نخوردن صبحانه و افزایش خطر سکته مغزی

بانکی دات آی آر: پزشکان دریافته‌اند که خوردن روزانه صبحانه می‌تواند به پیشگیری از سکته مغزی کمک کند.

در این مطالعه ۸۲ هزار و ۷۷۲ مرد و زن ژاپنی که در فاصله سنی ۴۵ تا ۷۴ سال بودند و سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی یا انواع سرطان را نداشتند از سال 1995 تا 2010 مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین این افراد بر اساس تعداد دفعاتی که در هفته وعده غذایی صبحانه مصرف می‌کردند تقسیم بندی شدند.

به گزارش ایسنا، در طول این دوره ۱۵ ساله، مجموع ۳۷۷۲ مورد سکته مغزی و ۸۷۰ مورد بیماری کرونری قلب مشاهده شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که هیچ گاه صبحانه مصرف نمی‌کنند بیشتر دچار بیماری‌های قلبی و سکته مغزی می‌شود و این احتمال در افرادی که به خوردن وعده غذایی صبحانه عادت دارند پایین‌تر است.

به گفته پزشکان ژاپنی، افراد حاضر در این مطالعه که هر روز صبحانه مصرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که این وعده غذایی را نادیده می‌گرفتند، فشارخون بالاتری دارند.

به گزارش وب‌ ام‌دی، همچنین معلوم شد افرادی که از خوردن صبحانه خودداری کرده‌اند عادت‌های ناسالم دیگری هم داشته‌اند.

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *