سازمان جهانی کار اعلام کرد: ۷۴ میلیون و ۵۰۰ هزارنفر از جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله در سال ۲۰۱۳ میلادی بیکار بوده اند. همچنین عنوان شد ۶ کارگر از هر ۱۰ نفر در گروه سنی ۱۵ تا ۲۹ سال دارای قرارداد کاری بی ثبات هستند.
به گزارش مهر، سازمان جهانی کار در تازه ترین گزارش خود با عنوان کارآفرینی برای جوانان اعلام کرد: اشتغال جوانان در بخش کشاورزی حلقه گم شده ای است که پتانسیل عظیمی برای ایجاد مشاغل مورد نیاز جوانان را در خود دارد.
دولت ها از طریق به کارگیری آموزش و پرورش و مهارت های آموزشی به دنبال حل بحران اشتغال جوانان هستند، از اینرو بخش کشاورزی نیز می تواند به بخشی از این نیازها پاسخ بدهد. انتظار می رود با افزایش جمعیت جهان به ۹.۳ میلیارد نفر در سال ۲۰۵۰، نیازهای بیشتری نیز به مواد غذایی پیدا شود.
صنایع کشاورزی و کسب و کارهای مرتبط با آن، صنعت گردشگری، مدیریت زمین و صادرات محصولات کشاورزی می تواند منجر به ایجاد اشتغال شود. این اقدامات می تواند از طریق شرکت ها، مزارع خانوادگی، تعاونی ها و شرکت های کوچک و متوسط دنبال شود.
گزارش سال ۲۰۱۴ سازمان جهانی کار نشان می دهد بخش کشاورزی ۳۲ درصد از کل اشتغال جهان و ۳۹ درصد از مشاغل کشورهای در حال توسعه آسیا و اقیانوسیه را تامین می کند. هم اکنون در برخی از کشورها از جمله کره جنوبی و استرالیا آموزش هایی برای افزایش انگیزه جوانان به سرمایه گذاری در کشاورزی مناطق روستایی صورت می گیرد.
در عین حال، با وجود اینکه طبق اعلام سازمان جهانی کار در کشوری مانند مغولستان ۳۲ درصد از اشتغال موجود از طریق بخش کشاورزی ایجاد شده است اما تنها ۲.۳۵ درصد از جوانان با مدرک کشاورزی فارغ التحصیل می شوند.
در مالزی این نسبت تنها ۰.۷۵ درصد است و در ویتنام نیز تنها ۷.۹۹ درصد است. سرمایه گذاری در بخش کشاورزی می تواند بازده بسیار زیادی برای جوانان و برای کشورهای در حال توسعه به همراه داشته باشد.
به صورت کلی، بخش کشاورزی دارای پتانسیل زیادی برای رشد است. این امر می تواند یک ایده عالی برای دولت ها به منظور اتخاذ یک رویکرد سیستماتیک برای تشویق و حمایت جدید از کشاورزی، کارآفرینان و کشاورزان باشد.
آمارها نشان می دهد ۷۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله در سال ۲۰۱۳ بیکار بوده اند که نسبت به سال قبل تر از آن، بیش از ۷۰۰ هزارنفر افزایش نشان می دهد. همچنین نرخ بیکاری جهانی برای بزرگسالان نیز ۱۳.۱ درصد بوده است.
همچنین تعداد جوانان شاغل در سال ۲۰۱۳ نیز نسبت به ۲۰۰۷ به میزان ۳۷ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر کاهش نشان می دهد. نرخ مشارکت اقتصادی جهانی نیز در سال ۲۰۱۳ میلادی به میزان ۴۷.۴ درصد بود که نسبت به قبل از بحران بیش از ۲ درصد کاهش نشان می دهد که گویای کاهش تعداد جوانان در بازار کار کشورها است.
سهم جوانان در گروه سنی ۱۵ تا ۲۹ ساله کشورها نیز که نه شاغل بوده اند و نه در حال تحصیل در آموزش و پرورش در ۳۰ کشور از ۴۰ کشور جهان که داده های آنها ارائه شده است، افزایش یافته است.
در کشورهای در حال توسعه ۶ نفر از هر ۱۰ کارگر در گروه ۱۵ تا ۲۹ سال فاقد قرارداد کار با ثبات بوده اند. همچنین ۶ نفر از هر ۱۰ نفر دستمزدی کمتر از متوسط دارند و ۸ نفر از هر ۱۰ نفر در سال ۲۰۱۲ دارای رابطه استخدامی بوده اند.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- کارمندان در هوای بارانی و ابری بیشتر کار می کنند
- عکس/ پراید ۷۰ میلیونی در ایران !
- یک راه استثنایی برای موفقیت خانمها
- بانکی: استخدام های روز ۲۸ بهمن ۹۲
- نرخ ارز،طلا وسکه پایان وقت اداری ۲۸ بهمن ۹۲
- پرفروشترین شرکتهای ایرانی را بشناسید
- چگونگی ورود کالاهای آمریکایی به ایران و برعکس
- عیدی بازنشستگان از سه شنبه پرداخت می شود/ جدول زمان مراجعه به بانکها
- چگونه لباس بپوشیم؟
- حساب برنده شده در بانکها چه شرایطی باید داشته باشد؟
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز ۲۸ بهمن ۹۲
- رایجترین جملات ارسالی با تلفن همراه
- با مشاغل چاق کننده آشنا شوید
- نوآورترین کشورهای جهان
- “سود سپرده”در بانک ها چگونه محاسبه می شود؟
- بانکی: استخدام های روز ۲۷ بهمن ۹۲