حرا را يك ايراني از هندوستان به ايران آورد(برخی این عمل را به ابو علی سینا نسبت می دهند) و در نزديكي بندر لافت قشم كاشت. زيبندگي حراها بيشتر در جزيره قشم به خصوص مثلث لافت، گورزين و كوران است.
اين جنگل از بندر لافت تا روستاي طبل در نواري به عرض ۵۰ تا ۵۰۰ متر كشيده شده و محدودهاي برابر 150 كيلومتر و مساحتي معادل 7 هزار و 236 هكتار را در بر گرفته است. امكان سفر دريايي و تفريحي در بين درختان حرا(گونه گیاهی مانگرو) و ديدن بيش از 100 گونه از پرندگان بومي و مهاجر، زيبايي خاصي به سياحت مسافران ميدهد.
به گزارش بانکی دات آی آر بر طبق یک روایت باستانی این گیاه اسطوره ای از اشک چشم آدم روییده وبه عربی آن را شوری و شوره می نامند.نکته عجیب در خصوص حرا این است که به هنگام بالا آمدن سطح آب دریا بخش اعظم درختان آن به زیر آب فرو می روند اما همچنان به حیات خود ادامه می دهند.
مساحت کل جنگل های حرا ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار و مساحت حوزه جزیره قشم ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار تخمین زده شده است. سازمان جهانی یونسکو جنگل های حرای قشم را منحصر به فرد دانسته و در فهرست آثار زیست کره جهان به ثبت رسانده است.
دیدن ماهی خزنده ، پرندگان نادر همچون اگرت بزرگ ، گیلان شاه و حواصیل هندی در کنار عقاب ماهیگیر، نوک قاشقی ، پلیکانها و فلامینگوها همیشه امکان پذیر نیست اما جنگلها همیشه بهار دریایی حرا همه این دیدنیها را یکجا به بازدید کنندگان خود سخاوتمندانه عرضه می کنند.
با حضور درتالار گفتگوی بانکی در مباحث و مسائل اقتصادی کشور شرکت کنید
۷۱۲ عضو در حال تبادل نظر در این انجمن هستند
خبرهای منتخب بانکی دات آی آر :
*=======================*
فناوری / دوچرخه های بدون رکاب به بازار می آیند
نمایشگاه اکسپو یا نمایشگاه شانگهای ؟ مسئله این است !
10 اشتباه بزرگ در هنگام تاسیس شرکت تجاری-۲
گزارش تصویری / افتتاح نمایشگاه شانگهای ۲۰۱۰
تصویر/ روش جدید خرید وفروش وام
تصاویری دیدنی از دنیای اطراف ما