ایرانگردی در بانکی/ کارگاه تولید ماهی دودی در مازندران

 

سایت بانکی در نظر دارد به منظور آشنایی هر چه بیشتر شما همراهان عزیز با جاذبه های فرهنگی و گردشگری ایران  سلسله گزارش هایی را در این خصوص منتشر کند . روزهای زوج منتظر گزارشهای ایرانگردی ما باشید.

سایر گزارش های مرتبط را می توانید در صفحه گردشگری بانکی پیگیری کنید

 

ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی  به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می‌شود.

به گزارش بانکی دات آی آر ماهی دودی معمولاً در کیسه‌های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می‌شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می‌شود.

‫دود دادن ماهی ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺟﻬﺖ‬ ‫اﻓﺰاﯾﺶ زﻣﺎن و ﻣﺎﻧﺪﮔﺎری، ﺑﻠﮑﻪ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر دادن ﻃﻌﻢ ﻣﻄﻠﻮبﺗﺮ ﺑﻪ‬ ‫ﻣﺎﻫﯽ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده اﺳﺖ.‬

عکس ازفارس

منتخب اخبار بانکی دات آی آر

=================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35588

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *