به گزارش افکارنیوز، امروزه افراد برای دستیابی فوری به اطلاعات مورد نیاز خود در زمینه های مختلف به اینترنت مراجعه می کنند، زیرا در کوتاه ترین زمان ممکن، اطلاعات دسته بندی معتبری در اختیار آنها قرار می گیرد.
کارشناسان اجتماعی بر این باورند که ظهور پدیده ای به نام اینترنت گردش اطلاعات را در سطح جهان افزایش داده، بطوریکه تا اواسط دهه ۹۰ بیشتر شبکه های اجتماعی به اینترنت منتقل شدند.
به اعتقاد این کارشناسان، سهولت دسترسی به آن، ۲۴ ساعته بودن، سادگی کار، هزینه پایین، گمنام ماندن کاربران آن و غیره از ویژگی های اینترنت بوده که باعث استقبال فراوان مردم در کشور شده است.
بهروز کرمی کارشناس اجتماعی در این زمینه معتقد است: گرچه اینترنت، اطلاع دهنده، مفید، دارای منابع زیاد و سرگرم کننده است، اما برای افرادی که بیش از حد از اینترنت استفاده می کنند، این منافع، به آسیب ها و نابهنجاری های روانی و رفتاری تبدیل می شود.
وی با بیان اینکه امروزه در کشور شاهد اعتیاد اینترنتی هستیم، افزود: این معضل رو به افزایش بوده و کمتر جدی گرفته می شود.
این کارشناس اجتماعی تصریح کرد اما مشکل سوء کاربرد اینترنت شامل اختصاص دادن ساعات طولانی به استفاده از شبکه و بازی های آنلاین، یک نوع اختلال روانی را منجر می شود.
مجید ابهری کارشناس اجتماعی نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: ۲۵ درصد از جوانان ایرانی اعتیاد به اینترنت دارند، بعد از پاساژ گردی، وب گردی یکی از سرگرمی ها و ابزار اوقات فراغت جوانان ایرانی شده است.
وی افزود: بر اساس نتایج یک پژوهش میدانی، ۲۵ درصد از جوانان بین ۱۶ تا ۲۵ سال اعتیاد به اینترنت دارند، یعنی بیش از روزی ۲.۵ ساعت وقت خود در فضای سایبری سپری می کنند.
ابهری با بیان اینکه اعتیاد به اینترنت از نگاه رفتار شناسی یعنی وابستگی فکری به آن است، اظهار داشت: به شکلی که در صورت عدم دسترسی یا قطع آن، فرد دچار اضطراب و استرس می شود.
این کارشناس اجتماعی تصریح کرد با توجه به اینکه پژوهش یاد شده بین دو هزار و ۴۵۰ جوان تهرانی، هزار و ۷۰۰ جوان اصفهانی، هزار و ۲۰۰ جوان مشهدی، ۵۰۰ جوان ابهری و هزار و ۲۰۰ جوان گیلانی اعم از دانش آموز و دانشجو در یک دوره زمانی دو ساله انجام شده است نتایج نشان می دهد که ۷۰ درصد از آنها با تلفن همراه خود قادر به استفاده از اینترنت هستند.
ابهری ادامه داد: بر اساس نتایج این پژوهش، ۹۰ درصد از این جوانان هدف خود را از حضور در فضای مجازی ورود به شبکه های اجتماعی اعلام کردند، در حالیکه ایرانیان یکی از مشتریان اصلی فیس بوک و تویتر هستند.
به گفته وی، در حالیکه بیش از سه میلیون جوان ایرانی در این شبکه ها عضو بوده، ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد مورد پرسش هدف خود را استفاده های علمی و تحقیقی در اینترنت اعلام کردند.
ابهری خاطرنشان کرد متاسفانه هشت درصد از افراد مورد پرسش به سایت های شرط بندی وارد می شدند و ۷۹ درصد از آنها از اینترشکن و وی پی ان استفاده می کنند.
وی، انزوا و گوشه گیری، کاهش روابط اجتماعی، ناراحتی های عصبی و بینایی، بی خوابی، ناراحتی های گوارشی، کم اشتهایی و یبوست مزاج، بیماری های استخوانی، ستون فقرات و گردن را از اصلی ترین عوارض اینترنت عنوان کرد.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- هشدار نسبت به تشدید تورم
- راهاندازی سامانه مشاغل خانگی
- جزئيات تعقيب طراح ترور بانكدار ايرانی
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز ۱۴مهر ۹۲
- بانک خاورمیانه استخدام می کند+ثبت نام
- ميلياردرهاي نیکوکار را بشناسید
- گرانبهاترين گردبند دنيا + تصاوير
- گرانترین اتومبیل تاریخ
- عکس/ دخترشایسته بی خانمان
- شرکتهای نفتی آمریکایی در تکاپوی بازگشت به ایران
- ساعت مچی بابک زنجانی چقدر قیمت دارد؟!
- مرد نابینا با کمک دندانش بینا شد
- کاریکاتور/ روش جدید حمایت از مصرف کننده
- نقشه دولت براي وام مسكن
- پربازدیدترین سایتهای اینترنتی در دنیا+ نقشه