با اینکه این تصور وجود دارد که کسانی که کامل ترین و بهترین کار را در دنیا انجام داده اند مستحق گرفتن جایزه هستند اما بعضی وقت ها هم قضیه برعکس می شود و جایزه برتر به افرادی اعطا می شود که اتفاقا بدترین کار را انجام داده یا احمقانه ترین ایده را داشته اند.
نکته جالب اینجاست که با اینکه به نظر می رسد شاید خیلی ها دوست نداشته باشند اسمشان به عنوان برنده این جایزه های احمقانه سر زبان ها بیفتد اما باز هم افراد زیادی پیدا می شوند که دقیقا برای گرفتن این عنوان و بردن این جوایز خودشان را به آب و آتش می زنند.
جایزه برادران بزرگ
جایزه برادران بزرگ یا بیگ برادر از عجیب ترین جوایزی است که هر ساله در آمریکا اهدا می شود. این جایزه به اشخاص یا سازمان هایی تعلق می گیرد که بیشترین تلاش برای دستیابی به حریم شخصی مردم را انجام داده اند یا رازهای مهمی از زندگی افراد را فاش کرده اند.
نکته جالب اینجاست که چون این اطلاعات از زندگی شخصی مردم در سایت ها و کنفرانس های مختلفی بیان شده، به همین خاطر کمپانی گوگل هم چندین بار به خاطر گذاشتن این اطلاعات در سایت های مختلف، این جایزه را دریافت کرده است.
جایزه برادران بزرگ الهام گرفته از رمان جورج اورول است که در سال ۱۹۸۴ به چاپ رسید. در این کتاب نویسنده تاکید کرده بود که برادران واقعی همیشه با چشمانی باز مراقب زندگی مردم هستند. در این رمان زندگی مردم به طور مخفیانه توسط عده ای تحت نظر گرفته شده و رازهای آنها فاش می شد به طوری که هرگز مشخص نمی شد این اسرار چگونه به دنیای خارج از محیط زندگی شان راه پیدا کرده است.
جایزه ایگنوبل
این جایزه الهام گرفته از جایزه نوبل است اما نمونه تمسخرآمیز آن به شمار می رود. این جایزه در اوایل ماه اکتبر هرسال به ۱۰ نفر از کسانی داده می شود که موفقیت یا اختراع آنها در ابتدا باعث خنده و تمسخر شده و نمی توان این آزمایشات را برای بار دوم انجام داد.
ایگنوبل توسط مجله طنز علمی که تحقیقات غیرممکن را به چاپ می رساند در دانشگاه هاروارد داده می شود و شامل تمام رشته ها از جمله فیزیک، شیمی، ادبیات و صلح می شود. برای مثال در یکی از تحقیقاتی که موفق شد جایزه ایگنوبل را دریافت کند گفته شده بود که سیاهچاله های فضایی می توانند به تنهایی یک جهنم باشند.
در طی این مراسم شنوندگان می توانند با پرتاب موشک های کاغذی یا گفتن حوصله ام سررفت مسخره بودن یک مقاله یا طرح را اعلام کنند. تا به حال بیشترین مبلغ که ۵/۷ میلیون دلار بوده است به طرحی داده شد که اگر در جنگ از بمب های خنده آور استفاده کنند سربازان دشمن قادر به جنگیدن نخواهند بود.
جایزه پا در دهان
پا در دهان نام یکی از عجیب ترین جوایزی است که هر سال در انگلیس به بدترین و احمقانه ترین جملات نقل شده در عموم به وسیله چهره های سرشناس چه هنری، علمی و سیاسی داده می شود. جمله ای که در سال ۲۰۱۰ باعث شد تا نویسنده آن یعنی «ریچاردگر» برنده این جایزه باشد، اینطور بود: «من می دانم چه کسی هستم. هیچ کس غیر از من نمی داند من چه کسی هستم. اگر من یک زرافه بودم و کسی به اشتباه فکر می کرد مار هستم باز هم اطمینان داشتم یک زرافه هستم و هرگز به اشتباه نمی افتادم.»
برنده ۲۰۱۱ به نام نائومی کمپبل گفته بود من واقعا انگلیس را دوست دارم و از آن بیشتر، غذاهای انگلیسی را. در واقع هرگز در تمام عمر هیچ چیز دیگر را به اندازه یک ظرف پاستا دوست نداشته ام.»
در سال ۲۰۰۸ نیز جورج بوش به خاطر گفتن «من می دانم به چه چیزی اعتقاد دارم. من همیشه در مورد آنچه اعتقاد دارم صحبت خواهم کرد و مطمئنم هر آنچه که من به آن اعتقاد دارم درست است.» در یک برنامه زنده، برنده این جایزه احمقانه شد.
جایزه استلا
جایزه استلا با الهام از شکایت زنی به نام استلا لایبک مرسوم شده و برای اولین بار در سال ۲۰۰۲ اعطا شد. در سال ۱۹۹۲ استلا لایبک در حال مسافرت با اتومبیل نوه اش بود که در میانه راه یک لیوان قهوه مک دونالد خریداری کرد.
او لیوان را در میان زانوهای خود گذاشته و آن را باز کرد تا خامه را به قهوه اضافه کند اما ناگهان لیوان واژگون شد و باعث شد پاهای استلا دچار سوختگی درجه سه شود. پس از این ماجرا استلا به خاطر داغ بودن بیش از حد قهوه از رستوران مک دونالد شکایت کرد و موفق شد مبلغ ۲ میلیون و ۲۰۰ دلار از مک دونالد جریمه بگیرد.
هم اکنون این جایزه به کسانی تعلق می گیرد که احمقانه ترین شکایت را به دادگاه ارائه داده و البته توانسته اند خسارت دریافت کنند. برای مثال در سال ۲۰۰۷ روی پیرسون توانست از یک شرکت لوازم خانگی به خاطر گم شدن زیرشلواری اش در ماشین لباسشویی مبلغ ۶۵ میلیون دلار جریمه دریافت کند که در نتیجه جایزه استلا را نیز به خود اختصاص داد.
جایزه بدترین کتاب
جایزه بدترین کتاب به بدترین کتاب های سال هم از نظر موضوع، هم تصاویر و هم جلد اعطا می شود. البته کاملا مشخص است که کتاب هایی که هم محتوای آنها و هم جلدشان بدترین موضوع را داشته باشند در اولویت قرار خواهند گرفت. این جایزه برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ به نویسنده کتاب کودکان و مادران داده شد.
این کتاب آنقدر از نظر محتوا و تصاویر ضعیف بود که هر کدام از عوامل آن از جمله طرح جلد، باب شی، تصویرگران مارک نیوگاردن و مگان مونتاگو و داستان نویس دیوید هوروویتز به طور جداگانه جایزه دریافت کردند.
این کتاب تا به حال بیشترین جایزه را به خود اختصاص داده است. پس از آن کتاب کابوی و اختاپوس نوشته جان سیزسکا به خاطر داشتن بدترین عکس ها و تصاویر رکورددار بیشترین رأی شده است.
جایزه داروین
برای دریافت جایزه داروین نیازی به زنده بودن نیست زیرا این جایزه به کسانی تعلق می گیرد که به خاطر حماقت خود جانشان را از دست داده اند. این جایزه از قانون زندگی و مرگ داروین الهام گرفته شده و اینکه روزی زمین دوباره از وجود انسان ها تهی خواهد شد.
تا به حال این جایزه به تعدادی از کسانی که به خاطر کارهای احمقانه خود جانشان را از دست داده اند تعلق گرفته است. برای مثال جایزه داروین در سال ۲۰۰۳ به یک برزیلی که برای تست نشتی گاز از فندک استفاده کرد و در سال ۱۹۸۷ به کسی که برای فیلمبرداری از یک چترباز بدون داشتن چتر خود را از هواپیما به پایین پرتاب کرد، تعلق گرفت.
از دیگر کسانی که این جایزه را دریافت کردند می توان به یک شیشه ساز که برای آزمایش مقاومت آن خود را محکم به طرف شیشه پرتاب کرد و از طبقه بیست و چهارم پایین افتاد اشاره کرد.
جایزه پیگوسوس
طرح جایزه پیگوسوس برای اولین بار توسط شعبده بازی به نام جیمز رندی ارائه شد و به کسانی داده می شود که کاری خارق العاده و ماوراءالطبیعه انجام دهند. این جایزه برای اولین بار به روانشناسی اعطا شد که ادعا می کرد می تواند از چشمان خود اشعه مغناطیسی متصاعد کند.
همچنین این جایزه تا به حال به احضارکنندگان ارواح نیز داده شده است. البته حتما لازم نیست آنها روحی را در مقابل داوران ظاهر کنند بلکه کسانی که بهترین نمایش را داشته باشند نیز برنده خواهند شد. جالب اینجاست که این جایزه درست در روز اول آوریل که روز دروغ آوریل نامیده می شود به برنده داده خواهد شد.
جایزه پیگوسوس در واقع طرحی از یک خوک پرنده است که رندی برای سایت خود طراحی کرده بود. این طرح بسیار جالب به نظر می رسد زیرا هرگز امکان ندارد که یک خوک بتواند پرواز کند و برای کسانی که ادعا می کنند کارهایی خارق العاده انجام می دهند بسیار مناسب است.
جایزه تمشک طلایی
جایزه تمشک طلایی که به طور مختصر رازیس نامیده می شود، جایزه ای است که به بدترین فیلم سال اعطا می گردد یعنی درست برخلاف جایزه اسکار. این جایزه که یک تمشک فلزی بزرگ به رنگ طلایی است، برای اولین بار توسط ناشری به نام جان ویلسون در سال ۱۹۸۱ به فیلم مامامیا داده شد.
او در یک میهمانی فیلم هایی را که به نظرش بسیار ضعیف بودند برای دوستان خود نمایش داده و از آنها خواست تا بدترین را انتخاب کنند.
البته این جایزه هم اکنون به بدترین بازیگر و هر موضوع دیگری که به فیلم تعلق داشته باشد نیز داده می شود. برنده شدن در تمشک طلایی بر اساس رأی ۶۵۰ نفر از خبرنگاران، دوستداران سینما و سینماگران باتجربه است که از ۴۵ ایالت آمریکا و ۱۹ کشور دیگر برای قضاوت دعوت می شوند.
جایزه کتانی بدبو
در سال ۱۹۷۵ مسابقه ای برای فروش کفش های کتانی یک فروشگاه برگزار شد که این مسابقه تا سال ۱۹۸۸ به یک فستیوال سالانه تبدیل شد. در این مسابقه نشان داده می شد که چطور یک کتانی می تواند بدون رسیدگی و تا لحظه پاره پاره شدن کار کند.
پس از آن در سراسر آمریکا جایزه ای برای کسانی که از کتانی های خود بیشترین استفاده را می کنند در نظر گرفته شد. تعداد زیادی از شرکت کنندگان بین ۵ تا ۱۵ سال سن داشتند. قضاوت بر اساس زمان خرید تا خراب شدن کتانی، پاشنه، بندها، کف و زبانه بود و حتی کفشی که بدترین بو را داشت در اولویت قرار می گرفت.
در این مسابقه که هر سال در ایالاتی چون میشیگان، جورجیا، یوتا و کالیفرنیا برگزار می شود علاوه بر جام مبلغی برابر با ۲۵۰۰ دلار نیز به برنده داده می شود. در سال ۲۰۱۱ جایزه کتانی بدبود به یک کتانی نایک متعلق به نوجوانی ۱۷ساله داده شد که در مدت زمان استفاده، شسته نشده و بوی بسیار بدی داشت.
جایزه فانوس روج
همانطور که تمام ورزشکارانی که در مسابقات ورزشی مقام اول را کسب می کنند، جایزه می گیرند، چند سالی است به ورزشکارانی که در مسابقات مقام آخر را هم به دس تمی آورند جایزه ای داده می شود. جایزه لنترن روج جایزه ای است که به آخرین نفر در مسابقات دوچرخه سواری اعطا می شود.
این موضوع باعث شد تا دوچرخه سوارانی که موفق نمی شدند بین ۵ نفر اول باشند سعی کنند از بقیه دوچرخه سواران عقب مانده و حداقل جایزه لنترن را دریافت کنند. آنها برای عادی نشان دادن نقشه خود تلاش می کردند تا نشان دهند دوچرخه شان دچار مشکل شده یا پای آنها آسیب دیده و باید بقیه مسابقه را آرام تر ادامه دهند.
همین امر دلیلی شد تا مسوولان مسابقات دوچرخه سواری در مسابقات سالانه تور دوفرانس قانونی بگذارند که هر دوچرخه سواری که در مسابقات نفر آخر شده و جایزه لنترن را دریافت کند حق شرکت در مراحل بعدی مسابقات را نیز نخواهد داشت.
سرنخ
پربازدید ترین های بانکی:
*****************
- آوازه كودك نابغه ايراني در لندن/عکس
- استخدام در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
- کاریکاتور/ وقتی اقتصاد کوپنی زنده می شود
- استخدام در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح(اعلام نتایج)
- در قاب تصویر/ خانه آخرت درطرح ها و رنگ های متنوع!!
- آخرین اخبار استخدام استانداری های سال ۹۱(جدید اصفهان)
- چگونه کامپیوترمان را به سلیقه شخصی درست کنیم؟
- اعلام نتایج آزمون استخدامی سازمان بنادر ودریانوردی
- ۱۹ راهکار موفقیت از زبان پائولو کوئیلو
- استخدام موسسه مالی و اعتباری عسکریه در ۱۴ استان
- ۱۰ درس بزرگ از ۱۰ میلیاردر مشهور
- دیدن این تصاویر توی تابستان حسابی می چسبه
- ارسال رزومه های گسترده ی کارجویان بانکی
- استخدام در ۵ شرکت معتبر
- در دانشگاه ها چه می گذرد
- برای اینکه سرتان کلاه نرود اینجا را ببینید
- نتایج قرعه کشی بانک ها را اینجا ببینید
- دیدنی های ایران و جهان
- برای دیدن آخرین اخبار و استخدام ها به مابپویندید