سیتی گروپ بزرگترین کمپانی خدمات مالی جهان است که در شهر نیویورک قرار دارد.در ۲۰۰۷ دارایی کلی ان ۲.۲ تریلیون دلار بوده است.۳۵۸۰۰۰پرسنل در ۱۰۰ کشور جهان دارد.بیش از ۲۰۰۰۰۰۰۰۰نفر مشتری در سراسر دنیا دارد.تاریخ این کمپانی به سال ۱۸۱۲ بر می گردد.در ان زمان بانک نیویورک نام داشته است و به بازرگانان نیویورکی خدمات می داده است.بعدن در ۱۹۹۸ سیتی کورپ و تراولرز گروپ با هم ادغام شدند و سیتی گروپ را تشکیل دادند.این بانک به سه دسته ی تجاری ۱- مصرف کننده جهانی ۲- مدیریت سرمایه جهانی و ۳- سرویس های جهانی تقسیم می گردد.
این بانک از پیامد های بحران مالی در امان نماند و ناچار به اخراج بسیاری از کارمندان خود شدو با مشکلات بسیاری دست به گریبان است.
زندگینامه سندی ویل؛ بنیانگذار سیتی گروپ بانک اول دنیا
سندی ویل متولد ۱۶ مارس ۱۹۳۳ در ایالات متحده هماکنون به عنوان بنیانگذار و مدیر بانک بینالمللی سندی ویل در ردیف ثروتمندترین افراد دنیا جای گرفته است. براساس آمار ارائه شده در مجله اقتصادی فوربس سرمایه خاص او به بیش از1.5 میلیارد دلار میرسد که در کنار آن 16679677 سهم از سهام سندی ویل به ارزش 740 میلیون دلار را در اختیار دارد. او که در اکتبر سال 2003 خود را از سمت مدیریت بانک بازنشسته کرد، دریافت که توان دوری از کار و فعالیت را ندارد و مجددا برای مدت 3 سال (تا سال 2006) قراردادی امضا کرد و به عرصه فعالیت بازگشت.
در سال ۱۹۵۵ سه اتفاق مهم در زندگی سندی روی داد. ابتدا او مدرک کارشناسی اقتصاد خود را از دانشگاه کورنل دریافت کرد، سپس برای کمپانی «Bear Stearns» در بورس وال استریت مشغول به کار شد و سرانجام در 20 ژوئن آن سال با دختری به نام جون موشر ازدواج کرد و این گونه زندگی مشترک خود را آغاز کرد. یکسال بعد به سبب فعالیتهای فراوان او برای شرکت، مدرک رسمی شرکت برای حضور در وال استریت به او داده شد و به این ترتیب توانست رسما معاملات شرکت را پیگیری نماید و در ازای انجام معاملات مختلف، سهم قابل توجهی دریافت میکرد.
اندکی بعد برای خودش دفتری دست و پا کرد و ساعتها پشت میزش مینشست تا کسی به او تلفن بزند و تقاضای عقد قرارداد با بیر استرانس را نماید؛ اما دریغ از حتی یک تلفن و یا یک مشتری. تنها مشتری روزانه او مادرش بود که هرروز برای باخبر شدن از اوضاع و احوال به دفترش سر میزد و دیگر اتفاق خاصی نمیافتاد تا فردا. اوضاع کار به شدت سخت شده بود و سندی و خانوادهاش شرایط دشواری را پشتسر میگذاشتند. هنگامی که جون شرایط را اینگونه دید تصمیم گرفت تا خودش دست به کار شود و به سراغ یکی از دوستان قدیمیاش به نام میشل وینبرگ رفت و از او خواست تا برای کمک به همسرش چند مشتری پیدا کند. خود جون نیز که همسرش را روزبهروز افسردهتر میدید، هرروز چند مرتبه با دفتر او تماس میگرفت و به او دلگرمی میداد.
به هر ترتیبی که بود اوضاع سخت مالی پشتسر گذاشته شد و در سال 1960، سندی به همراه چند تن از دوستانی که در وال استریت پیدا کرده بود، شرکتی بنا کردند و در آن به انجام معاملات تجاری برای دیگر کمپانیها مشغول گشتند. این شرکت کوچک که بارها و بارها به دلیل جابجایی شرکا تغییر نام داده بود، همواره یک چیز ثابت را در اختیار داشت و آن نام ویل به عنوان مدیر شرکت و جهتدهنده انواع قراردادهای مختلف بود. از همینرو در سال 1979 کمپانی او که حال «Shearson Loeb Rhodes» نام داشت به چنان وسعت و شهرتی در وال استریت دست یافت که به عنوان دومین شرکت واسطه تجاری صنایع در این عرصه شناخته شد.
در سال ۱۹۸۱ ویل تمامی سهام شرکت را به امریکن اکسپرس به قیمت ۹۳۰ میلیون دلار فروخت و خود در سمت یکی از مدیران امریکن اکسپرس و همچنین مدیرعامل بخش بیمه این کمپانی جای گرفت. اما از آنجا که ویل و جیمز رابینسون مدیرعامل امریکن اکسپرس اختلاف نظرهای شدیدی پیرامون مسائل تجاری و نحوه انجام معاملات با یکدیگر داشتند، در آگوست ۱۹۸۵ ویل در سن ۵۲ سالگی از سمت خود استعفا داد.
با ترک امریکن اکسپرس او به تلاش برای خرید و در اختیار گرفتن امریکا بانک روی آورد، اما علیرغم مذاکرات فراوان موفق به انجام این امر نشد. اندکی بعد به سراغ یک موسسه اقتصادی دیگر با نام کمریکال کرییت رفت و آن را خرید و در سال 1986 با سرمایهگذاری 7 میلیون دلار از سرمایه شخصیاش در این شرکت، هدایت آن را در اختیار گرفت.
با قرار گرفتن ویل در جایگاه مدیریت کمریکال کرییت، هزینههای اضافی کمپانی به یکباره کاهش محسوسی پیدا کرد و قوانین جدیدی در آن وضع شد که همه این تغییرات سبب گردید تا در عرض یکسال شرکت به عنوان یکی از برترین موسسات مالی در کشور نام گیرد. در 1987 ویل کمپانی بیمه گالف را خریداری کرد. یکسال بعد با پرداخت مبلغ1.5 میلیارد دلار یکی از بزرگترین شرکتهای بیمه آمریکا با نام پریمریکا را از آن خود کرد.
در سال ۱۹۹۲ با پرداخت مبلغ ۷۲۲ میلیون دلار توانست در بهترین شرایط، زمانی که به دلیل سرمایهگذاریهای نادرست، ارزش سهام کمپانی بیمهای تراول این سورانس کاهش پیدا کرده بود، 27 درصد سهام آن را خریداری نماید.
در سال ۱۹۹۳ شرکت سابق خود را که به امریکن اکسپرس فروخته بود در ازای پرداخت ۱.۲ میلیارد دلار بازپس گرفت و در پایان همان سال تمامی سهام کمپانی تراولز را به قیمت ۴ میلیارد دلار خریداری کرد و نام آن را به تراولز گروپ تغییر داد. در سپتامبر ۱۹۹۷ او همچنین کمپانی سالامون را در ازای خرید سهام آن به ارزش ۹ میلیارد دلار از آن خود نمود.
در آوریل سال ۱۹۹۸ تراولز گروپ اعلام کرد که براساس یک قرارداد ۷۶ میلیارد دلاری بین این کمپانی و بانک سیتیکراپ این دو در هم ادغام شده و بانکسندی ویل شکل میگیرد. اما براساس قوانین ایالات متحده یک موسسه بهطور همزمان اجازه انجام عملیات بانکی و بیمهای را ندارد و این مساله مشکل بزرگی برای سندی ویل محسوب میشد. از همان زمان تا به حال ویل به دنبال جلب نظر نمایندگان کنگره برای لغو این قانون همانند بسیاری از کشورهای اروپایی است که در صورت شکست او و عدم لغو این قانون سندی ویل اجازه انجام امور بیمهای را نخواهد یافت.
در اول اکتبر سال ۲۰۰۳ به دنبال بازنشستگی ویل از مدیرعاملی سندی ویل چاک پرینس در جای او نشست ولی اندکی بعد ویل مجددا به صحنه بازگشت اما این بار به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره به فعالیت مشغول شد.
پربازدیدترین اخبار بانکی:
==============
- جنگجویی به نام سپیده …
- کرج بیش از ۱۰۰ جای دیدنی دارد
- چگونه یک نام دامنه خوب بسازیم؟
- برای سفر با هواپیمای بدون سقف آماده شوید + عکس
- تب فن پیج فیس بوک ، از فرمانده ناجا تا فلور نظری + عکس
- زير ۳۰ ساله هايي كه پول پارو مي كنند+تصویر
- اخراج گسترده کارکنان یک شرکت بیمه به علت فارسی زبان بودن
- 8 راه ساده برای صرفه جویی در هزینه ها که فکرش را هم نمی کنید
- خدمتی دیگر از بانکداری اینترنتی بانک رفاه
- زن پدر دلسوزتر از مادر نيست!
- تولدت مبارک ایمیل!
- شغلی باچشماندازعالی:سربازجنگ سایبری
- گزارش تصویری/ زیباترین ساختمان های ساخته شده با شیشه های رنگی در دنیا
- پرفروشترین گوشیها را در یک هفته گذشته بشناسید
- کیهان:سه بانک تات،آریا وگردشگری علف هرزند
- 6 ایده عجیب کسب و کار که صاحبانشان را مییلیونر کردند + عکس
- تفاهم نامه “طرح خدمت” بانک تات و صادرات اجرایی شد
- از این پس با گوگل صحبت کنید!
- جدید ترین متد غیر متعارف افزایش سرمایه در نظام بانکی کشور!
- چشم بادامی ها به آینده بدبین تر شده اند!
- تالش تابلویی از زیبایی های آفرینش در ایران زمین
- قرعه کشی جوایز بانک رفاه تیرماه برگزار می شود
- پای فیس بوک به بورس هم باز می شود
- IMF هر روز بحران زده تر از دیروز
- نكاتي براي افزايش اعتماد به نفس
- 3 اشتباهی که قاتل کسب و کار شماست