چطور انرژی تعطیلات عید را به محیط کار بیاوریم؟

 

تعطیلات سال نو سرشار از انرژی است این عقیده ایست که کمتر کسی در آن تردید دارد. منشا آن هرچه که باشد می تواند انرژی بیشماری را به ما تزریق کند تا بتوانیم درمحیط کار موفق تر عمل کنیم.

به گزارش بانکی دات آی آر، اغلب ما هرساله بعد از اتمام تعطیلات ایامی سرشار از انرژی که شاید حاصل از شروعی تازه ،امید به آینده و شاید روزهای خوش تعطیلاتی که در کنار خانواده و یا در سفر طی کرده ایم شروع می کنیم. اما تنها تعداد کمی از افراد از تمامی این انرژی ها استفاده می کنند و آن را به محیط کار برمی گردانند به نظر شما بهترین راهکارهای استفاده از این انرژی ها چیست؟

۱. برنامه ریزی کنید

حال که در بستر تازه ای قرار گرفته ایم و شوق یک شروع دوباره در شما شکل گرفته شما هم همراه بهار تازه شوید یک برنامه ریزی مدون برای اهداف کاریتان در سال جدید ترسیم کنید تا بتوانید کاملا هدفمند و دریک مسیر کاملا مشخص در جهت دسترسی به اهدافتان گام بردارید.

۲. فکرتان را نو کنید

برای ارائه ایده های تازه بهترین فرصت است سعی کنید به کارتان به عنوان یک وظیفه نگاه نکنید بلکه سعی کنید نگرش تازه ای ویژه خودتان پیدا کنید و سعی کنید با شادی بیشتری کار کنید. کاری که از سر انجام وظیفه و رفع تکلیف باشد بدون شک با شکست مواجه خواهد شد.

۳. ایده پردازی کنید

یک لیست از کارهای جدیدی که می توانید در سال جدید انجام دهید تهیه کنید و سعی کنید از تمامی امکانات موجود برای پیشرفت و توسعه کارتان استفاده کنید تا مسئولیت هایتان را به بهترین نحو ممکن انجام دهید.

۴. حس همکاری تان را بیشتر کنید

سعی کنید در سال جدید در نحوه کار و تعامل با همکارانتان تحول ایجاد کنید هرچقدر هم که شرایط کاری خوبی داشته باشید همیشه راهکاری برای بهتر شدن امور وجود دارد سعی کنید از تمامی ظرفیت های موجود نهایت بهره را ببرید.

۵.تفکران منفی را دور بریزید

هرقضاوت،پیش داوری،تردید و نگرش خاصی که در مورد کار و یا همکارانتان دارید دور بریزید و سعی کنیدبا دیدگاهی مثبت و بدون کج اندیشی،قضاوت و منفی بافی سال را آغاز کنید.

۶. سخت نگیرید

سخت گیری بیش ازحد و یا اینکه توقع داشته باشید همه چیز بر وفق مراد شما باشد یک اشتباه بزرگ استراتژیک است. چون اگر قرار بود همه چیز بروفق مراد ما باشد تلاش کردن بی مفهوم بود پس تلاش کنید واقع بین باشید و انتظار بیش از حد نداشته باشید وگرنه قطعا آسیب خواهید دید و دل آزرده می شوید.

۷. گزارش بدهید

بله به صورت منظم و در بازده زمانی معین یک ماهه از عملکردتان به خودتان گزارش بدهید و ببینید چند درصد از برنامه ریزی اولیه شما محقق شده و چطور می توانید به بخش بیشتری از خواسته هایتان دست یابید.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

================

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *