مسیر اختصاصی سامسونگ برای تست خودران‌هایش

بانکی دات آی آر: شرکت سامسونگ (Samsung) در حال تدارک و تجهیز یک مسیر اختصاصی برای آزمایش خودران‌های تولیدشده توسط این شرکت است.

به گزارش دیجی کالا، در واقع صنعت اتومبیل‌های خودران با سرعت رو به رشد است و به زودی شاهد تردد این اتومبیل‌ها در جاده‌ها و خیابان‌‌ها خواهیم بود. در این راستا شرکت‌های بسیاری اقدام به طراحی و ساخت خودران‌ها کرده‌اند تا در همین ابتدای کار، سود قابل ملاحظه‌ای از این تکنولوژی به دست بیاورند.

مسیر اتومبیل‌رانی اسپیدوی (Speedway) در پارک اورلند (Everland) در استان گیونگی (Gyeonggi) در حاشیه‌ی یک پارک قرار دارد. مدیریت این مسیر به عهده‌ی سامسونگ است و این شرکت قصد دارد از این جاده‌ی اتومبیل‌رانی برای آزمایش کیفیت تردد خودران‌هایش استفاده کند.

از آن‌جایی که پیدا کردن محل مناسب و وسیع برای تست خودران‌ها و هزینه کردن برای ساخت یک مسیر آزمایشی جدید برای سامسونگ به صرفه نیست، این شرکت و شهردار منطقه توافق کرده‌اند که از همین مسیر برای تست خودران‌ها بهره ببرند.

شرکت سامسونگ و شهردار گیونگی اعلام کرده‌اند که این مسیر به منظور تطبیق بیش‌تر برای خودران‌ها، بهینه و بازسازی خواهد شد. لازم است تا ابزار و ادوات دیگری مانند تقاطع ها و شرایط جاده‌ای خاص، که در رانندگی شهری در خیابان‌ها تعبیه شده‌اند و اتومبیل باید به آن‌ها توجه کند، به این مسیر افزوده شود تا شبیه‌سازی کامل‌تری صورت بگیرد. به این ترتیب امنیت تردد خودران‌ها به دقت ارزیابی خواهد شد.

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35588

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *