نيويورك تايمز با اشاره به طرح يك سناتور آمريكا براي ممنوعيت ورود مقامات شركتهاي خارجي همكار با ايران به آمريكا هشدار داد اين طرح موجب افزايش خشم و نارضايتي بينالمللي از آمريكا خواهد شد.
به گزارش بانکی دات آی آر ، فارس نوشت يك سناتور آمريكايي در راستاي سياست هاي ضد ايراني آمريكا طرحي را تهيه كرده كه بر اساس آن از ورود مديران و سهامداران شركتهايي كه با ايران همكاري تجاري و اقتصادي دارند به داخل آمريكا جلوگيري خواهد شد .
اسكات براون سناتور جمهوري خواه ايالت ماساچوست تاكيد كرد با اجراي اين قانون دولت آمريكا ويزاي سفر به اين كشور را به مقامهاي شركتهايي كه تحريم هاي بين المللي بر ضد ايران را نقض مي كنند اعطا نخواهد كرد و اين افراد حق سفر به آمريكا را نخواهند داشت .
در عين حال نيويورك تايمز هشدار داد اين قانون مي تواند موجب افزايش خشم و نارضايتي بين المللي از آمريكا شود . شبيه اين قانون در سال ۱۹۶۶ بر ضد كوبا اعمال شد . آمريكا در سال ۱۹۶۶ با تصويب چنين قانوني مقامهاي شركتهاي نفتي مكزيك و كانادا را از ورود به اين كشور منع كرد . اين قانون موسوم به قانون هلمز برتون بود كه مقامات رسمي كانادا و مكزيك رسما به آن اعتراض كردند و اتحاديه اروپا نيز در برابر آن به سازمان تجارت جهاني مراجعه كرد.
قانون مورد نظر براون شامل كليه مديران و سهامداران شركتهايي خواهد شد كه بيش از ۲۰ ميليون دلار در صنعت نفت و گاز ايران سرمايه گذاري كنند . اين طرح به وزارت خارجه آمريكا اين اجازه را مي دهد تا با ارسال نامه هاي تهديد آميز به مقامهاي ارشد شركتهاي طرف قرارداد با ايران نسبت به ورود آنها به داخل خاك آمريكا هشدار دهد .
بر اساس اين گزارش دولت واشنگتن همچنين مي تواند اين شركتها را از ادامه همكاري در بازار آمريكا منع كند .
با حضور درتالار گفتگوی بانکی در مباحث و مسائل اقتصادی کشور شرکت کنید
۱۳۰۰ عضو در حال تبادل نظر در این انجمن هستند
خبرهای منتخب بانکی دات آی آر :
*=======================*
شیطنت کودکانه و برداشت از حساب بانکی برای فیس بوک
کدام یک از مشاهیر کارمند بانک بودند؟
اقتصاد غزه به روایت تصاویر / قسمت دوم
تصویر/بانکداری الکترونیک به نوین ترین شیوه!
گزارش تصویری/گزارشی دیدنی از بانک های مرکزی جهان
روش تبلیغاتی نایک در هنگام بحران
بدترین فجایع فناوری در طول تاریخ!
اولین دانشگاه همبرگر مک دونالد در چین!
گزارش تصویری / پولدارها تعطیلات کجا می روند ؟
ساخت بزرگترین جیپ دنیا در امریکا