رییس جمهور از بانک رفاه تقدیر و تشکر کرد

 

دکتر محمود احمدی نژاد ، رییس جمهور کشورمان، از تلاش های بانک رفاه و مدیر عامل آن در تامین مسکن روستاییان تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش بانکی به نقل از روابط عمومی بانک رفاه رییس جمهور در مراسمی که به مناسبت سالگرد تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تشکیل شده بود، با اهدای لوح تقدیری از تلاش و پیگیری دکتر پیمان نوری، رییس هیات مدیره و مدیر عامل بانک در تامین مسکن روستاییان تشکر و قدردانی کرد.

رییس جمهور در بخشی از این تقدیرنامه آورده است: « استحکام پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اعتلاء و سربلندی آن مرهون تلاش های ارزنده مدیران کارآمد و لایق است و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام همت مضاعف نامگذاری شده است به نمایندگی از ملت بزرگ ایران از زحمات جنابعالی در تامین مسکن روستاییان عزیز تشکر می نمایم.»

شایان ذکر است که بانک رفاه در سال 87 مبلغ 750 میلیارد ریال به منظور تامین مسکن روستاییان سراسر کشور مصوب کرد که تا پایان سال این مبلغ به طور کامل ( 100 درصد) به متقاضیان پرداخت شد.

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35588

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *