صنعت توريسم در ايران

انجمنی برای آشنا کردن یکدیگر با جاذبه های گردشگری نقاط مختلف کشور و جهان

صنعت توريسم در ايران

پستتوسط ya reza » پنج شنبه اردیبهشت 16, 89 3:00 pm

با سلام
با توجه به اهميت زياد صنعت توريسم در دنيا و ايران هر كسي ايده خوبي براي رونق اين صنعت دارد ارائه كند.
به نظرم اين صنعت ابتدا فرهنگ سازي و سپس بسترسازي و مطالعات واقع بينانه مي خواد .
ya reza

تاريخ عضويت: شنبه اردیبهشت 11, 89 4:10 pm

Re: صنعت توريسم در ايران

پستتوسط maso0od » شنبه اردیبهشت 18, 89 10:30 pm

همین بیابون های ما میدونید چقد اروپائی ها میمیرن واسه بیابون و صحرا ؟؟؟؟؟؟
maso0od

تاريخ عضويت: شنبه اسفند 8, 88 7:06 pm

پستتوسط sh_65 » يکشنبه اردیبهشت 19, 89 1:28 pm

توریسم یکی از راههای عالیه کسب درآمد در همه کشور هاست به نظرم ما حتی در معرفی تهران به تهرانی ها مشکل داشتیم خیلی ها هنوز شکرآب,شهرستانک یاحتی دماوند رو ندیدن
sh_65

تاريخ عضويت: سه شنبه اسفند 11, 88 9:23 am

پستتوسط فرزاد سياه منصوري » دوشنبه اردیبهشت 20, 89 11:29 am

راست ميگين ما ايرانيها تو همين تهران چيزاي ديدني داريم كه حد نداره چه فايده كسي توجو نميكنه
فرزاد
فرزاد سياه منصوري

تاريخ عضويت: دوشنبه اردیبهشت 20, 89 11:20 am

پستتوسط sh_65 » شنبه خرداد 1, 89 2:16 pm

من می خوام ازتون دعوت کنم که از یزد دیدن کنید این شهر دومین شهر خشت و گلی در جهانه که به دلیل قرار گرفتن دربخش مرکز ایران و دوری از گسل های زلزله دچار کمترین تغییرات شده و دارای مراکز تاریخی فراوانه. از شیرینی هاش هم که بهتره چیزی نگم که فقط کافیه یه بار بخورید تا مشتری دائمش بشید چند تا از عکساش رو میزارم تا ببینید.
http://banki.ir/akhbar/1-news/3938-yazd

به این میگن گسترش صنعت توریسم به شکل عملی شما هم می تونید دیگران رو به دیدن نقاط دیدنی که میشناسین دعوت کنین
sh_65

پستتوسط shahruz » يکشنبه خرداد 9, 89 2:18 pm

sh_65 نوشته است:من می خوام ازتون دعوت کنم که از یزد دیدن کنید این شهر دومین شهر خشت و گلی در جهانه که به دلیل قرار گرفتن دربخش مرکز ایران و دوری از گسل های زلزله دچار کمترین تغییرات شده و دارای مراکز تاریخی فراوانه. از شیرینی هاش هم که بهتره چیزی نگم که فقط کافیه یه بار بخورید تا مشتری دائمش بشید چند تا از عکساش رو میزارم تا ببینید.
http://banki.ir/akhbar/1-news/3938-yazd

به این میگن گسترش صنعت توریسم به شکل عملی شما هم می تونید دیگران رو به دیدن نقاط دیدنی که میشناسین دعوت کنین

خیلی جالب بود ممنون از مطلبت
shahruz

تاريخ عضويت: شنبه فروردین 28, 89 9:39 am

پستتوسط sh_65 » سه شنبه خرداد 11, 89 2:58 pm

بچه ها یعنی هیچ کس ایده گردشگری نداره ؟چون بیکارین پول مسافرت ندارین و به سفر فکر نمی کنید؟ یه کم به ذهنتون فشار بیارین شاید همین ایده ها کمک کنه خودمون یه کار راه انداختیم.
sh_65

بازگشت به گردشگری

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان