جزئیات طرح ضربتی نجات ۳۰۰ هزار نفر از بیکاری/ ریزش نیروی کار متوقف شد

معاون اشتغال وزارت کار از ایجاد ۴۰۰ هزار شغل جدید تا پایان سال‌جاری خبر داد و گفت: در یک اقدام کلینیکی از بیکاری ۳۰۰ هزار نفر جلوگیری شده است.

حسن طایی در گفتگو با مهر در خصوص مباحث مطرح شده درباره ریزش بیش از ۷۰۰ هزار اشتغال در یک ساله نخست فعالیت دولت تدبیر و امید و برنامه های پیش بینی شده برای مهار حذف فرصت های شغلی گفت: بررسی ها نشان می دهد از سال ۹۰ به بعد اقتصاد کشور دچار رکود شد و در پی آن نیز ریزش نیروی انسانی در بنگاه ها اتفاق افتاد.

معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار اظهارداشت: دولت تدبیر و امید در حال حاضر حفظ اشتغال موجود را در برنامه خود قرار داده است و از این رو تاکنون تلاش شده تا سطح اشتغال موجود در بنگاه ها حفظ شود.

طایی خاطرنشان کرد: ریزش نیروی کار کشور تا پایان سال ۹۲ نیز ادامه داشت، اما در سال جاری با اقداماتی که عنوان شد، جلوی ریزش نیروی کار کشور گرفته شده است.

این مقام مسئول در وزارت کار افزود: همچنین گام هایی نیز در راستای تثبیت بازار کار کشور انجام شد. در این راستا از سوی معاونت روابط کار وزارت کار یکسری اقدامات کلینیکی و اورژانسی به منظور ریزش و بیکاری ۳۰۰ هزار نیروی کار کشور انجام شد.

معاون وزیر کار تاکید کرد: بنابراین جریان ریزش نیروی کار در بنگاه ها تا اسفندماه سال ۹۲ نیز ادامه داشت و پس از آن از فروردین ۹۳ به دنبال ایجاد رونق در فعالیت بنگاه ها و بهبود فضای کلی اقتصاد، ریزش نیروی کار کشور متوقف شد.

به گفته طایی، با توجه به اجرای برنامه های جدید دولت به منظور خروج اقتصاد از رکود در سال های ۹۳ و ۹۴، انتظار می رود رشد جدید اقتصادی در کشور شکل بگیرد. اگر چنین شود، باید تا پایان سال جاری منتظر ایجاد ۴۰۰ هزار شغل جدید باشیم.

به گزارش مهر، مرکز آمار ایران در گزارش اخیر وضعیت بیکاری در تابستان ۹۳ اعلام کرد بیش از ۷۰۰ هزار شغل در فاصله یکساله فعالیت دولت تدبیر و امید از تابستان ۹۲ تا تابستان ۹۳ در ۳ بخش صنعت، خدمات و کشاورزی از بین رفته است.

این در حالی است که این مرکز نرخ بیکاری در تابستان امسال را تک رقمی و زیر ۱۰ درصد اعلام کرد. این گزارش مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان بازار کار، فعالان اقتصادی و همچنین مجلس قرار گرفت به نحوی که عنوان شد میزان رشد یکساله اقتصاد کشور در شرایط منفی، توان و ظرفیت ایجاد اشتغال جدید و در نتیجه کاهش نرخ بیکاری را نداشته است.

در عین حال، دولت می‌گوید گزارش مرکز آمار ایران واقعی است و آمار ایجاد ۴۰۰ هزار اشتغال جدید موجود است و می‌توان رد آنها را در افزایش تعداد بیمه شدگان جستجو کرد.

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *