تابلوی بانک سینا تا پایان سال بالا می‌رود

موسسه مالی و اعتباری سینا مجوز تبدیل به بانک سینا را از بانک مرکزی دریافت کردو سبب شد تا شمار بانک‌های خصوصی فعال در کشور به عدد هفت برسد.

بانک سینا با سرمایه ۲هزار میلیارد ریال و بیش از دو میلیون حساب دارای ۲۶۰ شعبه در سراسر کشور است که بزرگترین شبکه بانک‌های خصوصی کشور بوده و این تعداد شعبه امتیاز ویژه‌ای برای این بانک محسوب مي‌شود.

دکتر عبدالناصر همتی، مدیرعامل بانک سینا  درحالی که برای دریافت مجوز در بانک مرکزی حضور داشت،  گفت: موسسه مالی و اعتباری سینا از این به بعد با نام بانک سینا فعالیت خود را ادامه مي‌دهد و تابلوی بانک سینا بر سردر شعب موسسه نصب خواهد شد.

بانک سینا، بیشتر راه را برای ادامه فعالیت به صورت یک بانک خصوصی رفته است. كل مانده تسهيلات اعطايي موسسه مالی و اعتباری سینا (بانک سینا) در پایان ۹ ماهه امسال بالغ بر ۲۳هزار و ۵۰۰‌ميليارد ريال است كه مانده تسهيلات عقود مبادله‌اي در پايان آذر 87 مبلغ 9‌هزار و 683‌ميليارد ريال و مانده تسهيلات عقود مشارکتي در پايان آذر 87 بالغ بر 14هزار ميليارد ريال مي‌باشد.

مانده سپرده مشتريان در پايان آذر ماه بالغ بر ۲۴هزار و ۲۰۰ميليارد ريال كه سرانه جذب سپرده‌ها به ازاي هر شعبه 98‌ميليارد ريال، شاخص سرانه جذب منابع به ازاي هر کارمند 13‌ميليارد ريال و تعداد حساب‌هاي فعال موسسه بيش از 2‌ميليون نفر حساب است.یادآور مي‌شود: از روزي كه موسسه مالي و اعتباري بنياد با هدف تاسيس بانك نام خود را به موسسه مالي و اعتباري سينا تغيير داد، گمان مي‌رفت كه اين موسسه قديمي‌ دستخوش تحولات گسترده فيزيكي و ساختاري شود.افزایش سرمایه، بهينه‌سازي شعب موسسه، تجهيز شعب به آخرين دستاوردهاي نظام بانكداري الكترونيك نظير سيستم يكپارچه و پيوستن به شتاب، اصلاح ساختاري مالي، آموزش و بهينه‌سازي تركيب نيروي انساني از اقدامات همتی در جهت دریافت مجوز بانک از بانک مرکزی بود.موسسه مالي اعتباري سينا به موازات آمادگی برای دریافت مجوز بانک توانست سهم بازار خود را حفظ کند و در پايان 8 ماهه اول امسال 75درصد پيش‌بيني سود هر سهم سال جاري را تامين نماید.

برای دريافت اين مجوز ۵سال زمان صرف شد و اقدامات گسترده‌ای مانند آماده‌سازي مقدمات ورود به بورس و عرضه بخشي از سهام موسسه در بورس اوراق بهادار تهران، سهامي‌ عام شدن موسسه، كفايت سرمايه، توديع تمام سپرده قانوني نزد بانك مركزي، افزايش سرمايه به مبلغ يك‌هزار و 500ميليارد ريال و اقدام براي افزايش سرمايه به مبلغ 2هزار ميليارد ريال جهت دريافت مجوز بانك سينا انجام شد.

مدیران سینا که خوب مي‌دانستند با توجه به رقابت شديدي که در سال‌هاي اخير در عرصه بانکي کشور آغاز شده پياده سازي بانکداري الکترونيک و پروژه بزرگ core banking یک ضرورت است درصدد اجرای آن برآمدند و زمينه برای ورود موسسه به شبکه شتاب فراهم شد.همچنین پياده‌سازي سامانه يکپارچه بانکي و الکترونيک (core banking) در راستاي دسترسي سريع مشتريان به حساب‌هاي خود در هر يك از شعب موسسه به عنوان يکي از راهبردهاي اساسي در دستور کار قرار گرفت كه در كمترين زمان ممكن و حداقل خطا در انتقال اطلاعات به سامانه جديد به مرحله اجرا رسيد. اكنون مشتريان اين موسسه قادرند بدون مراجعه به شعبه محل افتتاح حساب (مبدا) از وضعيت حساب خود آگاهي پيدا كرده و نسبت به انجام ساير عمليات مورد نياز بانكي اقدام كنند.

اکنون شعب بانک سینا به دستگاه‌هاي خودپرداز و پايانه فروش تجهيز هستند و توسعه خدمات كارت موسسه پس از پيوستن به شبكه بانكي شتاب دنبال شد.
سينا كارت از جمله خدماتي است كه اين موسسه پیش از بانک شدن ارائه کرد و دارندگان سيناكارت علاوه بر دريافت سود روزشمار، امكان استفاده از خدمات شبكه شتاب نظير پرداخت قبوض، انتقال وجه و نظاير آن را دارند.

كارت هديه سينا، بن كارت و كارت‌هاي اعتباري، اينترنت بانک، تلفنبانك، موبايل بانک و sms بانکي نيز از ديگر خدمات الكترونيكي است که در حال حاضر در برخي موارد به ويژه اينترنت بانک و تلفنبانك، اقدامات نهايي صورت گرفته و به مرحله اجرا رسيده است.

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *