لطفا بیش از حد کار نکنید !

بیش از حد کار کردن به یکی از عادت های زندگی بیشتر مردم تبدیل شده است. متاسفانه، این مساله ممکن است تاثیر بسیار بدی بر روی سلامت، شادی و به طور کلی بر روی میزان کیفیت زندگی داشته باشد.

چند ساعت در هفته کار می کنید؟ آیا در بیشتر ساعت ها احساس می کنید استرس دارید و همواره آرزو دارید که ای کاش ساعت های بیشتری در طول روز وجود می داشت؟
اگر این گونه است، شما از آن دسته از افرادی هستید که بیش از اندازه کار می کنید. حالا زمان آن رسیده است که خود را در اولویت بگذارید و شغل خود را در رتبه بعدی. در ادامه از راهنمایی های کارشناسان در مورد مدیریت استرس استفاده می کنیم و در مورد اینکه چگونه کار زیاد می تواند عواقب مخربی بر روی سلامت بگذارد، صحبت خواهیم کرد.

بگذارید مروری بر حقایق داشته باشیم:

• آن دسته از افرادی که بیش از 10 ساعت در روز کار می کنند، به میزان 60 درصد از شانس بالاتری برای بروز حمله قلبی برخوردار هستند.
• افراد باید هر شب 8 ساعت بخوابند اما اکثرا به طور میانگین 6.5 ساعت می خوابند.
• بیش از هر زمان دیگری مضطرب، ناامید و بی تاب هستیم.
• ممکن است استرس اعتیاد آور باشد.

مدیریت استرس

تاثیرات کار بیش از حد

وقتی بیش از حد کار می کنید، بیش از حد خسته می شوید. برای غلبه بر این خستگی، در طول روز به کافئین و غذاهای ناسالم پناه می برید و ورزش کردن در همان گذشته هایتان باقی می ماند. تحریک پذیر می شوید، سیستم ایمنی بدنتان ضعیف می شود و دیگر از زندگی لذتی نمی برید. ممکن است به شیوه بدی با خانواده یا دوستان خود برخورد کنید و این خود موجب استرس بیشتر و اضطراب می شود. سرانجام ممکن است افسرده شوید.

شارژ شدن را در برنامه خود بگنجانید

امی جو مارتین، کارشناس تغذیه، به خوبی می داند که چطور استرس زندگی اش را مدیریت کند.حدود یک سال پیش، وی پشت سر هم جلسه داشت و در واقع می توان گفت که وی در آن حالت تنها زنده بود و فقط نفس می کشید! یکی از همکاران باهوشش، در برنامه مارتین ۸ دقیقه زمان خالی دید و زمان شارژ شدن را در برنامه اش قرار داد.

وی هر ۸ دقیقه را در آرامش کامل استراحت کرد و به تعدادی آهنگ گوش داد. این کار به وی کمک کرد تا مجددا شارژ شود و بر میزان توان و کارایی اش افزوده شود. حالا، او روزانه، برنامه ای را برای استراحت و شارژ مجددش در جدول فعالیت های روزانه اش قرار می دهد. این کار به وی کمک می کند تا آرامش خود را حفظ کند و در نتیجه استرس کمتری را تجربه کند.

نکته: مهم نیست چگونه استراحت می کنید، بلکه مهم این است که به هر حال دارید استراحت می کنید! تنها قانون موجود این است که در این زمان استراحت، هیچگونه عامل پرت کننده حواسی وجود نداشته باشد: نه تلفن، نه کامپیوتر و نه مکالمه با سایرین. شما باید در لحظه حال باشید. بخاطر داشته باشید که برای افزایش سرعت، گاهی باید از سرعت خود کاست.

پیشنهاد ما برای فعالیت های این ۸ دقیقه:
• قدم بزنید
• کمی برقصید
• تمرینات یوگا انجام دهید
• موسیقی گوش دهید

یوگا در محل کار

نکاتی برای کنترل برنامه کاری و جلوگیری از کار کردن بیش از حد:
درست است که هر از گاهی برای به اتمام رساندن پروژه ای مجبورید ساعت های زیادی کار کنید. این بسیار خوب است اما این امر نباید به یک عادت تبدیل شود. برای آنکه کنترل کار خود را در دست بگیرید و استرس خود را کاهش بدهید، از نکات زیر تبعیت کنید:

• با کیفیت بهتری کار کنید. به هنگام کار کردن تمام عواملی را که موجب حواس پرتیتان می شود از خود دور کنید. این عوامل شامل تلفن، شبکه های اجتماعی، اینترنت و حتی همکارانی که به نحوی در کارتان اختلال ایجاد می کنند، می شود.

• برای خود وقت استراحت تعیین کنید. توصیه مارتین را به کار ببندید و در طول روز، 8 دقیقه به خود اختصاص دهید، و اگر زمان بیشتری را می توانید برای این استراحت داشته باشید که چه بهتر!

• آگاه باشید که از این زمان استراحت چگونه استفاده می کنید. برای استراحت کردن به دنبال شیوه هایی باشید که شامل تماشای تلویزیون یا چرخیدن در اینترنت نباشد. بروید قدم بزنید و کمی هوای تازه استشمام کنید.

• برای خود مرزهایی تعیین کنید. بدانید که چه زمانی باید “نه” بگویید. این مرزها هم شامل کار می شود و هم شامل تعهدات اجتماعی.

• هر شب 8 ساعت بخوابید. یک روش شبانه در پیش بگیرید که مطمئنتان می کند با انجام آن آماده خوابیدن می شوید. این روش ها می تواند به سادگی گرفتن دوش گرم شبانه و خواندن کتاب نیم ساعت قبل از خوابیدن باشد.

• قبض های خود را کاهش دهید. اگر دلیل کار زیادتان پرداختن قبوض هزینه هایتان است، سعی کنید که تعداد آن ها را کاهش بدهید تا دیگر مجبور نباشید زیاد کار کنید و به این طریق بتوانید بیشتر زندگی کنید!

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *