گاهي وقتها عدم موفقيتهاي مالي به علت داشتن الگوهاي مالي قديمي و نادرست اتفاق ميافتد.
شما با تغيير اين الگوها، ميتوانيد رفتارهاي ماليتان را بهبود بخشيد و به موفقيتهاي بيشتري دست پيدا كنيد.
يك راه خوب براي خارجشدن از چهارچوب الگوهاي قديمي اين است كه برنامه مالي مشخصي داشته باشيد و مصارف و مخارجتان را بودجهبندي كرده و درصد مشخصي از درآمدتان را به كارها و فعاليتهاي موردنظرتان تخصيص دهيد و سعي كنيد از اين الگو پيروي كنيد.
اين كار كمك ميكند تا بهتر بتوانيد هزينههايتان را مديريت كنيد. براي شروع ميتوانيد از الگوي پيشنهادي زير استفاده كنيد.
۵۵ درصد براي نيازهاي اصلي و روزمره:
معمولا بيشترين بخش درآمد، صرف مواردي مانند خوراك، پوشاك، مسكن، بيمه، لوازم خانگي و چيزهايي از اين دست – كه جزء ضروريات زندگي هستند – ميشود. اين موارد هزينههاي بالايي دارند اما آنقدر ضروري هستند كه نميتوان از آنها چشمپوشي كرد.
۱۰ درصد براي يادگيري و آموزش:
براي تقويت قواي ذهني و افزايش تواناييهايتان و براي اينكه بيشتر بياموزيد و رشد كنيد، مبلغي درنظر بگيريد. با اين كار موقعيتها و فرصتهاي جديدي پيش رويتان قرار خواهد گرفت و به موفقيتها و پيشرفتهاي بيشتري دست پيدا خواهيد كرد.
۱۰ درصد براي تفريح و لذت:
هر ماه بخشي از درآمدتان را براي تفريحات و علاقههاي شخصيتان درنظر بگيريد. سعي كنيد اين احساس را از خودتان دور كنيد كه پولتان به هدر ميرود. خرجكردن پول در مواردي كه موردعلاقه شماست، باعث شادي و آرامش شده و احساس لذت و رضايت از زندگي را در شما بالا ميبرد.
۱۰ درصد براي پسانداز:
هر ماه مبلغي براي اهداف و برنامههاي بلندمدت، مانند خريد مسكن، پسانداز كنيد. از اين مبلغ ميتوانيد براي بازپرداخت يك وام يا شركت در سرمايهگذاريهاي بلندمدت و مطمئن استفاده كنيد.
۱۰ درصد براي پسانداز بازنشستگي:
بهتر است پولي را كه در اين حساب نگه ميداريد، خرج نكنيد مگر اينكه بتوانيد پول بيشتري توليد كرده، سرمايهگذاري كنيد و در درازمدت بتوانيد از محل ا ين پول درآمد بيشتري به دست آوريد.
۵ درصد براي هدايا و امور خيريه:
اين حساب ميتواند يكي از قسمتهاي مهم بودجه شما باشد تا به وسيله آن احساس سخاوتمندي، بخشش و كمك به ديگران خود را ارضا كنيد. با اين پول ميتوانيد به افراد خانواده و دوستانتان هديه بدهيد، در امور خيريه و هر فعاليتي كه به تحقق اهداف عمومي و مردمي كمك كند، شركت كنيد. اين كار باعث ميشود از خرجكردن پول احساس بدي نداشته و نسبت به ثروتمندشدن و قدرت ناشي از آن حس خوبي داشته باشيد.
اين الگو فقط يك نمونه پيشنهادي است و هر فردي ميتواند با هر ميزان درآمد، برنامه مالي متناسب با موقعيت و وضعيت خودش تنظيم كند و مقدار پولي كه در اختيار دارد، به درصدهاي كوچكتري تقسيم كرده و بودجهبندي كند.
يكي از مزاياي داشتن الگو و برنامه مشخص مالي اين است كه شما را از چهارچوبهاي قديمي دور كرده و به شما كمك ميكند تعادل را رعايت كنيد و با هزينه بيش از اندازه در يك بخش، به اهدافتان در ساير بخشها لطمه وارد نكنيد.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- آزمون استخدامی ۲۷ دستگاه اجرایی ۱۷ خرداد برگزار میشود
- چگونه کسب و کارتان را دگرگون کنید (۹)
- بازنشستگی نرم افزارهای Office
- بانک پاسارگاد وریتون عهد قدیم
- شرایط قانونی وام قرض الحسنه
- موفق ها/ حسین ثابت
- همه روش های پرداخت بانکی در ایران
- اینفوگرافی/بانک ها رکورد دار بیشترین تبلیغات اینترنتی
- برندسازی پوشاک زنانه ایرانی/ گام دوم برداشته شد
- چگونه کسب و کارتان را دگرگون کنید؟! (۸)
- کافه استخدام/ استخدام شهرداری در ۸ استان کشور
- احساساتی شدن بیل گیتس هنگام صبحت درباره استیو جابز
- کلاهبرداری از طریق جعل برگه رسید خرید
- ثروتمندترین مقامات سیاسی دنیا مشخص شدند
- کارمزد بانک ها به جیب چه کسی می رود؟
- انگیزه های احساسی خرید کردن را بشناسید
- طنز/ اگر هاشمی و مشایی… ردصلاحیت شوند!