گمرک چین از صادرات ۶.۵ میلیون دلار چتر این کشور به ایران در نیمه نخست سال جاری میلادی خبر داد و اعلام کرد این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲ برابری داشته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، گمرک چین اعلام کرد این کشور در 6 ماه نخست سال جاری میلادی بیش از 6.5 میلیون دلار انواع چتر شامل چتر باران و چتر آفتابی به ایران صادر کرده است.
صادرات چتر چین به ایران در نیمه نخست سال جاری میلادی به لحاظ ارزش با رشد 2 برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 6 میلیون و 534 هزار دلار رسیده است.
چین در نیمه نخست سال گذشته میلادی 3 میلیون و 339 هزار دلار چتر به ایران صادر کرده بود. صادرات چتر چین به ایران از لحاظ وزن در این مدت 823 تن بوده است که این رقم در نیمه نخست امسال به 2000 تن افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، آمریکا بزرگترین واردکننده چتر از چین در نیمه نخست سال جاری میلادی بوده است. آمریکا در این مدت 227 میلیون دلار چتر از چین وارد کرده است.
ژاپن و فیلیپین به ترتیب دومین و سومین واردکنندگان چتر از چین در نیمه نخست 2013 شناخته شده اند. ژاپن در این مدت 165 میلیون دلار و فیلیپین 82 میلیون دلار چتر از این کشور وارد کرده اند.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
================
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز 4 شهریور 92
- 80 درصد فارغ التحصیلان دانشگاهها مهارت ندارند!
- 3 پیشنهاد برای خرید رایانه
- جدیدترین بهای تورهای گردشگری
- هشدار بانک مرکزی درباره کارت های هدیه
- استخدام های روز- 3شهریور 92
- انباشت 6000 تن شیرخشک در گمرک
- نحوه تشخیص برنج ایرانی از تقلبی
- فروش نفت به “مولتی میلیاردر” ایرانی چطور انجام شد؟
- اختلال در اینترنت کار موجودات فرا زمینی است؟!
- ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی شد
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز 3 شهریور 92
- مجازات قاچاق کالای ممنوع تعیین شد
- یاهو از گوگل پیش افتاد
- واکنش تند مایکروسافت به ادعای ناامن بودن ویندوز ۸
- موتورسواری بدون گواهینامه خانم رئیسجمهور!
- روش های افزایش امنیت جیمیل
- بانک بیشتر از سوپر مارکت!
- بیادبترین گردشگران جهان را بشناسید