حرفه یعنی کار. کلمه حرفه به کار و پیشه افراد برمیگردد شاید صرفا آن فرد از سطح تحصیلات بالایی برخوردار نباشد اما درآمد زیادی داشته باشد مثلا صندوقدار، سرایدار یا پیشخدمت مشاغلی هستند که درآمد بالایی دارند در حالی که ممکن است تحصیلات عالی هم نداشته باشند. از قشر تحصیل کرده پزشک، وکیل و مهندس جزء قشر پردرآمد هستند. اما سوای از کار و حرفه ای که داریم حرفه ای بودنمان مهم است در هر کاری که انجام میدهیم میزان مهارت و حرفه ای بودن از اهمیت بالایی برخوردار است از کجا بفهمیم که حرفه ای هستیم؟ مثلا رئیس شما ممکن است حرفه ای باشد و به حرفه ای شدن همکاران و کارمندانش کمک کند اما بیش از هر چیز خودمان باید به حرفه ای شدنمان کمک کنیم. نشان حرفه ای بودن چیست؟ چه کار کنیم تا این نشان در ما به وجود بیاید؟ به گزارش گروه خبری بانکی دات آی آر مطالب زیر برای حرفه ای شدنمان مفید است:
۱-همیشه آن تایم باشید به زمان اولویت بدهید؛ دیر رسیدن در ملاقات های کاری نشان از ضعف شماست دیگران فکر میکنند شما برای کارتان ارزش قائل نیستید. همیشه به ساعتتان نگاه کنید زمان بسیار مهم است. نه تنها برای زمان کار بلکه برای ساعت نهار و استراحت تان برنامه ریزی کنید و در آن ساعات کار انجام ندهید این اهمیت قائل شدن شما برای خودتان و دیگران را میرساند.
۲-بد اخلاق نباشید؛ همیشه اولین چیزی که افراد با ورودشان نشان میدهند اخلاق است. همه ی ما روزهایی را در زندگی مان داریم که زیاد حالمان خوب نیست یا خسته هستیم اما نباید این حالمان را با خود به محل کار ببریم و روی رئیس و همکارانمان هم تاثیر بد بگذاریم مخصوصا وقتی که میخواهیم با مشتری ها صحبت کنیم با اخلاق بد معامله ای شکل نمیگیرد. اگر از کارتان ناراضی هستید و شغل تان باعث ناراحتی شما میشود پس باید کارتان را عوض کنید این بهترین راه است علاقه به کار مهمتر از انجام کار است.
۳-خوش تیپ باشید؛ خیلی از شرکت ها و سازمانها دارای یونیفرم مخصوص هستند تا همه ی کارکنان یکپارچه باشند حتی اگر یونیفرم هم ندارید همیشه لباس های خوب بپوشید لباس های مرتب با رنگ های شاد بسیار تاثیر گذار خواهند بود یادتان باشد که همیشه لباس های تان تمیز و مرتب باشد. اگر اهل پوشیدن کت و شلوار هستید باید همیشه اتو کشیده و مرتب باشد. ترجیحا شلوار جین نپوشید باید عرف محل کارتان را در نظر بگیرید رسمی لباس بپوشید محل کار خانه تان نیست.
۴-هرگز آدامس نجوید؛ حواستان به آدامس جویدن، کلماتی که به کار میبرید، شوخی کردن و… باشد. محل کار جای شوخی و بازی نیست شما اصلا نباید در محل کارتان از موبایل استفاده کنید مگر اینکه تماس کاری داشته باشید مثلا اگر یکی از اعضای خانواده با شما تماس گرفته با لحن خوب به او بگویید در فرصتی مناسب با او تماس خواهید گرفت. مواظب لغات و کلماتی که به کار میبرید باشد.
۵-به همکاران خود کمک کنید، یک فرد حرفه ای تنها به امورات خود رسیدگی نمیکنید گاهی سری به دیگر کارمندان بزنید و به آنها کمک کنید. مثلا اگر مطلب جدیدی خواندید که در ارتباط با کار و شغل است با آنها در میان بگذارید ایده های کاری تان را به آنها بگویید. حرفه ای ها همیشه ایده هایشان را با دیگران در میان میگذارند.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- اگر میخواهید دنیا را تغییر دهید، اول خودتان را عوض کنید
- (كاريكاتور) مردگاني كه يارانه گرفتهاند!
- هدیه جالب یک آقا به خانم+تصاویر
- نرخ ارز،طلا وسکه پایان وقت اداری ۲۱ اسفند ۹۲
- یک تلفن عمومی چقدر خرج و درآمد دارد؟!
- پولک طلا روی سفیدی چشم/عکس
- 10 نکتهای که افراد موفق رعایت کرده اند
- نخبگان منتظر استخدام در دستگاههای دولتی نباشند
- بانکی: استخدام های روز ۲۰ اسفند ۹۲
- نرخ ارز،طلا وسکه پایان وقت اداری ۲۰ اسفند ۹۲
- پدیده دختران سنتوری در خیابان های تهران
- ضریب حقوق کارمندان دولت ابلاغ شد
- فروش گرانترین شماره تلفن جهان به یک اماراتی
- نگرانی اصناف از کارتخوانها