طعم شیرین کارآفرینی: درآمدزایی با شیرینی‌پزی

 

بانکی دات آی آر: «نویدا مجد» درباره سوابق تحصیلی و تجربه کارآفرینی‌اش، می‌گوید: دیپلم رشته گرافیک هستم و حدود یک سال است که در کسب و کار شیرینی‌پزی مشغول هستم.

 

 


وی با اشاره به اینکه دوره آموزشی در هیچ آموزشگاهی نگذرانده است، افزود: تمام دوستان و اقوام از من می‌پرسند که کجا دوره دیده‌ای و پیش کدام استاد رفته‌ای؟ من شیرینی‌پزی رابه صورت خودآموز یادگرفتم و فقط با انگیزه‌ای که یکی از نزدیکانم به من داد و تشویق کسانی که طعم شیرینی‌های مرا امتحان کرده بودند، وارد این عرصه شدم.

مجد گفت: متاسفانه در حال حاضر گستره فعالیت من محدود به نزدیکان و دوستانم است، اما با توجه به شناختی که از خود دارم و نظر مثبت خریداران و توانمندی بالای درآمدزایی این هنر، علاقه و انگیزه زیادی برای گسترش بیشتر کار خود دارم.

‎این کارآفرین جوان با ابراز تاسف از این که هم اکنون گسترش فعالیت اقتصادی، برایش میسر نیست، ابرازامیدواری کرد با حمایت کسانی که فعال در حوزه کارآفرینی و ایجاد مشاغل تازه برای جوانان هستند، این امر محقق شود.

مجد که فعالیت اقتصادی خود را از اسفندماه ۱۳۹۴ شروع کرده است، گفت: سرمایه اولیه را از کمک‌های مادرم فراهم کردم، اما این میزان به طور تقریب اندک بود.

وی معتقد است، باید مهارت خود را در رشته شیرینی‌پزی افزایش دهد تا بتواند دستاوردهای بیشتری در این حوزه کسب کند.

این کارآفرین جوان در پاسخ به این پرسش که آیا درآمدی که کسب می‌کند می‌تواند تامین‌کننده هزینه زندگی‌اش باشد، افزود: بله، نه تنها می‌تواند زندگی‌ام را تامین کند بلکه می‌توانم تولید خود را افزایش دهم و چند نفر را در این رشته بکار گیرم.

وی با اشاره به این که در صدد است فعالیت حرفه‌ای‌اش را توسعه دهد، افزود:

با گسترش فعالیت اقتصادی خود می‌توانم نه تنها شیرینی با طعم بهتری به مردم عرضه کنم، بلکه می‌توانم طعم خوب کارآفرینی را به تمام کسانی که می‌خواهند یک فعالیت اقتصادی را شروع کنند، نشان دهم.

به گفته وی، کارآفرینی طعم شیرینی دارد و از اینکه افراد بتوانند با ایستادن بر پای خود یک فعالیت اقتصادی را راه‌اندازی کنند می‌توانند طعم خوب زندگی را به دیگران نشان دهند.

وی تاکید کرد: هم اکنون بسیار جوان هستم اما اطمینان دارم تا سال‌های آینده در این کار پیشرف‌های زیادی می‌کنم. هنر پخت و پز وقتی به همراه دوست داشتن باشد طعمی متفاوت دارد.

در سال‌های اخیر که حدود 5 میلیون نفر دانشجو آماده حضور در بازارکار هستند، مشکلات در حوزه اشتغال رو به فزونی است.

تردیدی نیست در شرایط کنونی بازار کار ایران که از یک رکود سخت در حال عبور است جوانان باید با کسب مهارت خود منشا اثر در این بازار باشند. در این میدان سخت، جوانانی نظیر نویدا مجد که ایستادگی بر پای خود را از سنین جوانی با اعتماد به نفس تمرین می‌کنند در آینده‌ای نه چندان دور می‌توانند منشا اثر در بازار کار ایران شوند.

 

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *