صندوق بین المللی پول به تازگی به معرفی کشورهایی که بیشترین بار بدهی را بر دوش می کشند پرداخته که در این فهرست ۳۲ کشور به همراه میزان بدهی آنها آورده شده است.
در این فهرست نام ۳۲ کشور عنوان شده که بیشترین میزان بدهی را دارند. نام این کشورها بدین ترتیب است :
۱. ژاپن با ۴. ۲۴۵ درصد؛ بیشترین بدهی را در جهان به خود اختصاص داده علت این میزان بدهی رکوردار بازار املاک از آغاز دهه ۱۹۸۰ است. اگر چه مسئولان این کشور که دومین اقتصاد بزرگ جهان است با کاهش قیمتها توانسته اند به رشد اقتصادی خود رونق دهند.
۲. یونان با ۵. ۱۷۹ درصد ؛ بسیاری از کارشناسان بر این باور هستند که این کشور بدون کمک های مالی نمی تواند از زیر بار بدهی هایش رهایی یابد. اگر چه صندوق بین المللی پول نیز اعلام کرده تنها با ایجاد اصلاحات و جهش اقتصادی نمی توان یونان را از بدهی هایش رها کرد.
۳. ایتالیا با ۶. ۱۳۰ درصد ؛ برای این کشور میزان متوسط بدهی ۱۰۰ درصدی امری معمول است و با اقتصاد ضعیف آن به نظر نمی رسد که طی سالهای آینده وضعیت بدهی های این کشور تغییر چندانی کند.
۴. پرتغال با ۳. ۱۲۲ درصد ؛ این کشور نیز یکی از کشورهای بحران زده اروپاست که از چتر حمایتی اروپا باید بهره مند گردد . به گفته صندوق بین المللی پول پرتغال در سال آینده با بالاترین میزان بدهی هایش مواجه خواهد شد.
۵. ایرلند با ۱۲۲ درصد ؛ هیچ کشوری در دنیا به اندازه ایرلند با رشد میزان بدهی ها مواجه نبوده به طوریکه این میزان از ۲۵ درصد در سال ۲۰۰۷ پس از واگذاری صندوق های مالی و مراکز اعتباری به بخش دولتی به این میزان بدهی رسیده است اما بنابر پیش بینی کارشناسان IWF به تدریج میزان بدهی های این کشور طی سالهای آینده کاهش خواهد یافت.
۶. سنگاپور با ۲. ۱۰۸ درصد ؛ شاید برای بسیاری قرار گرفتن این کشور آسیائی در فهرست بدهکارترین کشورهای جهان اندکی عجیب باشد. اما کاهش مبادلات بین المللی ، باعث شده که میزان بدهی های سنگاپور افزایش یابد.
۷. آمریکا با ۱. ۱۰۸ درصد ؛ میزان بدهی های آمریکا در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپائی بالاتر است. علاوه بر اینکه در این کشور هنوز بر سر تعیین سقف بدهی ها درگیری و نزاع وجود دارد.
۸. بلژیک با ۳. ۱۰۰ درصد ؛ این کشور بالاترین میزان بدهی را در میان دیگر کشورهای اروپائی دارد. اما علت آن ناآرامی ها و مشکلات اقتصادی نیست بلکه ثروت شخصی بالای افراد است .
۹. انگلیس با ۶. ۹۳ درصد ؛ میزان بدهی های این کشور پادشاهی در سال ۲۰۰۷ ، ۴۳ درصد بود و طی سالهای اخیر این میزان بیش از دو برابر شده است. توسعه اقتصادی ضعیف نیز باعث خواهد شد که در سال آینده بهبود چندانی در این امر صورت نگیرد . به طوریکه صندوق بین المللی پول اعلام کرده تا سال 2016 این میزان به 100درصد برسد.
۱۰. فرانسه با ۷. ۹۲ درصد ؛ این کشور در میزان بدهی ها با وجود بحران اقتصادی خوب عمل کرده است. اگر چه مسئولان آنها با رشد اندک اقتصادی و سیاست های ریاضتی در اصلاحات مواجه هستند.
در ادامه فهرست ۲۰ کشور دیگر بدهکار جهان به همراه میزان بدهی در جدول زیر آورده شده است:
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- بانکی: استخدام های روز ۱۴ بهمن ۹۲
- نرخ ارز،طلا وسکه پایان وقت اداری ۱۴ بهمن ۹۲
- نان لواش از سوی ارمنستان جهانی میشود
- منظومههای شمسی روی ساعت جواهرنشان (+عکس)
- اولین ماشین لباسشویی بدون آب عرضه شد
- قیمت هر ثانیه تبلیغ در تلویزیون چقدر است؟
- عکس:ابتکار یک مرد نیویورکی برای کسب درآمد
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز ۱۴ بهمن ۹۲
- این شغل ها را انتخاب نکنید!
- حقایقی که شما از گوگل نمیدانید!
- مرگ پیرمرد ۶۰ ساله در محل توزیع سبد کالا!
- بانکی: استخدام های روز ۱۳ بهمن ۹۲