عجیب‌ترین شیوه‌های درمان افسردگی

روانشناسان معتقدند که تقویت سلامت روان و بهبود خُلق تنها به ورزش کردن، نوع رژیم غذایی یا مصرف دارو ختم نمی‌شود بلکه گزینه‌های موثر دیگری نیز برای مقابله با اندوه و افسردگی وجود دارد.

بهبود خلق برای داشتن سلامت روان ضروری است. اختلال افسردگی حاد معمولا از یک اختلال ساده و معمول افت خلق شروع می‌شود.

مدیکال دیلی در گزارشی نوشت: اختلال‌های مربوط به خلق و خو با انجام برخی فعالیت‌های خاص قابل معالجه و کنترل هستند که برخی از این راهکارها را احتمالا پیش از این هرگز نشنیده‌اید. این راهکارهای موثر به شرح زیر است:

خوردنی‌ها را نقاشی کنید

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد افرادی که نقاشی غذاهایی همچون پیتزا و کیک فنجانی را می‌کشند در مقایسه با افرادی که این کار را انجام نمی‌دهند یا نقاشی غذاهای سالم را به تصویر می‌کشند از وضعیت روحی و خلق و خویی بهتری برخوردارند. به طور مثال کشیدن تصویر پیتزا وضعیت روانی فرد را 28 درصد تقویت می‌کند. از طرف دیگر کشیدن تصویر فلفل تنها یک درصد در تقویت روحیه و افزایش خلق موثر است.

روغن کبد ماهی بخورید

چربی‌های سالم از قبیل امگا3 و اسیدهای چرب امگا6 به عنوان گزینه‌های موثر در بهبود خلق به حساب می‌آیند. در مطالعه‌ای که در سال 2006 میلادی انجام گرفت مشخص شد که مصرف روغن کبد ماهی در مقابله با افسردگی عموم مردم موثر است. علاوه بر این، هرچه مدت زمان مصرف روغن کبد ماهی بیشتر باشد علائم افسردگی کاهش می‌یابد.

اتفاقات گذشته را یادآوری کنید

آخرین باری که به تصاویر گرفته شده از خود در گذشته نگاه کرده‌اید چه زمانی بوده است؟ بررسی‌ها نشان می‌دهد یادآوری گذشته‌ها می‌تواند به زندگی معنا دهد.

بگذارید هورمون عشق آزاد شود

ترشح هورمون عشق یا همان «اوکسی‌توسین» در مغز از فاکتورهای تاثیرگذار در بهبود خلق و خوی افراد است. برقراری حس محبت میان اعضای خانواده به ویژه مادر و فرزند در ترشح این هورمون موثر است.

آواز بخوانید

متخصصان در بررسی که در سال ۲۰۰۸ میلادی انجام دادند دریافتند مغز انسان به هنگام مصرف مواد مخدر یا خوردن شکلات، دوپامین ترشح می‌کند که البته همین اتفاق به هنگام آواز خواندن هم مشاهده می‌شود و این ترکیب شیمیایی در مغز به افزایش خلق و رهایی از حس افسردگی کمک می‌کند.

آفتاب

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

==================

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *