داستانک/چه زمانی به سوپ نمک می زنید !

ادیسون برای استخدام افراد ابتدا آنها را به ناهار دعوت می کرد. وقتی که سوپ را می آوردند ادیسون دقت می کرد آن هایی که پیش از چشیدن سوپ به آن نمک نمی زدند را از لیست خود خط نمی زد بلکه از آن ها پرسش هایی را می پرسید و به توانایی های آنها با ذهن باز نگاه می کرد.

اما آنهایی که پیش از چشیدن سوپ به آن نمک می زدند از نظر ادیسون مناسب کار با نبودند و اما چرا ادیسون این افراد را انتخاب نمی کرد؟

ادیسون معتقد بود که این گونه افراد در برخورد با پدیده های مختلف زندگی چشم بند اسب را دارند. یعنی آن ها در مورد آن چه که ممکن یا غیر ممکن است مفروضات و قید و بند های زیادی در ذهن دارند و همیشه فرض می کنند که سوپ آن ها نیاز به نمک دارد بدون اینکه آن را چشیده باشند.

….

….

دفعه بغد که از طرف مدیر سازمان تان یا رییس جدید به ناهار دعوت شدید اول سوپ را بچشید و بعد به آن نمک بزنید !

سعی کنید مفروضات ذهنی خود را کاهش دهید و در هنگام تفکر با نگاهی باز و فارغ از چارچوب های ذهنی (تفکر جانبی و واگرا) به موضوعات و مسایل بپردازید.

همچنین برای استخدام افرادی که قرار است با ایده پردازی و ارایه راهکار های خلاق به شما کمک کنند از روش مناسب و علمی استفاده کنید.

 

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35594

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *