بهترین سرمایه گذاری

مباحث مربوط به سرمایه گذاری در بخش های مختلف

بهترین سرمایه گذاری

پستتوسط shahruz » سه شنبه اردیبهشت 7, 89 2:36 pm

من یه مقدار کمی پول دارم(حدود 2 میلیون تومان) می خوام به بهترین شکل سرمایه گذاریش کنم چون خودم به تنهایی نمی تونم باهاش کاری بکنم به نظرتون بهترین را سرمایه گذاری اون چیه؟
shahruz

تاريخ عضويت: شنبه فروردین 28, 89 9:39 am

Re: بهترین سرمایه گذاری

پستتوسط man » يکشنبه اردیبهشت 12, 89 9:11 am

بهتره به سمت كارهاي زود بازده بريد و در خوشبينانه ترين حالت با توجه به سرمايتون ميتونيد واسته گري كنيد.
man

تاريخ عضويت: پنج شنبه اردیبهشت 2, 89 2:50 pm

پستتوسط ya reza » سه شنبه اردیبهشت 14, 89 2:55 pm

با 2 ميليون تومان ميشه يه فست فود كوچيك كنار خيابون پر رفت و آمد زد و كم كم قسط وسايلي مثل فر و يخچال و ... را داد و بعد از مدتي به اميد خدا ماهي حتي تا 700-800 هزار تومان خالص هم در آورد. موفق باشي و پركار و باهوش. :D
ya reza

تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 89 4:10 pm

پستتوسط sh_65 » يکشنبه اردیبهشت 19, 89 1:31 pm

به نظر من با این پول می تونی وارد بورس بشی اما یادت باشه سرمایه گذاری در بورس کار هرکسی نیست از آدمایی که در این زمینه تجربه دارن کمک بگیر تا بهترین و پر سود ترین سهام رو بخری
sh_65

تاريخ عضويت: سه شنبه اسفند 11, 88 9:23 am

پستتوسط mjabari2017 » چهارشنبه اردیبهشت 22, 89 10:35 am

برای سرمایه گذاری راه های زیادی وجود اول هدف رو از سرمایه گذاری مشخص کن بعد شروع به کار کن.
شما تو چه زمینه های تخصص دارید ؟
اگه بخوا ی میتونیم با هم همکاری داشته باشیم
mjabari2017

تاريخ عضويت: يکشنبه اسفند 23, 88 1:25 pm

پستتوسط elexito » شنبه اردیبهشت 25, 89 9:11 am

با سلام و خسته نباشید.
با توجه به میزان سرمایه های اندک و عدم تخصص بیشتر افرد بهترین پینهاد برای ما گزینه ی" تخصص از یک کارگذار_سرمایه ی از ما" هست.
ما با کار در بازارهایی مثل فارکس و ... میتونیم حتی با یک میلیون تومان سود بسیار عالی ای در یک روز بدست بیاریم، اما این کار به تخصص بسیار بالال و همچنین تجربه ی زیای نیاز داره. با شناسایی کارگذار هایی که در بازارهای جهانی فعالیت میکنند_ چه داخلی چه خارجی_(که البته من کارگذارهای خارجی رو توصیه میکنم) میتونید از تخصص اونها استفاده کنید اما به سود کمتری دست پیدا میکنید.
ضرر در بازار فارکس و ... برای افراد غیرحرفه ای بسیار بالاست چون سود این بازار ها بسیار بالاست.
elexito

تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 25, 89 9:03 am

پستتوسط sh_65 » دوشنبه خرداد 10, 89 2:33 pm

برات یه پیشنهاد جدید دارم در سطح تیم ملی . فکر می کنم با پولت بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که ببریش توی بازار طلا وسکه سودش خیلی خوبه طلا هیچ وقت از قیمت نمیفته
sh_65

پستتوسط رضایی » پنج شنبه تیر 2, 89 1:07 am

سلام
.
بهتره یه قبر تو یه جای دنج واسه خودت بخری، باور کن ضرر نمی کنی
البته اگه با 2 میلیون بشه قبر خرید :?
رضایی

تاريخ عضويت: پنج شنبه تیر 2, 89 1:04 am

پستتوسط sh_65 » پنج شنبه تیر 3, 89 2:01 pm

رضایی نوشته است:سلام
.
بهتره یه قبر تو یه جای دنج واسه خودت بخری، باور کن ضرر نمی کنی
البته اگه با 2 میلیون بشه قبر خرید :?

واقعا خیلی کمک کردید پس کسی که پول نداره کلا بره بمیره نه جناب خیلی از کسایی که ما امروزه به عنوان سرمایه دار میشناسیمشون که از همون روز اول پولدار نبودن کم کم پولدار شدن .چون بجایی که بشینن قصه بخورن فکرشون رو به کار انداختن :geek:
sh_65

پستتوسط زهرا موجودي » سه شنبه مرداد 12, 89 9:21 am

من خودم در حال حاضر 26 ميليون پول دارم كه البته بخش عمده آن وام است . اول بهمن به شرط اينكه خونه بخرم وام 18 ميليوني مسكن به من تعلق مي گيره (كه اون مستلزم پيدا كردن خانه نقلي 45 ميليوني ، زير 5 سال ساخت و بدون وام بانكي است).در حال حاضر 17 ميليون پيش خودم است كه مي خواهم تا دريافت وام 18 ميليوني يك جا سرمايه گذاري كنم اون كسي كه قراره پول مرا بگيره مي شناسم ولي با اين حال خيلي مي ترسم چون چند سال پيش يه آشنا 1.5 ميليون پول مرا خوردو رفت. حالا به نظر شما بهترين كار چيه؟ يا اينكه اين مقدار پول را كجا سرمايه گذاري كنم بهتره؟
زهرا موجودي

تاريخ عضويت: سه شنبه مرداد 12, 89 8:40 am

بعدي

بازگشت به سرمایه گذاری

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان