۱۹ مثال که اخراج شدن نشانه‌ی شکست نیست

بانکی دات آی آر: یکی از راه‌های موفقیت، پیشرفت کاری و حرفه‌ای است و طبیعی است که هیچ‌کس دوست ندارد از کار اخراج شود.

به گزارش دیجی کالا، مشغول به کار بودن به خصوص در کنار افراد سرشناس و در محلی که اسم و رسمی دارد، یک امتیاز محسوب می‌شود. اما شاید باور این موضوع سخت باشد که تعداد قابل توجهی از افراد موفق و بزرگی که امروز می‌شناسیم، در دوره‌ی کاری خود حداقل یک بار اخراج شده‌اند.

در ادامه ۱۹ نمونه از اخراج شدن افرادی که بعدا به موفقیت‌های بزرگی دست یافتند را با هم می‌خوانیم:

۱. در سال ۱۸۳۲ و در طول جنگ «شاهین سیاه» (Black Hawk War)، «آبراهام لینکلن» (Abraham Lincoln) که یک کاپیتان ارتش بود از پست خود عزل می‌شود و به درجه‌ی «سرباز» نزول پیدا می‌کند. او بعدا شانزدهمین رییس جمهور آمریکا شد.

۲. «آنا وینتور» (Anna Wintor) هنگامی که به عنوان یک سردبیر تازه‌کار در مجله‌ی «هارپرز بازار» (Harper’s Bazaar ) کار می‌کرد، به علت اختلاف نظر با سردبیر مجله از کار اخراج شد. اما آنا بعدا سردبیر مجله‌ی «ووگ» (Vogue) در آمریکا شد. او حالا یکی از معروف‌ترین چهره‌های دنیای مد و رسانه است.

۳. «بیل بلیچیک» (Bill Belichick) در سال‌های گذشته از لیگ ملی راگبی «کلیولند براونز» (Cleveland Browns) اخراج شده بود. او سرمربی لیگ ملی راگبی انگلستان و یکی از موفق‌ترین سرمربی‌های فوتبال در دنیا است.

۴. «هاوارد استرن» (Howard Stern) از شغل خود در بخش رادیویی شبکه‌ی NBC اخراج شده بود، چون رییس‌اش از طنزهای بی‌مزه‌ی او راضی نبود. استرن حالا یک تهیه‌کننده، مجری، نویسنده، عکاس و یک شخصیت موفق در حوزه‌ی رسانه است.

۵. «آیزاک نیوتن» (Isaak Newton) جوان به کار نظارت مزرعه‌ی خانوادگی‌شان در لینکلن‌شایر مشغول‌ بود. ولی به محض این‌که مادرش فهمید این کار را دوست ندارد، از او سلب مسوولیت کرد. نیوتن بعدها به یک دانشمند و فیزیکدان تاثیرگذار در دنیا تبدیل شد و اکتشافات مهمی را به نام خود ثبت کرد.

۶. «جوان کتلین رولینگ» (J.K. Rowling) هنگامی که در اداره‌ی عفو بین‌الملل کار می‌کرد، به علت استفاده از کامپیوتر برای کارهای شخصی اخراج شد. او نویسنده‌ی سری کتاب‌های «هری پاتر» و یکی از ثروتمندترین زنان است.

۷. «جری زاینفیلد» (Jerry Seinfeld ) در دوره‌ای که به عنوان بازیگر در یک یک برنامه‌ی کمدی تلویزیونی مشغول به کار بود، اخراج شد. ولی به تلاش خود ادامه داد و خیلی زود یک کمدین، نویسنده و تهیه‌کننده‌ی موفق شد.

۸. جولیوس سزار قبل از این‌که جمهوری روم را منحل کند و امپراتور روم شود، یک کشیش اعظم بود ولی در پی دسیسه‌ای که برای او چیدند، از این مقام عزل شد.

۹. «لی یاکوکا» (Lee Iacocca) که یکی از موفق‌ترین مردان صنعت اتومبیل در جهان است، قبلا در شرکت فورد مشغول به کار بود. او بعد از عرضه‌ی یکی از پرفروش‌ترین محصولات این شرکت، Exploding Pinto از آن‌جا اخراج ولی مدتی بعد مدیر فورد و کرایسلر شد.

۱۰. «مارک کوبان» (Mark Cuban) یک فروشنده‌ی ساده در یک فروشگاه لوازم کامپیوتری بود. ولی یک روز چون نتوانسته بود در مغازه را باز کند، اخراج‌اش کردند. کوبان حالا یک یک سرمایه‌گذار موفق در حوزه‌ی رادیو و تلویزیون است که به فعالیت‌های بشردوستانه‌ی متعددی هم می‌پردازد.

۱۱. «مایکل بلومبرگ» (Michael Bloomberg ) قبل از این‌که یک سیاستمدار شود، یکی از شرکای بانک «سالومون برادرز» (Salomon Brothers) بود اما اخراج شد.

۱۲. «ولفگانگ آمادیوس موتسارت» (Wolfgang Amadeus Mozart)، موسیقی‌دان و آهنگساز بزرگ اتریشی در قرن هجده، بسیار مورد حسادت آهنگسازان و نوازنده‌های هم‌دوره‌ی خودش بود. او به علت همین حسادت‌ها و توطئه‌چینی‌ها از دربار پرنس-اسقف اعظم سالزبورگ اخراج شد.

۱۳. زمانی که «نیکلا تسلا» (Nicola Tesla) در اسلوانی به عنوان یک طراح کار می‌کرد، به علت قمار و اختلال‌های ذهنی از کار اخراج‌اش کردند. او بعدا یک مخترع و فیزیکدان نامی شد و اقدامات مهمی در جهت طراحی برق AC انجام داد.

۱۴. «اپرا وینفری» (Oprah Winfrey) مجری معروف و یکی از ثروتمندترین زنان جهان، سابقا به عنوان یک گزارشگر خبری در ایستگاه تلویزیونی بالتیمور کار می‌کرد. اما چون به نظر تهیه‌کننده برای این شغل مناسب نبود، از کار برکنار شد.

۱۵. «رابرت ردفورد» (Robert Redfored) پیش از این‌که یک بازیگر محبوب شود، در شرکت Standard Oil کار می‌کرد ولی به علت سهل‌انگاری در کار، شکستن بطری‌ها و خوابیدن در محل کار اخراج شد.

۱۶. استیو جابز از شرکت اپل اخراج شد، چون شیوه‌ی مدیریتی او با مدیر عامل اپل، «جان اسکالی» (John Scully) هم‌خوانی نداشت.

۱۷. «توماس ادیسون» (Thomas Edison)، فیزیکدان و مخترع لامپ التهابی، در جوانی در یک آزمایشگاه کار می‌کرد. اما یک بار که سهوا بطری اسید از دست‌اش افتاد و کف‌پوش‌های چوبی را از بین برد، اخراج‌اش کردند.

۱۸. «ترومن کاپوتی» (Truman Capote)، نویسنده و بازیگر آمریکایی، در گذشته مدتی در مجله‌ی «نیویورکر» (New Yorker) مشغول نویسندگی بود، تا وقتی که به او اتهام توهین به «رابرت فراست» (Robert Frost)، شاعر آمریکایی را زدند و از کار اخراج‌اش کردند.

۱۹. «والت دیزنی» (Walt Disney)، کارتونیست و کارگردان آمریکایی و بنیان‌گذار شرکت دیزنی، در جوانی مدتی در روزنامه‌ی Kansas City Star کار می‌کرد. تناقض داستان در این‌جاست که او به دلیل «نداشتن تخیل و ایده‌های جالب» از کار در آن‌جا برکنار شد.

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *