شرکت در طرح جدید ایران‌خودرو با وکالت‌نامه بانکی صادرات، غیرحضوری امکان‌پذیر است

به گزارش بانکی به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، مشتریان این بانک می‌توانند از روز سه‌شنبه 26 فروردین‌ماه تا ساعت 24 روز یک‌شنبه 31 فروردین‌ماه با مراجعه به نشانی https://Vekalati.bsi.ir یا ورود به اپلیکیشن «سپینو» نسبت به وکالتی کردن و مسدودی 300 میلیون تومان در حساب خود، برای شرکت در طرح جدید فروش ایران‌خودرو اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، پس از وکالتی کردن حساب، امکان ثبت درخواست خرید خودرو (اولویت‌بندی) در سایت فروش اینترنتی ایران‌خودرو به نشانی ikcosales.ir فراهم خواهد شد.

در طرح جدید پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده ایران خودرو، متقاضیان می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود در بانک صادرات ایران، برای خرید برندهای سورن پلاس، پژو 207 دستی، رانا پلاس، تارا دستی و اتوماتیک و دنا پلاس دستی ایران خودرو در چارچوب مصوبات شورای رقابت و دستورالعمل تنظیم بازار خودرو سواری اقدام کنند.

به اشتراک بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *