به عنوان اولين قربانيان سال جاري ميلاي دو بانك آمريكايي تعطيل شدند.
شركت بيمه ذخاير مركزي آمريكا در گزارشي اعلام كرد كه بانك ملي تجاري بركلي در ايالت ايلينويس و بانك كلارك كانتري ونكور در ايالت واشنگتن تعطيل شده و بانكهاي ديگر ذخاير بيمهاي آنها را تصاحب كردهاند.
تعطيلي اين دو بانك در روزهاي آغازين سال جاري ميلادي در حالي صورت ميگيرد كه طي سال گذشته 25 بانك و در سال 2007 تنها سه بانك تعطيل شده بودند.
آمارها حاكي از آن است كه بانك ملي تجاري بركلي 430 ميليون و 900 هزار دلار دارايي و 402 ميليون و 100 هزار دلار سپرده داشته است كه بانك جمهوري شيكاگو سپردههاي بيمه شده آن را بر عهده گرفت.
به گزارش خبرگزاري رويترز در همين حال بانك آمپكوا (Umpqua) موافقت كرد تا سپردههاي بيمه شده بانك كلارك كانتري را بر عهده بگيرد. اين بانك 446 ميليون و 500 هزار دلار دارايي و 366 ميليون و 500 هزار دلار سپرده داشته است.
منبع: خبرگزاری ایسنا