از ۶۵۰ هزار استخدام در دولت قبلی ۴۰۰ هزار مورد بدون آگهی و آزمون بود

وی افزود: اگر قرار بود خلاف قانون نیرو استخدام کنیم بهتر بود، به جای نیروهای بیسواد و کم سواد افراد تحصیل کرده را به کار می گرفتیم.
جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری با اشاره به اینکه در دولت قبلی (از سال ۸۴ تا ۹۲) ۶۵۰ هزار نفر به صورت رسمی، پیمانی یا قراردادی استخدام شدند، گفت: استخدام ۴۰۰ هزار نفر بدون نشر آگهی و برگزاری آزمون بود.

محمود عسگری آزاد  در شورای اداری استان آذربایجان شرقی با اعلام اینکه تعداد کارکنان دولت از مرز یک میلیون و 980 هزار نفر گذشته است، افزود: 600 هزار نفر هم در بخش نظامی و انتظامی اشتغال دارند.

وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بازنشسته کشوری و ۶۰۷ هزار نفر بازنشسته لشکری در کشور وجود دارد، گفت: نزدیک به دو میلیون و ۳۸۰ هزار نفر هم بازنشسته تامین اجتماعی هستند که حقوق خود را از دولت دریافت می کنند.

عسگری آزاد با بیان اینکه نسبت بودجه کشور به درآمد ناخالص داخلی ۹۲ درصد است، افزود: این در حالی است که کشوری مانند ژاپن با ۱۳۰ میلیون نفر جمعیت فقط ۳۱۰ هزار نفر شاغل دولتی دارد.

وی یادآوری کرد: تنها تعداد مدیران دولتی ما ۱.۵ برابر شاغلان دولتی کشور ژاپن است.

جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت رعایت عدالت استخدامی در دستگاه های دولتی، گفت: برابر قانون دستگاه های اجرایی تنها مجاز به جذب نیروی قراردادی به میزان ۱۰ درصد نیروی رسمی خود هستند.

عسگری آزاد با اعلام اینکه دستگاه های اجرایی تا پایان سال ۹۱ تعداد ۵۴۸ هزار نفر نیروی قراردادی جذب کرده اند، گفت: این در حالی است که ظرفیت مجاز این دستگاه ها برای جذب نیروی قراردادی ۱۲۵ هزار نفر بوده است.

وی افزود: اگر قرار بود خلاف قانون نیرو استخدام کنیم بهتر بود، به جای نیروهای بیسواد و کم سواد افراد تحصیل کرده را به کار می گرفتیم.

عسگری آزاد با اشاره به اینکه متوسط سن بازنشستگی زنان در دنیا ۶۰.۶ سال و مردان ۶۳.۱ سال است، گفت: از سال ۸۴ تا ۹۲ متوسط سن بازنشستگی زنان در ایران ۴۹.۹ سال و مردان ۵۲.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه تعداد بازنشسته های کشوری در مدت یاد شده ۶۸ درصد رشد داشته است، اعلام کرد: نسبت بازنشسته ها به شاغلان به ۵۷ درصد رسیده که در خصوص بازنشسته های لشکری بیش از دو برابر است.

عسگری آزاد با بیان اینکه ۱۴ درصد بودجه کشور صرف کمک به صندوق های بازنشستگی می شود، گفت: با ادامه روند کنونی در هشت سال آینده بودجه صرف این صندوق ها خواهد شد.

وی همچنین از افزایش بودجه جاری کشور انتقاد کرد و افزود: در مقایسه با سال ۸۴ که ۶۷ درصد بودجه کشور به هزینه های جاری اختصاص داشت، این رقم در سال ۹۲ به ۸۰ درصد رسید که زنگ خطری برای بودجه کشور است.

جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با بیان اینکه نظام اداری موتور محرک توسعه است، اظهارکرد: اگر خواهان کشوری توسعه یافته هستیم باید تحولی در این نظام صورت گیرد.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *