تحریم خوبه یا بده؟

مباحث مربوط به تحریم اقتصاد ایران

تحریم خوبه یا بده؟

پستتوسط shahab » چهارشنبه اسفند 12, 88 9:06 pm

من فکر می کنم اینکه تحریم هستیم بده. چون یه زمانی که ما هیچی تولید نمی کردیم خوب تحریم خوب بود چون به سمت تولید رفتیم. اما الان که تحریم هستیم خیلی بده چون نمی تونیم تولیداتمون رو صادر کنیم. حالا واردات تکنولوژی که بماند
shahab

تاريخ عضويت: دوشنبه اسفند 3, 88 7:08 pm

Re: تحریم خوبه یا بده؟

پستتوسط kiafar » شنبه اسفند 22, 88 4:34 pm

معنی تحریم کاملا مشخصه برای ایجاد محدودیته بنابر این در هیچ زمانی خوب نیست اما یه مدیر موفق چه درسطح کلان مدیریتی چه در رده های پایین مدیریتی می تونه تهدید رو به فرست تبدیل کنه همونطور که خیلی از تولید کننده ها و صادر کننده هامون الان دارن تحریم ها رو دور میزنن
kiafar

تاريخ عضويت: دوشنبه اسفند 10, 88 3:23 pm

پستتوسط ya reza » جمعه اردیبهشت 17, 89 1:30 pm

تحريم كه في النفسه محدود كننده و بد است اما مديران خوب و خلاق مي توانند موانع را به سكوهاي پرتاب تبديل و آنها را دور بزنند. به هر حال ما دشمنان قسم خورده اي داريم كه برايشان رژيم هم فرق نمكند آنها دنبال منابع زيرزميني ، نفت و گاز و ثروت ها و بازار بسيار گسترده ما هستند و با توجه به موقعيت جغرافيايي و ژئوپولتيك ما به دنبال تسلط مستكبرانه بر ما و ازآن طريق بر منتطقه و خاورميانه و آبهاي آزاد منطقه بوده و هستند پس تحريم آنها براي اعمال فشار در راستاي تحقق اهدافشان طبيعي است . و اين ما ملت غيور و مسلمان هستيم كه بايستي با همت مضاعف و به كار گيري نبوغ بيشتر بر دهان تمام ياوه گويان بزنيم و از توليدات داخلي هرچه بيشتر حمايت و مصرف كنيم تا چرخه هاي اقتصاد شتاب بيشتري بگيرند. به اميد روزي كه ما توان تحريم پست فطرتان ظالم مثل آمريكا و اسرائيل و انگليس را داشته باشيم.
ya reza

تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 89 4:10 pm

پستتوسط kiafar » شنبه خرداد 22, 89 1:36 pm

تبریکات صمیمانه من رو به مناسبت تحریمات جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد بپذیرید . توجه داشته باشید که برادران روس و چین به شدت به ما علاقمند هستند وفقط به دلیل علاقه بیش از اندازشون به ملت ایرانه که از این تحریم ها حمایت کردند اونها فقط می خوان ما هر چه بیشتر به توانایی های داخلیمون تکیه کنیم و به استقلال 100 درصد برسیم :oops: :evil:
kiafar

تاريخ عضويت: دوشنبه اسفند 10, 88 3:23 pm

بازگشت به تحریم اقتصادی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان