همزمان با فرا رسيدن ايام الله دهه مبارك فجر و ايام پاياني سال، اجناس مورد نياز مردم با تخفيف هاي ويژه عرضه مي شود.
به گزارش بانکی دات آی آر ، محمدرضا رشيدي مديرعامل فروشگاههاي زنجيره اي رفاه در اين زمينه گفت: فروش ويژه نوروزي بهار تا بهار از 12بهمن ماه امسال آغاز مي شود و تا 12فروردين ماه ادامه دارد و در مجموع 15هزار قلم كالا در فروشگاههاي رفاه تا سطح 25درصد تخفيف به مردم عرضه مي شود.
وي از فروشگاههاي زنجيره اي به عنوان مجموعه اي فعال در سطح ملي نام برد و گفت: اين واحدها با تنوع كالايي فراوان انواع اقلام مورد نياز مردم را در حوزه مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي، لوازم خانگي عرضه مي كنند.
مديرعامل فروشگاههاي زنجيره اي رفاه سپس عرضه سبد كالايي با تخفيف ويژه 25 تا 30درصد از بهمن ماه را با توزيع 160قلم كالا با برندهاي معروف (نشان تجاري) را از ديگر برنامه هاي اين فروشگاه برشمرد.
رشيدي در بخش ديگري از سخنان خود از امضاي تفاهم نامه همكاري ميان فروشگاه زنجيره اي رفاه با وزارت بازرگاني خبر داد و گفت: بر اين اساس قرار است در صورت نياز بازار 13قلم كالاي اساسي مردم كه 35درصد مصرف خانوار را دربر مي گيرد در سطح گسترده عرضه شود.
وي ادامه داد: انواع گوشت قرمز و سفيد، تخم مرغ، پنير و كره، پودر شوينده، قند و شكر، روغن نباتي، برنج، عدس، لوبيا، نخود، ماكاروني در شرايط خاص بازار توزيع شود.
هم اكنون 162 فروشگاه و شعبه رفاه در سراسر كشور فعال است و برنامه ريزي براي رسيدن به 280 شعبه در حال انجام است.
جشنواره فروش پوشاك
رئيس اتحاديه كشوري پوشاك نيز از برگزاري دومين جشنواره سراسري فروش نوروزي با مشاركت شش هزار واحد صنفي از پنجم اسفندماه در سراسر كشور خبر داد.ابوالقاسم شيرازي در گفت وگو با ايرنا، اظهار داشت: در اين جشنواره 20روزه، كيفي ترين پوشاك نوروزي با قيمت مناسب و البته بدون تخفيف معمول عرضه مي شود.
وي درباره نحوه انتخاب فروشگاههاي برتر گفت: واحدهاي صنفي شركت كننده از سابقه خوبي برخوردار هستند، ضوابط فروش را رعايت مي كنند و از سويي نسبت به نصب برچسب قيمت اهتمام ويژه اي دارند.شيرازي درباره نحوه بازرسي و نظارت نيز اين اطمينان را به مردم داد كه علاوه بر اتحاديه ها بازرسان شوراي اصناف نيز نظارت كاملي بر نحوه فروش داشته باشند.وي افزود: در عين حال اگر مردم با مواردي تخلف مواجه شدند مي توانند به اتحاديه هاي ذيربط، تلفن 124 و يا شوراي اصناف اطلاع دهند تا بلافاصله پيگيري شود.
پربازدیدترین اخبار بانکی:
===============
- چرا کار فرماها فروشنده زن را ترجیح می دهند؟
- وقتی بازار لوازم آرایشی صدای AP را هم درمی آورد!
- 15 چیزی که شما در مورد استیو جابز نمی دانید
- گزارشی تکاندهنده از برده داری در اروپا + عکس
- گزارشی جالب از میلیاردهایی که دیپلم ندارند + عکس
- جالب ترین خانه و زندگی دانشجویی + عکس
- ناگفته هایی از کاخ کرملین + عکسهای جالب
- طراحی خانه کوچک ویژه کارتن خواب ها + عکسهای جالب
- رابطه عشق و اسکناس
- دزدی تونلی از یک بانک معتبر در آرژانتین + عکس
- راهنمای کامل خرید خودروی دسته دوم + لیست قیمتها
- وقتی دزدی های پدر بزرگ ویلچر سوار لو رفت!+عکس
- عجیبترین شغل هایی که اسمش راهم نشنیدید + عکس
- 10 اشتباه جالب وبلاگی که مخصوص ما ایرانی هاست !
- آخرین وضعیت دانشگاه منحله علوم پزشکی ایران+تصویر
- خلاقانه ترین تبلیغات کریسمس + عکسهای جالب
- خودپرداز طلا به امریکا رسید + عکس
- عجیبترین سوالات آزمون های استخدامی بانک های کشور
- گزارشی جالب از طرحهایی که گوگل در آن شکست خورد
- اسکناسی که کلکسیون داران آرزویش را دارند + عکس
- لطفا ما را ببخش “بهار” همه مان را
- دختر 23 ساله ای که در خیابانهای تهران می نوازد
- 340 میلیون پول بیت المال در جیب این آقا گیر کرده !
- چقدر راحت می توان “زورگو” بود !
- گزارشی از ورزشی با هزینه معادل حقوق دو ماه یک کارمند!
- تصاویری از مرگ و حیات ی.غ
- عکس/اسکناس تقلبی 10 هزار تومانی در بازار
- چکمه های اروپایی بر گردن اقتصاد ایران
- گزارش تصویری جالب از محل کار فیس بوکی ها
- یک عینک ابداعی برای کسانی که تنها هستند ! + عکس
- 12 عادت بد در استفاده از فناوري
- روبات های معلم در مدارس کره ای ها + تصویر
- یک نقشه جالب جهانی از شبکه های اجتماعی + عکس
- کدام کشور بیشترین معتاد اینترنتی را دارد ؟
- با عابر بانک خود از تلفن استفاده کنید + عکس