“و‌ی‌ در‌اد‌ام‍ه‌ گ‍ف‍ت‌ : م‍ن‌ ب‍ه‌ ‌ع‍ن‍و‌ان‌ ی‍ک‌ ‌ه‍ن‍رم‍ن‍د م‍ذ‌ه‍ب‍‍ی‌ ک‍ه‌ ب‍ه‌ دن‍ب‍‍ال‌ س‍ی‍ن‍م‍‍ا‌ی‌ ت‍ج‍‍ار‌ی‌ و ‌ع‍ش‍ق‍‍ی‌ ن‍ی‍س‍ت‍م‌، م‍‍ی‌ ف‍‍ه‍م‍م‌ ک‍ه‌ ب‍‍ای‍د ب‍ه‌ دن‍ب‍‍ال‌ ‌ارزش‍‍ه‍‍ا‌ی‌ دی‍ن‍م‌ ب‍‍اش‍م‌ و ب‍ه‌ ‌ه‍م‍ی‍ن‌ ج‍‍ه‍ت‌ دن‍ب‍‍ال‍ه‌ رو‌‌ ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد‌ی‌ ‌ه‍س‍ت‍م‌ ک‍ه‌ د‌ارد س‍ن‍ت‍‍ه‍‍ا‌ی‌ ‌اس‍لام‌ ر‌ا پ‍ی‍‍اده‌ م‍‍ی‌ ک‍ن‍د.

‌ای‍ن‌ ک‍‍ارگ‍رد‌ان‌ س‍ی‍ن‍م‍‍ا در ‌اد‌ام‍ه‌ ب‍‍ا ب‍ی‍‍ان‌ ‌ای‍ن‍ک‍ه‌ ‌ان‍ق‍لاب‌ م‍‍ا ف‍ر‌ه‍ن‍گ‍‍ی‌ ب‍ود گ‍ف‍ت‌ : م‍ت‍‍اس‍ف‍‍ان‍ه‌ در ‌ه‍م‍ی‍ن‌ ‌ان‍ق‍لاب‌،م‍‍ه‍‍اج‍ر‌ان‍‍ی‌ در دول‍ت‌ خ‍‍ات‍م‍‍ی‌ ف‍ی‍ل‍م‍‍ه‍‍ا‌ی‌ م‍س‍ت‍‍ه‍ج‍ن‍‍ی‌ ر‌ا ک‍ه‌ م‍ص‍‍ادره‌ ب‍ود ، ‌آز‌اد ک‍رد و ‌ام‍ث‍‍ال‌ م‍ج‍ی‍د م‍ج‍ی‍د‌ی‌ ر‌ا رو آورد ک‍ه‌ ۴۰۰ م‍ی‍ل‍ی‍ون‌ ت‍وم‍‍ان‌ ب‍ر‌ا‌ی‌ س‍‍اخ‍ت‌ ف‍ی‍ل‍م‌ ت‍ب‍ل‍ی‍‍غ‍‍ات‍‍ی‌ م‍وس‍و‌ی‌ آن‌ ‌ه‍م‌ ب‍‍ا آوردن‌ ی‍ک‌ ‌ه‍ن‍رپ‍ی‍ش‍ه‌ م‍‍ازن‍در‌ان‍‍ی‌ پ‍ول‌ گ‍رف‍ت‍ه‌ ‌اس‍ت‌ .

و‌ی‌ ب‍‍ا ‌اش‍‍اره‌ ب‍ه‌ م‍ن‍‍اظره‌ م‍وس‍و‌ی‌ و ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ن‍ی‍ز گ‍ف‍ت‌ : ‌ه‍م‍ه‌ دی‍دی‍م‌ ک‍ه‌ چ‍ه‌ ک‍س‍‍ی‌ چ‍ق‍در در چ‍ن‍ت‍ه‌ د‌ارد، م‍ن‌ ش‍ن‍ی‍دی‍م‌ ک‍ه‌ م‍وس‍و‌ی‌ ب‍ر‌ا‌ی‌ ح‍ض‍ور در ‌ای‍ن‌ م‍ن‍‍اظره‌ ، ن‍زدی‍ک‌ ب‍ه‌ ۱۰ روز ب‍‍ا چ‍ن‍د ن‍ف‍ر ‌آدم‌ خ‍ب‍ره‌ و ت‍و‌ان‍م‍ن‍د ت‍م‍ری‍ن‌ م‍‍ی‌ ک‍رده‌ ت‍‍ا ‌آم‍‍ادگ‍‍ی‌ پ‍‍اس‍خ‍گ‍وی‍‍ی‌ د‌اش‍ت‍ه‌ ب‍‍اش‍د ول‍‍ی‌ ن‍ت‍ی‍ج‍ه‌ ‌ه‍م‍ه‌ ‌ای‍ن‌ ت‍م‍ری‍ن‍‍ه‍‍ا “چ‍ی‍ز” ش‍د.”

salahshoor

متن بالا از سایت رجانیوز بدون هیچ تغییری استخراج شده است.

آقای سلحشور حالا که به اشک هایی که در زمان دیدن سریال حصرت یوسف(ع) ریختم فکر می کنم. می بینم که این اشک ها به خاطر علاقه ام به پیامبر پاکی بوده که در میان مسلمانانی چون شما هم مظلوم واقع شد. نه به خاطر صداقت شما در ساخت این فیلم.

آقای سلحشور مسخره کردن کلام یک انسان صادق، که الان هرقدر در ساخت آثار هنری امنیت دارید از صدقه سر شهامت های امثال اوست، نشاندهنده تفکر سیاه شما نسبت به زمانه است.

این سایت یک سایت سیاسی نیست و از پرداختن به حاشیه های سیاسی خودداری می کنم و به بحث اقتصادی خودم می پردازم.

شما به قول خودتان ۷ میلیارد تومان به قولی ۱۲ میلیارد تومان و به قولی ۲۰ میلیارد تومان پول برای ساخت سریال حضرت یوسف(ع) دریافت نمودید.

چند بازیگر معروف در این فیلم بازی کردند؟ چقدر دستمزد دادید؟ اکثر بازیگران غیر معروف حتی حاضرند پول پرداخت کنند و در این سریال معروف نقشی را ایفا کنند.

بسیاری از قسمت های سریال مملو از دیالوگ های کش داده شده برای افزودن زمان سریال بود. این را همه مردم ایران می دانند.

من مدافع فیلم نامه فیلم های عشقی و به قول شما تجاری نیستم. آن ها مخاطبان مربوط به خود را دارند.

ولی اکثر این فیلم ها فروشی معادل ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان دارند. شما دست اندرکار سینمای ایران هستید. پس پاسخ دهید:

- چند درصد این پول سهم سینما داران است؟

- چند درصد این پول هیچ گاه به دست تهیه کننده نمی رسد؟

- مابقی این پول در چه تاریخی با تهیه کننده تسویه می شود؟

- چند درصد این فیلم ها هیچ گاه به باجه نمی رسند؟

- استهلاک سرمایه از ساخت تا فروش چقدر است؟

- دستمزد بازیگران معروف در این فیلم ها چقدر است؟

آقای سلحشور چه کسی فیلم تجاری تولید می کند؟ کسی که با این دردسر فروش می کند یا کسی که به راحتی قراردادی چند میلیون دلاری با بودجه بیت المال امضا می کند؟ تاجر کسی است که به نام یک شخص مذهبی با بیت المال تجارت می کند.

رهبری انقلاب در یکی از خطبه‌های نماز جمعه‌ی تهران، با اشاره به دوران حیات مبارک امیرالمؤمنین(ع) به تحلیل موضوع فتنه پرداختند. ایشان دنیا پرستی دنیا طلبان را ریشه‌ی اصلی پدید آمدن فتنه‌ها عنوان نمودند و امام علی (ع) را دچار چنین بلیه‌ای در دوران حکومت خود دانستند.

ایشان با تبیین محیط فتنه که به معنای محیط غبار آلود است فرمودند :« در چنین وضعیتی است که خیلی‌ها اشتباه می‌کنند و بصیرتشان را از دست می‌دهند. تعصبهای بی خود، عصبیت‌های جاهلی در چنین فضایی رشد پیدا‌ می‌کند. آن وقت می‌بینید محور، دنیا طلبانند. اما یک عده کسانی که اهل دنیا هم نیستند به خاطر فتنه در جهت هدف‌های آن‌ها حرکت می‌کنند»

شما از کدام نوع هستید؟ خدا به همه ما رحم کند.