اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه در قالب طرح‌رضوان توسط بانک‌انصار

 

بانکی دات آی آر: طرح قرض‌الحسنه ‌رضوان یکی دیگر از طرح‌های این بانک در حوزه قرض‌الحسنه است که به منظور قدردانی از مشتریان، کمک به ذینفعان، کمک به مردم نیازمند و ترویج سنت‌حسنه قرض‌الحسنه به اجرا گذاشته شده و براساس آن امتیاز تسهیلات به متقاضیان اعطا می‌شود. در این طرح نرخ کارمزد تسهیلات 2% و مدت بازپرداخت اقساط حداکثر 60 ماهه بوده و تعیین تعداد اقساط توسط متقاضی صورت می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این طرح ارزشمند و آشنایی با نحوه بهره‌مندی از آن با آقای مجاهدی معاون بانکداری بانک‌انصار به گفتگو نشسته‌ایم.

 

طرح رضوان چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

طرح ‌رضوان در حوزه قرض‌الحسنه طراحی شده و یکی از انواع خدمات بانکی است که برای بهره‌مندی ذینفعان و نیازمندان از تسهیلات بانکی در قالب بانکداری اسلامی و بانکداری بدون ربا از سوی مسئولان بانک انصار تنظیم شده است. براساس این طرح مشتریان و متقاضیان می‌توانند با افتتاح سپرده و براساس گردش حساب؛ از امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه استفاده نمایند و میزان امتیاز تسهیلات به مانده میانگین و مدت  سپرده‌گذاری و فرایندهای اعتبارسنجی بستگی دارد. این طرح همچنین تداوم بخش اقداماتی است که با طرح حاتم صورت گرفت و بسیاری از افراد با دریافت تسهیلات کم بهره مایحتاج زندگی خود را از تولید ساخت داخل تأمین کردند.

 

از ویژگی های طرح : دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف 200میلیون ریال – اخذ کارمزد با نرخ 2 درصد – قابلیت انتقال امتیاز تسهیلات به بستگان درجه یک،  اطلاع‌رسانی طرح رضوان ازطریق APP نرم افزاری قرض‌الحسنه در برنامه بازار تلفن همراه  و حمایت از جامعه هدف است.

 

این طرح شامل چه کسانی  شده و از چه زمانی آغاز می‌شود و تاچه زمانی ادامه دارد؟

همه اقشار وآحاد مردم، شاغلین سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های دولتی و غیر دولتی، کارکنان، کارگران، مستمری بگیران و بازنشستگان لشگری و کشوری و سازمان تامین اجتماعی و کلیه افرادی که صلاحیت اعتباری آنان در توان بازپرداخت اقساط تسهیلات توسط شعبه محرز شود، مشمول این طرح خواهند بود. ما امیدواریم کارآفرینان و کسانی که به دنبال کسب وکارهای کوچک هستند از این فرصت برای تقویت مالی شرکت خود استفاده کنند.

 

این طرح از اواسط اسفند ماه سال ۱۳۹۵ آغاز شده و هیچگونه محدودیت زمانی برای آن در نظر گرفته نشده و تا زمانی که آحاد مردم و مشتریان وصاحبان حرف و مشاغل از طرح استقبال کنند، ادامه خواهد داشت.

 

شرایط و مراحل استفاده از این طرح را بیان کنید.

متقاضیان استفاده از این طرح می‌توانند با مراجعه به یکی از شعب بانک در سراسر کشور با افتتاح سپرده قرض‌الحسنه، امکان استفاده از این طرح را برای خود مهیا کنند. حداقل مبلغ افتتاح سپرده پانصدهزارریال و حداکثر سپرده‌گذاری نامحدود است. سپرده‌گذار می‌تواند بر اساس میانگین گردش روزانه حساب، امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه را کسب نماید و بعد از حداقل 3 ماه سپرده‌گذاری، از 60 درصد میانگین گردش سپرده امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه بهره‌مند شود و در این طرح به ازای هر ماه سپرده‌گذاری و گردش حساب 20 درصد امتیاز تسهیلات قرض‌الحسنه به سپرده‌گذار اعطاء خواهد شد و بعد از 5 ماه سپرده گذاری از 100% امتیاز تسهیلات تا سقف 200 میلیون ریال برخوردار خواهد شد و برای مشتریان این امکان وجود خواهد داشت تا در صورت تقاضای افزایش تعداد باز پرداخت اقساط، مبلغ سپرده گذاری را افزایش داده و یا مدت سپرده‌گذاری را به بیش از 5 ماه افزایش دهند.

 

مسئول اجرای این طرح کیست و متقاضیان باید به چه واحدهایی مراجعه کنند؟

مشتریان برای کسب اطلاعات دقیق از نحوه استفاده از این طرح باید به یکی از نزدیکترین شعب بانک به محل کار یا سکونت خود مراجعه و پس ازکسب اطلاعات لازم اقدام به افتتاح سپرده طرح رضوان کنند .

 

متقاضیان باید چه مدارکی ارایه دهند؟

متقاضیان برای افتتاح سپرده قرض‌الحسنه طرح رضوان همانند سایر سپرده‌ها با ارائه مدارک هویتی و تکمیل فرم‌های مربوط به مشتریان و سپرده‌گذاری، اقدام به افتتاح سپرده می‌کنند و هنگام دریافت تسهیلات؛ شرایط تسهیلات و تشکیل پرونده برابرضوابط بانک است.

 

آیا کسی در این طرح از اولویت و امتیاز ویژه برخوردار است؟

در این طرح اولویت یا امتیاز ویژه‌ای درنظرگرفته نشده اما با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم این طرح  کمک به جامعه هدف است، مشتریان با افتتاح سپرده قرض الحسنه و گردش میانگین سپرده از امتیاز تسهیلات قرض الحسنه بهره‌مند خواهند شد. به طور طبیعی مشتریان خوش‌حساب و صاحبان حساب‌های قرض الحسنه با سابقه در دریافت این تسهیلات به خاطر عدم لزوم اعتبارسنجی وقت‌گیر از امتیاز برخوردارند.

 

منبع: روابط عمومی بانک آینده

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *