ابوالفضل فاتح رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مهندس موسوی در خاطرات یکشنبه۸۸/۳/۱۷ خود به اتفاقاتی که در صداوسیما افتاده است اشاره می کند و می نویسید: « وقتی دو یادداشت را تحویل دادم متوجه شدم که آقای دانشور که نماینده ی شورای سه نفره در استودیو بود یکی از یادداشت ها را نزد خود نگه داشت. پرسیدم چرا یادداشت را به مهندس نمی دهید؟ با برافروختگی هر چه تمام تر و با لحنی کاملاً توهین آمیز مدعی شد که مهندس سخنانش غیرقانونی است و من این یادداشت را به ایشان نمی دهم. سپس به خارج از استودیو آمد و در کمال ناباوری، در حالی که فریاد می زد برگه ی یادداشت مهندس را پاره کرد و به زمین کوبید.»
متن کامل خاطرات وی به شرح زیر است:
صبح زود جلسه ی راهبردی درباره ی مناظره با آقای کروبی برگزار شد. پیشنهادات خوب و ارزشمندی از نقاط مختلف کشور دریافت شده بود. قرار شد رویکرد مناظره با توجه به شرایط فعلی، برنامه های مهندس و انتظارات هواداران پیشنهاد شود.
آقای درویش و گروه فیلم برداریش آمده بودند تا آخرین مصاحبه را با مهندس موسوی بگیرند. مصاحبه ی خیلی خوبی بود و حر فهای مهمی زده شد.
آقای خاتمی هم امروز با آقای درویش مصاحبه داشت. آقای خاتمی نسبت به ادبیات مطروحه از سوی رقیب در مناظره ها به شدت منتقد بود. خوش و بشی با آقای مهندس موسوی داشت و مثل همیشه مهربان و صمیمی سراغ یکایک دوستان را گرفت. انصافاً موسوی و خاتمی دردانه های خط امام هستند. ساعتی بعد هنگام خروج از ساختمان برادر ایشان سید علی آقا را دیدم که وارد می شد. این دو برادر در خلق و خو حقیقتاً بزرگوار و نمونه اند.
امروز کتاب برنامه های مهندس موسوی تحت عنوان “برنامه های دولت امید برای آینده ی بهتر” بالاخره از چاپخانه بیرون آمد تا به برنامه ی مناظره با آقای کروبی برسد.
با توجه به زمان مناظره آقای مهندس با آقای کروبی حدود ساعت ۹ و نیم به صدا و سیما رسیدیم. از ستاد آقای مهندس آقایان مومنی، عرب مازار، محمدرضا و علیرضا بهشتی، بهزادیان، حیدریان و غالبی آمده بودند. از ستاد آقای کروبی آقایان کرباسچی، الویری، قوچانی و خانم کروبی حاضر بودند. به استودیو که داخل شدیم هنوز آقای کروبی نیامده بود. آقای کروبی که آمد مصافحه ی صمیمانه ای بین این دو شخصیت صورت گرفت.
همه چیز روال طبیعی خود را داشت تا این که چندین بار وقتی آقای مهندس موسوی سیاست ها و روندهای اخیر کشور را مورد نقد قرار داد، مجری برنامه به وی تذکر داد که چون در غیاب آقای احمدی نژاد این نقدها صورت گرفته باید به آقای احمدی نژاد وقت مجزا داده شود، حال آن که وقتی آقای احمدی نژاد با شدت و حدت دوره های گذشته به ویژه دوران دفاع مقدس را مورد هجمه قرار داد، هرگز تذکری دریافت نکرده بود. با مشورت دوستان، دکتر محمدرضا بهشتی متن یادآوری به آقای مهندس در این رابطه را به همراه یادداشت دیگری مکتوب کرد.من متن را به استودیو بردم تا برای تحویل مهندس در اختیار مسئولان ذیربط بگذارم. وقتی دو یادداشت را تحویل دادم متوجه شدم که آقای دانشور که نماینده ی شورای سه نفره در استودیو بود یکی از یادداشت ها را نزد خود نگه داشت. پرسیدم چرا یادداشت را به مهندس نمی دهید؟ با برافروختگی هر چه تمام تر و با لحنی کاملاً توهین آمیز مدعی شد که مهندس سخنانش غیرقانونی است و من این یادداشت را به ایشان نمی دهم. سپس به خارج از استودیو آمد و در کمال ناباوری، در حالی که فریاد می زد برگه ی یادداشت مهندس را پاره کرد و به زمین کوبید. در این هنگام مسئول دفتر معاونت سیاسی سیما یادداشت پاره شده را به داخل استودیو برد تا به مهندس تحویل دهد، ولی باز هم این کار انجام نشد. طبق قانون نمایندگان هر کاندیدا حق دارند تا دو بار به وی یادداشت بدهند. احدی هم حق ندارد در این راه مانعی بتراشد یا یادداشت را بخواند یا دخل و تصرفی در آن کند. دانشور خارج از حیطه ی وظایف خود نه تنها یادداشت را خواند بلکه بدون اطلاع ما به زعم خود برای تاثیرگذاری منفی در روند مناظره آن را نزد خود نگه داشت و وقتی که ما متوجه موضوع شدیم با بی ادبانه ترین و پرخاشگرانه ترین روش موجود، اقدام به پاره کردن یادداشت و کوبیدن آن به زمین کرد. لابد دوستان او به خاطر این رفتار زشت و غیراخلاقی به او مدال خواهند داد! اما برای صدا و سیما و آقای ضرغامی که مدعی بی طرفی هستند این یک نقطه ی صد در صد تاریک و غیر قابل توجیه محسوب می شود. ماجرا به همین جا ختم نشد. وقتی آقای مهندس پس از پایان مناظره از کوریدور استودیو به سمت در خروجی در حرکت بود فردی عصبی که حضورش در آن مکان بدون هماهنگی تقریبا ممکن نبود، در حالی که فریاد می زد سعی داشت خود را به مهندس نزدیک نماید. در این حین در تنگی کوریدور و در فشار جمعیت یک شیشه ی قدی در نزدیک ترین فاصله با مهندس فرو ریخت. برای ما باورکردنی نبود که چگونه صدا و سیما که باید نقطه ی امن کاندیداها باشد، تبدیل به چنین صحنه ای شده بود. یکی با پرخاش و فریاد یادداشت مهندس را پاره می کند ودیگری در محلی که کمتر کسی می تواند وارد شود به مهندس هجوم می آورد و همچون دعواهای خیابانی دری شیشه ای می شکند.
از کوریدور که بیرون آمدیم آقای حیدری و پورحسین دو مجری معروف تلویزیون کنار هم ایستاده بودند. پرسیدم چرا وقتی همه ی دوران جنگ غیر منصفانه زیر سئوال قرار گرفت هیچ یک از شما نگفتید که در غیاب مهندس نباید چنین حرف هایی زده شود، اما حالا که یک کاندیدا سیاست های جاری را مورد نقد قرار می دهد چندین بار تلاش کردید تا برای کاندیدای مدعی وقت اضافه ای فراهم نمائید؟ پرسیدم این دیگر چگونه رویکرد تمامیت خواهانه ای است که یادداشت مهندس را هم می خوانند، هم سانسور می کنند و هم پاره می نمایند. به این هم بسنده نکرده توهین کرده و فریاد هم می زنند.
به نظر می رسد تمام این اقدامات برای فرصت سازی فوق العاده و غیرقانونی برای آقای احمدی نژاد است. آن ها دم از عدالت می زنند اما به بی رحمانه ترین شکل ممکن از قدرت خود سوء استفاده کرده و کاندیدایی چون مهندس موسوی را با محدودیت مواجه می کنند و در مقابل برای دادن وقت اضافه به رقیب دست و پا می زنند! راستی آنان شعور ملت را به چند فرض می کنند؟ این رفتار بیش از آن که یک رفتار سازمانی باشد یک رفتار گروهکی توسط افرادی نا پخته و ناآشنا با هویت انقلاب است. به آنان باید حق داد که شخصیتی چون مهندس موسوی را نشناسند و دلایل حمایت دائمی امام ازد ایشان را ندانند. این روزها خوب می فهمم هشدارهای حضرت امام را نسبت به کسانی که از موسوی و دولتش انتقام گرفته و خواهند گرفت.
از صدا و سیما که خارج شدیم، برای دیدن فیلم دوم مهندس عازم استودیو شدیم. با این که دیروقت بود، مهندس هم فرصتی را برای این مسئله اختصاص داد. همان طور که قبلاً گفتم فیلم موثر و ارزشمندی است که خانم رهنورد و آقای خاتمی نیز در آن حضور پررنگی دارند.
نیمه های شب بود که عازم ستاد شدم. هنوز طرفداران کاندیداها در خیابان ها حاضر بودند. پس از مناظره ی مهندس موسوی حامیان ما جان تازه ای گرفته و حضور موثرتری داشتند. در خیابان که می آمدم چندین هزار دانشجو با نظم خاصی برای ابراز احساسات و شادی خیابان ولی عصر (عج) را طی می کردند. خوشبختانه این حضورها تا کنون از انضباط منطقی و قانون مندی برخوردار بوده است و این انضباط و قانونگرایی تنها راه تداوم است. همه باید هوشیار باشیم که به دام اخلال گران نیفتیم. همه باید بدانیم که این هفته، هفته ی مهندس موسوی است و برخی آن را بر نمی تابند. برای تداوم این حضور که مهندس موسوی نیز برآن تاکید دارد، مراقبت و هوشیاری فراوان مورد نیاز است. مهندس انتظار دارد که حامیانش الگوی مشارکت قانونمند و اخلاقی باشند.
مهندس موسوی در این روزها سنگ تمام گذاشته است. بر ماست که ما هم سنگ تمام بگذاریم. هر نماد سبزی که به خیابان می آید یا هر تصویری که برافراشته می شود، سمبلی جذاب برای طرفداران ما و پیامی مثبت برای آنانی است که هنوز در تردید به سر می برند. پس بیائید تا هیچ فرصتی را از دست ندهیم و هیچ بهانه ای را مانع راه نسازیم که به قول شهید بزرگ بهشتی “بهشت را به بها دهند نه به بهانه”
منبع: سایت خبری قلم