راه‌‌اندازي سيستم خريد و فروش كالا در موسسه مالي و اعتباري مهر

 
به گفته احمد شفیع زاده ، مدیر عامل موسسه مالي و اعتباري مهر، این موسسه  به زودي ابزاري براي خريد و فروش كالا و انواع خريد و فروش‌ها را راه‌اندازي مي‌كند.
 
احمد شفيع‌زاده، مديرعامل موسسه مالي و اعتباري مهر در حضور جمعي از سپرده‌گذاران و مسوولان موسسه  با بيان اين مطلب افزود: هم‌اكنون خدماتي همچون ايميل بانك، تلفن‌بانك و … به مشتريان موسسه ارائه مي‌شود و به زودي خدمتي براي خريد و فروش كالا راه‌اندازي خواهد شد و همه سپرده‌گذاران مي‌توانند براي سهولت در كارهايشان از اين ابزارها استفاده كنند.
وي با بيان اينكه براي استفاده از خدمات بانكداري الكترونيك بايد فرهنگ‌سازي شود، تصريح كرد: اميدواريم اين فرهنگ كه در هر ساعتي از شبانه‌روز مي‌توان از خدمات بانكي استفاده كرد، نهادينه شود.شفيع‌زاده اظهار داشت: بر اساس آمارها موسسه مالي و اعتباري مهر جزو 70 شركت برتر كشور در سال 86 بود پيش‌بيني مي‌شود در سال 87، اين موسسه جزو 50 شركت برتر باشد.وي با تاكيد بر اينكه در موسسه مالي و اعتباري مهر، منافع به خدمت تبديل مي‌شود، گفت: به‌رغم همه تنگناهاي سيستم پولي كشور و مشكلات عديده‌اي كه براي توليد‌كنندگان به وجود آمد، اين موسسه در خدمت بسياري از توليد‌كنندگان بوده است.
مديرعامل موسسه مالي و اعتباري مهر با تاكيد بر اينكه اين موسسه 5هزار نيروي انساني دارد، افزود: 50درصد از اين ميزان داراي تحصيلات عاليه هستند.
وي تعداد شعب موسسه را 700 شعبه اعلام كرد.

 

به اشتراک بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *