نحوه جاسوسی آمریکا از شرکت‌های اینترنتی


آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان اطلاعاتی انگلیس از تله‌کام، نت کولون و سه شرکت دیگر آلمانی جاسوسی می‌کردند.

به گزارش ایسنا، بر اساس اطلاعاتی که ادوارد اسنودن در اختیار یک نشریه آلمانی گذاشته، آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان اطلاعاتی انگلیس، ارتباطات داخلی به سرورهای تله‌کام و نت‌کولون آلمان دسترسی داشتند و از این طریق مبادلات اطلاعاتی کاربران اینترنتی مشترک این شرکتها را کنترل می‌کردند.

ادوارد اسنودن کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا پیش از این نیز با افشاگری‌های خود باعث ایجاد یک موج اعتراضی بین‌المللی به کنترل اینترنت و شنود تلفن‌ها توسط سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس شده بود.

هرچند مشخص شده که سازمانهای آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان امنیت انگلیس برای شنود تلفن‌ها و کنترل اینترنت در سراسر جهان جاسوسی می‌کنند اما هر دو سازمان یاد شده علیه تله کام و نت کولون و سه شرکت دیگر آلمانی نیز جاسوسی می‌کردند.

بنا به گزارش هفته نامه اشپیگل، این سازمانها از طریق کانالهای پنهان به برخی شرکتها و غولهای مخابراتی آلمانی مثل تله کام، نت کولون، ستهلار و سهتل “ای آ ب گ” رخنه کردند.

تا به حال گفته می‌شد که سازمانهای جاسوسی آمریکا و انگلیس برای کنترل فیبرنوری بین قارهای همکاری میکنند. اسناد مربوط به آژانس امنیت ملی آمریکا نشان می‌دهد که این آژانس برای کنترل اینترنت، 13 سرور در سراسر جهان در اختیار دارد و یکی از این سرورها به صورت مخفیانه در آلمان فعالیت میکند.

به گزارش دویچه وله، صحبت بر سر یک برنامه به نام “نقشه گنج” است که جاسوسی علیه شرکتهای آلمانی را نشان میدهد. تصاویر گرافیکی ایجاد شده نشان دهنده آن است که شرکت تله‌کام و نت کولون و سه شرکت دیگر آلمانی به عنوان سرورهایی مشخص شده‌اند که در داخل این شبکه‌ها نظارت فنی برای کنترل ایجاد شده است.

بر این اساس سازمانهای جاسوسی آمریکا و انگلیس ارتباطات مهم داخل شبکه‌ها را کنترل می‌کنند. اشپیگل می‌نویسد سازمانهای جاسوسی مذبور قادرند از طریق اینترنت به دستگاه کامپیوتر، تلفنهای هوشمند و تابلت مشترکین شرکتهای یادشده آلمانی رخنه کنند. هدف این بوده است که هر دستگاهی را در همه جا و در هر زمان، مشخص و شناسایی کنند.

شرکت تله کام از نهادهای دولتی آلمانی خواسته است در رابطه با جاسوسی سازمانهای امنیتی خارجی اقدام کنند. اشپیگل از سندی مربوط به سازمان جاسوسی انگلیس پرده برداشته است که در آن فهرستی از کارمندان و اشخاص مورد نظر با کلمه رمز از سرور سته‌لار آمده است.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *