هر کاری به یکسری از مهارتها و تجربیات نیاز دارد تا بتوان در آن موفق بود. اغلب برای کسب تجربه باید از کارهای کوچک شروع کرد تا بتوان به فرصت های شغلی خوب دست یافت مهارتها نیز باید در حین کار یاد گرفته شوند. یکی از دغدغه های مهم کارجویان کسب مهارت برای دست یابی به فرصت های شغلی خوب است. هرچقدر که میزان تجربیات ما در کار بالاتر باشد کیفیت کارمان نیز افزایش خواهد یافت.
به گزارش گروه خبری بانکی دات آی آر مهارتها در کسب و کار انواع مختلفی دارند یک دسته از مهارت ها برای انجام روزانه کار و فعالیت مورد نیاز ما هستند. یک تیم کاری موفق از اعضایی تشکیل شده است که مهارتهای کافی را هم برای انجام صحیح کارها و هم برای برقراری ارتباط خوب با مشتری داشته باشند. مهارتهای کار با نرم افزارهای مختلف و یا مهارت هایی که برای بخش فنی در کار به آنها نیاز داریم از مهارت هایی مثل ارتباط برقرار کردن و داشتن فن بیان و… متفاوت هستند.
هر چقدر که میزان تجربیات ما بیشتر میشود میزان مهارتهایی هم که در طول کار کسب میکنیم افزایش می یابد. اما۱۰مهارت که اغلب در هر کاری به آنها نیاز داریم چیست؟
۱-توانایی برقراری ارتباط
از مهمترین مهارتهایی که برای شروع هر کاری به آنها نیاز داریم مهارت برقراری ارتباط است. ارتباط برقرار کردن به این معنا که ما بتوانیم در یک تیم کاری با اعضای تیم به خوبی همکاری کنیم و برای رسیدن به موفقیت تلاش کنیم نقش مهمی در پیشرفت یک تجارت خواهد داشت. همکاری با یک تیم کاری نیاز به روحیه ی کاری بالا دارد چون اغلب اعضای تیم که در آن فعالیت میکنیم ممکن است از لحاظ تجربیات و مهارتها با ما متفاوت باشند بنابراین باید توانایی برقراری ارتباط خوب و همچنین روابط عمومی بالایی داشته باشیم.
۲-خوب گوش دادن و فن بیان قوی
از دیگر مهارتهای لازم در کسب و کار روزانه توجه کافی به کار است. همیشه سعی کنید خوب گوش دادن را تمرین کنید مخصوصا در مقابل کارفرما و مدیران مهارت خوب گوش دادن و خوب صحبت کردن نشان از توجه ما به کار و فعالیت روزانه دارد.
۳- توانایی مقابله با چالش ها
مقابله با چالش ها و مشکلات در کار به همان میزان که تجربیات ما بیشتر میشود راحت تر خواهد بود. اغلب افراد کم تجربه در مقابله با موانع کاری و یا مشکلاتی که ممکن است در کار به وجود بیاید احساس سختی میکنند اما یکی از مهارتهای ضروری در کار این است که بتوانیم با چالشها کنار بیاییم و خودمان برای حل مشکلات راهکار ارائه دهیم.
۴-داشتن انگیزه و انگیزه دهی
کارمندان خوب از انگیزه ی بالایی برای انجام کار و فعالیت روزانه خود برخوردار هستند داشتن انگیزه یک عامل مهمی است که کمتر حس خستگی و کسلی را ایجاد میکند. انجام روزانه کارها و تکراری شدن اغلب تاثیر منفی روی روند کاری ما میگذارد اما افراد با انگیزه خستگی ناپذیر هستند. همچنین کارمندان با انگیزه سعی میکنند که انرژی مثبت داشته باشند و دیگران را نیز تشویق کنند تا انگیزه ی آنها هم برای انجام کارها و فعالیت های مختلف کاری بیشتر شود.
۵-داشتن حس همکاری
یکی از مهارت هایی که برای شروع هر کاری به آن نیاز است داشتن حس همکاری است قطعا شروع یک کسب و کار یعنی شروع یک همکاری با دیگر اعضای تیم کاری. چه در مشاغل آزاد و چه در مشاغلی که افراد به عنوان کارمند استخدام میشوند داشتن حس و روحیه ی همکاری عامل مهم و تاثیر گذار در موفقیت یک کسب و کار است.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- چند درصد ایرانیها کار نمیکنند؟
- نحوه دریافت کارت اعتباری جهیزیه به زوجهای جوان
- راز موفقیت ریاضی دان جوان ایرانی چیست؟
- برنامه مناظره به ” عملکرد نظام بانکی در حمایت از تولید” می پردازد
- حقایق تکاندهنده از خرید و فروش کلیه
- تمرکز دولت بر کنترل تورم و خروج از رکود
- نحوه برخورد با دعوای دو همکار
- استخدام های روز- ۴شهریور ۹۳
- چه خبر از پارازیتها؟
- شاخص بورس ۴۰ واحد افزایش یافت
- طرح جدید مجلس برای تعیین قیمت خودرو
- سرنوشت نامعلوم ۲۲ميليارددلار