سرقت اطلاعات ۱۴۰۰ حساب بانکی با ترفند فیشینگ

رئیس پلیس فتا استان بوشهر از دستگیری سه نفر اعضای یک باند حرفه‌ای فیشینگ ،با سرقت اطلاعات ۱۴۰۰ حساب بانکی به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش بانکی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا:  سرهنگ “مهدی قاسمی” رئیس پلیس فتا استان بوشهر در بیان جرئیات این خبر بیان داشت: با تلاش و اقدام ویژه افسران سایبری در پلیس فتا شهرستان دشتستان ، سه نفر اعضای یک باند حرفه ای که اقدام به ساخت و انتشار ۷۰ صفحه لینک‌های جعلی با موضوعاتی نظیر فروش شارژ ارزان قیمت، صیغه یابی، دوست یابی، تخصیص سبدکالا و سایت‌های واسط اینترنتی در شبکه های اجتماعی کرده بودند شناسایی شدند.

وی تصریح کرد:این افراد با هدایت کاربران متقاضی به درگاه پرداخت جعلی، اطلاعات حساب هموطنان را در سراسر کشور کپی و فیشینگ و در ادامه به شیوه های مختلف نظیر انتقال موجودی حساب مالباختگان به حساب های در اختیار خود و دیگران ، انجام خرید کالاها و اجناس مختلف از فروشگاه‌های اینترنتی با اطلاعات حساب و موجودی حساب مالباختگان و استفاده از اجناس یا فروش دوباره آنها در فضای مجازی و روش‌های دیگر ، تمامی وجوه موجود در این حساب ها را به سرقت می‌بردند.

سرهنگ قاسمی با بیان اینکه، علیرغم استفاده متهمان از ابزار پنهان‌ساز هویتی ، با تلاش متخصصان پلیس سایبری رد پای دو نفراز اعضای این باند در استان بوشهر و یک نفر دیگر در یکی از استان های همجوار شناسائی و با استفاده از روشهای علمی و آزمایشگاهی دقیق ، هویت متهمان و محل دقیق سکونت آنان مشخص و در چند مرحله عملیات پلیسی ، آنها را دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر با بیان اینکه در هنگام دستگیری اعضای این باند ۱۰ دستگاه انواع رایانه ثابت و لپ‌تاپ ، ۱۵ دستگاه گوشی تلفن همراه و ۱۴ قطعه سیم کارت کشف شد که از آنها برای ارتکاب جرایم خود استفاده می‌کردند و اقلامی از قبیل پوشاک ،زیور آلات طلا ،لوازم بهداشتی به ارزش تقریبی بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال که با استفاده از موجودی حساب مالباختگان خریداری نموده بودند و در منازلشان نگهداری می‌کردند کشف شد.

این مقام انتظامی تاکید کرد: طبق نظرکارشناسان پلیس فتا میزان وجوه برداشت شده اینترنتی که توسط اعضاء این باند از حساب مالباختگان برداشت شده است ، حدود دو میلیارد ۵۰۰ میلیون ریال بوده است.

وی با توصیه به شهروندان گفت: در هنگام انجام فعالیت های اقتصادی اینترنتی ،کاربران از رمز دوم یکبار مصرف یا پویا استفاده کنند و برای خریدهای اینترنتی و پرداخت هرگونه وجه ،از بازکردن لینک‌هایی که در فضای‌مجازی تبلیغ می‌شود خودداری کنند و آدرس دقیق سایت و درگاه را بررسی و به آن سایت مراجعه کنند.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر خاطر نشان کرد: خانواده‌ها بر عملکرد فرزندان خود در استفاده از فضای مجازی و اینترنت همچون فضای‌حقیقی جامعه نظارت کنند و می‌توانند نظرات تخصصی را از کارشناسان ما با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir از متخصصان بگیرند.

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *