ستاره میشلین

عبارت “ستاره میشلین” نشانی است که برای ارزیابی کیفیت تالارهای غذاخوری و رستوران ها استفاده می شود. این عبارت ریشه جالبی دارد، چراکه میشلین در ابتدا نام یک شرکت لاستیک سازی بوده است.

اولین بار این شرکت لاستیک سازی بود که برای ارزیابی تشویق رستوران های بین راهی در فرانسه کتاب راهنمایی را در سال ۱۹۰۰ منتشر کرد و در سال ۱۹۲۶ ارزیابی مخفیانه رستوران های بین راهی را با استفاده از سه ستاره که در واقع بیانگر سطح رستوران ها بود، آغاز کرد.

توجه به کیفیت، فنون تخصصی کار، نوع مواد غذایی و سازگاری آنها با یکدیگر از جمله ویژگی هایی است که برای اعطای ستاره میشلین از صفر تا سه در نظر گرفته می شود. در اعطای این نشان دکوراسیون داخلی، نحوه چیدمان میز و صندلی و نوع سرویس دهی لحاظ نمی شود.

کشورهای مختلف در سراسر دنیا مراسم سالانه ای برای اعطای نشان ستاره میشلین برگزار می کنند.

رستورانی که ستاره میشلین یک را می گیرد، دارای سطح خوبی در حد و اندازه خود است.

رستورانی که ستاره میشلین دو را می گیرد، غذایی عالی دارد که حتی ارزش کج کردن مسیر را هم برای رانندگان دارد.

رستورانی که ستاره میشلین سه را می گیرد، حتی ارزش یک سفر اختصاصی را هم دارد و غذاهایش بسیار گران هستند.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

==================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35594

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *