دکترای شکلات در دانشگاه کمبریج

دانشگاه کمبریج این فرصت را برای محققان و عاشقان شکلات فراهم کرده که بتوانند از این دانشگاه ‘دکترای شکلات’ بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از بی بی سی، دانشگاه کمبریج این فرصت را برای محققان و عاشقان شکلات فراهم کرده که بتوانند از این دانشگاه ‘دکترای شکلات’ بگیرند.

دانشکده شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه کمبریج در یک آگهی در سایتش اعلام کرده که به دنبال یک پژوهشگر اروپایی برای تحصیل در مقطع دکترای شکلات است.

موضوع این دکترا که هزینه دوره تحصیل و تحقیق آن به مدت سه سال به طور کامل پرداخت می‌شود، یافتن راه حلی برای مقاوم کردن شکلات در دمای بالا و جلوگیری از آب شدن آن است.

متقاضیان تحصیل برای دکترای شکلات دو هفته برای ارسال تقاضای تحصیل فرصت دارند.

از برنده این بورس تحصیلی انتظار می‌رود “درباره عواملی تحقیق کند که می‌تواند شکلات را که در حالت عادی در دمای نزدیک به دمای بدن آب می‌شود، در آب و هوای گرم‌تر هم به صورت جامد نگه دارد”.

به نوشته آگهی کمبریج این پروژه تحقیقیاتی “صرفا تجربی و آزمایشگاهی” است اما ریاضیات داوطلبان هم باید قوی باشند.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *