پوشش‌های بیمه بدنه: جبران خسارات خودروی مقصر در تصادفات

همیشه هرچقدر که دست فرمان‌تان خوب باشد، باز هم حوادث رانندگی و خسارت‌ها در کمین شما هستند. به همین دلیل تهیه بیمه اتومبیل از جمله بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث خودرو، از اوجب واجبات برای اتومبیل شماست. با این دو نوع بیمه خودرو می‌توانید به راحتی می‌توانید خسارت جانی و مالی خودرو را جبران نمایید.

بیمه شخص ثالث برای خودروها اجباری است. رانندگان ناگریز از تهیه آن هستند؛ ولی رانندگان به بیمه بدنه در مقایسه با بیمه ثالث خودرو کمتر توجه می‌کنند. اگر قیمت خودروها و قطعات یدکی را در نظر بگیرید، شاید این بیمه‌نامه کاربردی و اختیاری بیش از پیش ضرورت خود را نشان دهد. در این مطلب در صدد هستیم در ابتدا توضیح کوتاهی درباره انواع بیمه‌های ماشین ارائه کرده و سپس پوشش‌های مختلف بیمه بدنه را مورد بررسی قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

انواع بیمه‌های خودرو شامل چیست؟

بیمه خودرو به سه دسته: بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه و بیمه حوادث راننده تقسیم می‌شود. بیمه شخص ثالث، بیمه ای اجباری برای تمام دارندگان وسایل نقلیه زمینی در برابر خسارات جانی و مالی وارد شده به اشخاص ثالث است. این بیمه دو نوع خسارات مالی و خسارات بدنی شخص ثالث را پوشش می دهد. منظور از اشخاص ثالث، کلیه سرنشینان وسیله بیمه‌شده و یا افراد خارج از آن به جز راننده مسبب حادثه هستند که به آن‌ها خسارت وارد شده است.

الزام قانونی برای جبران خسارات مالی و جانی رانندگی، خرید بیمه شخص ثالث خودرو است. ضمنا در تصادفات راننده مقصر هم می تواند از مزایای بیمه حوادث راننده که شاخه ای جدید از بیمه شخص ثالث به شمار می آید استفاده کند.

بیمه بدنه خودرو چیست؟

یکی از انواع دیگر بیمه‌هایی که برای رانندگان و وسایل نقلیه بسیار مفید واقع می‌شود؛ بیمه بدنه اتومبیل است. بیمه گزار با پرداخت مبلغ مشخص حق ‌بیمه به شرکت بیمه‌گر و خرید بیمه بدنه ، وسیله‌نقلیه خود را در برابر خطرات و حوادث احتمالی خودرو بیمه می‌کند. شرکت بیمه‌گر، طبق این بیمه ماشین، درصورت بروز حادثه، خسارت وارده را براساس شرایط بیمه‌نامه پرداخت نماید.

حال در ادامه می‌خواهیم پوشش‌های این بیمه کاربردی ماشین، یعنی بیمه بدنه را مورد بررسی قرار دهیم:

پوشش‌های اصلی بیمه بدنه چه مواردی را شامل می‌شود؟

در جواب این‌که پوشش بیمه‌بدنه به چند بخش تقسیم می‌شود می‌توان گفت هر یک از پوشش‌های بیمه بدنه دارای دسته بندی‌های اصلی و الحاقی است.

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که در طول رانندگی خود با برخی حوادث و تصادفات رو‌به‌رو شده اید. در این زمان ممکن است با خود فکر کرده باشید که کدام یک از موارد رخ داده جز دسته پوشش اصلی و کدام یک جز پوشش اضافی قرار می‌گیرند؟

پوشش‌های اصلی بیمه بدنه خودرو شامل چیست؟

موارد مختلفی در دسته‌بندی پوشش اصلی بیمه بدنه قرار می‌گیرند، مثلا زمانی که خودروی شما دزدیده شده باشد و در حین نجات، صدمه نیز دیده باشد، در آن صورت خودرو تحت پوشش اصلی قرار می‌گیرد، البته موارد دیگری نیز وجود دارند که از آن‌ها می توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد:


  • برخورد صاعقه به وسیله نقلیه
  • ایجاد خسارت به چرخ ها و لاستیک‌های ماشین
  • انفجار

پوشش‌های اضافی بیمه بدنه خودرو چه مواردی را به خود اختصاص داده‌اند؟

پوشش‌های اضافی بیمه بدنه با پرداخت مبلغ حق بیمه بیشتر ارائه می‌شوند. در زیر می‌توانید پوشش‌های اضافی بیمه بدنه خودرو را مطالعه نمایید:

پوشش شکستن شیشه

شکست شیشه در بین پوشش‌های اضافی بیمه بدنه جای گرفته است. شکستن شیشه جزئی از خسارات فرعی به حساب می‌آید. از این رو برای اینکه بتوانید بخشی از این آسیب‌ها و هزینه‌ها را جبران کنید، می‌توانید از این خدمات اضافی بیمه بدنه بهره ببرید.

رنگ ها و مواد شیمیایی و اسید پاشی؛ از موارد نادر

در موارد نادر اتفاق می‌افتد که خودروی شما با این دسته از مشکلات روبه رو شود؛ ولی در صورت مواجه شدن نیز جای نگرانی وجود ندارد. چون تحت پوشش‌های اضافی بیمه بدنه قرار می‌گیرند. همانطور که می‌دانید حادثه هیچ وقت خبر نمی‌کند به همین علت بهترین کاری که می‌توانید به انجام برسانید این بوده که خودرویتان را تحت این پوشش بیمه ای قرار دهید.

پوشش بیمه بدنه و ترانزیت خودرو

ترانزیت و جابه‌جایی خودرو نیز در بین پوشش‌های اضافی بیمه‌بدنه قرار می‌گیرند. این پوشش هنگام استفاده می‌شود که خودروی شما در خارج از کشور با مشکل روبه رو شود. از این رو اگر جزو افرادی هستید که همواره نشستن پشت فرمان را در هر جایی و مکانی ترجیح می‌دهید، از داشتن این پوشش بیمه بدنه نیز غافل نشوید.

از دیگر پوشش‌های بیمه بدنه اضافی، می توان به گزینه‌های زیر اشاره داشت:

  • پوشش اضافی مربوطه به نوسانات بازار
  • پوشش مربوط به هزینه ایاب و ذهاب
  • پوشش خسارت کشیده شدن میخ بر روی خودرو
  • پوشش حذف استهلاک
  • پوشش خسارت های وارده در اثر کاهش ارزش خودرو

با توجه به تنوع خدمات و پوشش‌های بیمه بدنه خودرو، در صورت تمایل به استعلام و خرید بیمه بدنه ماشین به اینجا مراجعه نمایید:

https://bimeh.com/carbody


خساراتی که در پوشش‌های بیمه بدنه خودرو جای نمی‌گیرند

گزینه های متنوعی وجود دارند که در بین پوشش های اصلی و اضافی قرار نمی گیرند که بهتر است آن‌‌ها را بشناسید:

  • آسیب در شرایطی که راننده گواهینامه نداشته باشد.
  • وارد شدن هر گونه خسارت زمانی که از دست پلیس در حال فرار هستید.
  • خسارت عمدی به خودروی خود توسط بیمه‌گزار
  • آسیب خودرو در اثر حمل بار بیش از توان خودرو

پوشش بیمه بدنه،اطمینان از سلامت وسیله نقلیه

بیمه بدنه و پوشش‌های آن برای جبران خسارات مالی خودرو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

پوشش‌های کاربردی این بیمه‌نامه در دو گروه اصلی و اضافی تقسیم بندی می‌شود. نیاز است تا به عنوان یک راننده با تمامی آن ها آشنایی داشته باشید. برای کاهش خسارت‌ها و خرید بیمه بدنه خودرومی توانید به سایت bimeh.com)) مراجعه نمایید.

بیمه دات کام که سامانه آنلاین استعلام، مقایسه و خرید آنلاین انواع بیمه بدنه خودرو ، بیمه شخص ثالث ، بیمه موتورسیکلت و …. از شرکت‌های بیمه‌گر متعدد است.شما می‌توانید با ورود به صفحه استعلام بیمه بدنه خودرو ، ضمن وارد کردن مشخصات و شرایط بیمه‌ای مدنظر خود و مقایسه نرخ این بیمه از تمام شرکت‌های معتبر، بهترین بیمه بدنه را انتخاب نموده و خرید آنلاین بیمه را تجربه نمایید.

اطلاعات تماس:

آدرس: تهران، سعادت آباد، میدان فرهنگ، خیابان سرو شرقی، جنب بیمارستان پارسیان،‌ پلاک ۱۷ طبقه ۶، واحد ۶

پست الکترونیک:

<!–
var prefix = 'mailto:';
var suffix = '';
var attribs = '';
var path = 'hr' + 'ef' + '=';
var addy92069 = 'info' + '@';
addy92069 = addy92069 + 'bimeh' + '.' + 'com';
document.write( '‘ );
document.write( addy92069 );
document.write( ” );
//–>

<!–
document.write( '‘ );
//–>
آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید

<!–
document.write( '’ );
//–>

شماره تماس: ۰۲۱-۴۳۷۲

فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *