اینترنت (به انگلیسی: Internet) را باید بزرگترین سامانهای دانست که تاکنون به دست انسان طرّاحی، مهندسی و اجرا گردیدهاست. ریشه این شبکهٔ عظیم جهانی به دهه ۱۹۶۰ باز میگردد که سازمانهای نظامی ایالات متحده امریکا برای انجام پروژههای تحقیقاتی برای ساخت شبکهای مستحکم، توزیع شده و باتحمل خطا سرمایه گذاری نمودند. این پژوهش به همراه دورهای از سرمایه گذاری شخصی بنیاد ملی علوم آمریکا برای ایجاد یک ستون فقرات جدید، سبب شد تا مشارکتهای جهانی آغاز گردد و از اواسط دههٔ ۱۹۹۰، اینترنت به صورت یک شبکهٔ همگانی و جهانشمول در بیاید.
وابسته شدن تمامی فعّالیتهای بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخیِ نوین در عرصههای گوناگون علوم، فنّآوری، و به خصوص در نحوه تفکّر انسان دارد.شواهد زیادی در دست است که از آنچه اینترنت برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمدهاست.
اینترنت سامانهای جهانی از شبکههای رایانهای بهم پیوستهاست که از پروتکل TCP/IP برای ارتباط با یکدیگر استفاده مینمایند. به عبارت دیگر اینترنت، شبکه شبکه هاست که از میلیونها شبکه خصوصی، عمومی، دانشگاهی، تجاری و دولتی در اندازههای محلی و کوچک تا جهانی و بسیار بزرگ تشکیل شدهاست که با آرایه وسیعی از فناوریهای الکترونیکی و نوری به هم متصل گشتهاند. اینترنت در برگیرنده منابع اطلاعاتی و خدمات گسترده ایست که برجستهترین آنها وب جهانگستر و پست الکترونیکی میباشند. سازمانها، مراکز علمی و تحقیقاتی و موسسات متعدد، نیازمند دستیابی به شبکه اینترنت برای ایجاد یک وبگاه، دستیابی از راه دور ویپیان، انجام تحقیقات و یا استفاده از سیستم پست الکترونیکی، میباشند.
بسیاری از رسانههای ارتباطی سنتی مانند تلفن و تلویزیون نیز با استفاده از اینترنت تغییر شکل دادهاند ویا مجددا تعریف شده اندو خدماتی جدید همچون صدا روی پروتکل اینترنت و تلویزیون پروتکل اینترنت ظهور کردند. انتشار روزنامه نیز به صورت وبگاه، خوراک وب و وبنوشت تغییر شکل دادهاست. اینترنت اشکال جدیدی از تعامل بین انسانها را از طریق پیامرسانی فوری، تالار گفتگو و شبکههای اجتماعی بوجود آوردهاست.
دراینترنت هیچ نظارت مرکزی چه بر امور فنی و چه بر سیاستهای دسترسی و استفاده وجود ندارد. هر شبکه تشکیل دهنده اینترنت، استانداردهای خود را تدوین میکند. تنها استثنا در این مورد دو فضای نام اصلی اینترنت، نشانی پروتکل اینترنت و سامانه نام دامنه است که توسط سازمانی به نام آیکان مدیریت میشوند. وظیفه پی بندی و استاندارد سازی پروتکلهای هستهای اینترنت، IPv4 و IPv6 بر عهده گروه ویژه مهندسی اینترنت است که سازمانی بینالمللی و غیرانتفاعی است و هر فردی میتواند در وظایفشان با آن مشارکت نماید.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- راه رسیدن به توئیتر هموارتر شد
- ۱۰ بالابر شگفت انگیز دنیا + عکسهای جالب
- هیچ وقت نا امید نشو/داستان واقعی کار پیدا کردن یک جوان
- اختصاصی/آخرین اخبار از استخدام بانک گردشگری
- ازدواج کنید ؛ بانک در کنار شماست !
- توئیتر برای درآمد زایی دور خیز می کند
- تصاویر تکان دهنده از جوانان معتاد به بازیهای رایانه ای
- معنای واقعی برنده بودن در زندگی چیست؟
- میلیاردر ها بیشتر کجا زندگی می کنند؟ + عکس
- ارائه خدمت جاری بدون دسته چک در بانک رفاه کارگران
- ساعت کار عملیات ساتنای بانک سامان تغییر یافت
- هشت پله تا ملاقات موفقیت
- راهکارهایی جالب و موثر برای داشتن یک پسورد قوی و ایمن
- ۹۰۰ میلیون تومان پاداش برای فراموش کردن مردم !
- خیلی ها پولدارند اما …
- کار اجباری از نوع آنلاین!
- ۳۰ توصیه جالب مالی برای ۳۰ روز ماه
- ۱۰ برند برتر لپ تاپ در سراسر دنیا + عکس
- ایرانگری در بانکی/نگاهی به شهرستان بیرجند
- ۵ اشتباه بزرگ در کسب و کار + عکس
- در خواست کمک یک جوان ایرانی +تصویرتاسف بار
- قرعه کشی حساب های یارانه بانک رفاه برگزار شد
- “مجرم” فرصت دارد از خود دفاع کند آقای رئیس جمهور
- جویندگان کار کجا میروند؟
- شناسایی باند فساد مالی در بانک مرکزی
- وقتی بانک ایران زمین استخدامش را پس می گیرد
- هکرها دست از سر سونی برنمی دارند!
- برای تو که آزاد شدی ولی آباد نشدی !
- باز هم چین اول شد!
- بدشانس ترین گردشگران دنیا + عکس