کبک سهام گوگل این روزها خروس می خواند

برای نخستین بار در تاریخ گوگل ارزش سهام این شرکت در معاملات دیروز بازار سهام به رکورد 800 دلار رسید.

 

به گزارش بانکی دات آی آر، گوگلی ها رسیدن ارزش سهامشان به 700 دلار را سپتامبر سال گذشته میلادی تجربه کردند که در پنج سال اخیر بی سابقه بود.

این ارزش در ماه بعد رو به کاهش نهاد و دلیل آن هم به بیرون درز کردن گزارش مالی این شرکت در یک دوره سه ماهه و انتشار آمار و ارقامی نگران کننده بود.

پس از آن اما ارزش سهام به صورت تدریجی و به لطف دلایلی چون موفقیت ادامه دار اندروید و سود بالای تبلیغات،  به حالت اول بازگشت.

عدد 50 میلیارد دلاری که گوگلی ها تحت عنوان فروش در سال 2012 اعلام کردند بسیاری از تحلیلگران را شگفت زده کرد.

گوگل با محصولات خیره کننده ای چون پهنای باند، خودروی بدون سرنشین و عینک گوگل نشان داده که شایستگی بالا ماندن و پیشرفت را دارد، در حالیکه شرکتی چون اپل نه تنها مدتی است که محصول تازه و نوی دیگری بیرون نداده بلکه در تلاش برای برگشن به ارزش سهام 500 دلار است.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35588

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *