گزارش بانک مرکزی از قیمت‌ها در این ۱۰۰ روز

بانک مرکزی گزارش رسمی تغییرات قیمت‌ها در 100 روز نخست فعالیت دولت تدبیر و امید را منتشر کرد.

به گزارش مهر، بانک مرکزی گزارش متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۷ آبان ماه جاری را منتشر کرد.

مقایسه قیمت‌ها براساس گزارش خرده فروشی بانک مرکزی از مواد خوراکی نشان می دهد که اکثر قیمت این کالاها در 100 روز نخست فعالیت دولت یازدهم افزایش، تعداد اندکی از نرخ‌ها با کاهش مواجه شده و تنها نرخ یک قلم کالا ثابت مانده است.
گزارش بانک مرکزی از قیمت‌ها در این 100 روز
بر این اساس قیمت پنیر پاستوریزه، کره پاستوریزه، شیر پاستوریزه، تخم مرغ، برنج داخله درجه یک، لوبیا قرمز، گوشت گوسفند با استخوان، گوشت گاو گوساله بی‌استخوان، گوشت مرغ، قند، شکر، روغن نباتی جامد، روغن نباتی مایع، خیار، گوجه فرنگی، بادنجان، کدوسبز، پیاز و لوبیا سبز افزایش یافته است.

اما نرخ نخود، عدس، چای خارجی ( اندکی کاهش)، سیب زمینی، سبزی های برگی با کاهش همراه شدند و تنها قیمت ماست پاستوریزه در این مدت ثابت مانده است.

ردیف کالا واحد قیمت در ۲۵ مرداد قیمت در ۱۷ آبان
1 ماست پاستوریزه کیلو 26110 26110
2 پنیرپاستوریزه بسته ۴۵۰ گرمی 37380 41520
3 کره پاستوریزه کیلو 120000 240000
4 شیرپاستوریزه لیتر 21780 22940
5 تخم مرغ شانه حدود دو کیلو 86330 91130
6 برنج داخله درجه یک کیلو 73730 74220
7 نخود کیلو 60330 56700
8 عدس کیلو 74010 60870
9 لوبیا قرمز کیلو 92150 93100
10 گوشت گوسفند با استخوان کیلو 298700 309400
11 گوشت گاووگوساله‌بی‌استخوان کیلو 308500 317170
12 گوشت مرغ کیلو 65350 67580
13 قند کیلو 25800 26340
14 شکر کیلو 22390 23090
15 چای خارجی بسته ۵۰۰ گرمی 150890 150510
16 روغن نباتی جامد حلب ۵ کیلویی 215910 215930
17 روغن نباتی مایع لیتر 45970 45980
18 خیار کیلو 20420 34730
19 گوجه فرنگی کیلو 20900 24330
20 بادنجان کیلو 13830 19950
21 کدو سبز کیلو 14270 30700
22 سیب زمینی کیلو 21500 21280
23 پیاز کیلو 12480 12520
24 لوبیا سبز کیلو 19730 34630
25 سبزی های برگی کیلو 20770 20130

بر اساس گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۷ / ۸ / ۹۲، در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه اندکی افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بد. قیمت تخم مرغ افزایش یافت و شانه ای ۸۲۰۰۰ الی ۱۱۰۰۰۰ ریال فروش می رفت. در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب قیمت تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود.

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه دو و لوبیا سبز عرضه نمی شد و خربزه عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی هاس سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه بهای پرتقال درجه یک، انار، انگور و به ویژه لیموشیرین کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای تمام اقلام این گروه به ویژه کدوسبز و لوبیا سبز افزایش یافت.

در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله افزایش ولی بهای گوشت مرغ کاهش جزئی داشت.

در هفته مورد بررسی، قیمت چای خارجی اندکی افزایش و بهای قند، شکر و انواع روغن نباتی ثابت بود.

گروه های مواد خوراکی

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه معادل ۰.۱ درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل ۱.۱ درصد افزایش یافت.

برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد گزارش، بهای پرتقال درجه یک معادل ۲.۱ درصد، لیموشیرین ۱۹.۲ درصد، انار ۱.۹ درصد و انگور ۱.۷ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۹ درصد تا ۵.۳ درصد افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای تمام اقلام این گروه بین ۱ درصد تا ۳۳ درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته قیمت گوشت گوسفند معادل ۱ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۱.۳ درصد افزایش ولی بهای گوشت مرغ ۰.۹ درصد کاهش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد بررسی، قیمت چای خارجی معادل ۰.۱ درصد افزایش و بهای قند، شکر و انواع روغن نباتی ثابت بود.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *