به شما داده می شود، استفاده کنید و اگر تاکنون این برنامه را دریافت و نصب نکرده اید با مراجعه به نزدیکترین شعبه و یا سایت رسمی بانک این برنامه را دریافت کنید.

5.همه خطرات تنها در فضای مجازی رو به روی شما وجود ندارد؛ گاهی اوقات هنگامی که شما درگیر جستجو در فضای سایبری هستید یک آدم فضول و یا دزد می تواند با نگاه کردن از فراز شانه های شما پی به نام کاربری و گذرواژه ایمیل شما و یا کارت عابر بانک شما ببرد و در فرصت مناسب از آن بهره لازم را ببرد.

شبکه وای فای در واقع اتصالات اینترنتی پهن باند است که از مودم های DSL، کابلی یا ماهواره ای گرفته می شود. کاربر، مودم را به روترهای بی سیم که نقش پخش سیگنال و ایجاد شبکه را دارند، وصل می کند. این چیزی است که به آن LAN – شبکه داخلی – گفته می شود. شبکه داخلی جایی است که شما دستگاه خود همچون لپ تاپ یا دسک تاپ را به آن وصل می کنید. در این حالت روتر شما چیزی به نام DHCP خواهد داشت. به طور خلاصه، جدول DHCP در واقع فهرستی از همه تجهیزات کامپیوتری است که به آنها اجازه دسترسی داده شده است. هر کدام از این دستگاه ها، آدرس کنترل دسترسی به رسانه های(MAC) ویژه خود را دارند.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

 

► نارضایتی برخی کارکنان بانک ها از نظام ترفیعات سیستم بانکی
انواع مشتری از نظر متصدیان صندوق بانک ◄

مطالب مرتبط
بنر