دنیای کسب و کار هر روز در حال تغییر و تحول است و به تبع آن کیفیت ها، عناصر و استاندارهای این فضا نیز تغییر می کند.
به گزارش بانکی دات آی آر، مدیران از جمله اقشار تاثیرگذار و بسیار مهم فضای کسب و کار هستند که اگر می خواهند از قافله تغییرات جا نمانند باید خود را با تغییرات روز منطق کنند.
دوره گذار مدیران از روش های سنتی و شیوه های مدرن فرا رسیده است و مدیری می تواند عنوان مدرن را برای خود به دست آورد که دارای ۵ ویژگی زیر باشد:
۱. هدایت کارمندان در مسیر پیشرفت
مدل های مدیریتی آینده همگی به دنبال از میان برداشتن موانع از سر راه کارمندان و کمک به پیشرفت آنان است. افراد در ذیل مدیریت به سمت و سوی قدرتمند ساختن و درگیر کردن کارمند در فضاهای گوناگون سوق داه می شوند.
مدل های سنتی مدیریت زمانی بر اساس ترس، دستور و کنترل بنا نهاده شد. در روش سنتی کارمندان کار می کردند تا مدیران پیشرفت کنند. اما دیگر این دوران به سر آمده و این روزها مدیران همه تلاش خود را می کنند تا مطمئن شوند، زمینه پیشرفت کارمندشان را فراهم کنند.
کارمندان بزرگترین سرمایه هر نهاد یا سازمانی هستند. در گذشته مدیر دستور پرش میداد و کارمند فقط می پرسید: چقدر؟! اما امروز مدیران به همراه کارمندان خود از روی موانع می پرند.
۲. درک درست از فناوری
درک درست از فناوری به معنای حرفه ای بودن در ریزترین و جزئی ترین مهارت های تکنولوژی یا حتا خبر داشتن از همه اخبار با تمام جزئیات نیست، بلکه بدین معناست که مدیر ارشد نیاز به درک فضا و چشم انداز فناوری دارد و باید بداند فناوری و پیشرفت های آن چه اثراتی می تواند در مسیر کار شرکتش داشته باشد.
این بدان معناست که مدیر باید اطلاعات کافی راجع به آنچه در فضای وب برای مشتریان اتفاق می افتد را بدست آورد و نسبت به اینکه چه فضاهای اجتماعی و مشارکتی در بهبود شرایط کاری خود و نهاد متبوعش تاثیرگذار است، درک درستی پیدا کند .
۳. همپای کارمندان بودن
یک زمانی بود که مدیران همینکه به کارمند میگفتند ما تو راحمایت مالی می کنیم، تو این پروژه را به سرانجام برسان، کارمند باید کلاهش را از خوشحالی به هوا می انداخت. اما حالا مدیران باید فراتر از تامین مالی و بودجه رسانی فکر کنند و خود نیز درگیر کار شوند.
آنها نیاز دارند که خود شخصا وارد گود شوند و از همان ابزاری استفاده کنند که وسیله دست کارمندان است.
تغییر و تکامل در مسیر یک کار بوجود نمی آید مگر زمانیکه مدیران همپای کارمندان خود حرکت کنند.
۴. اعتقاد به مشورت
مدیریت سنتی میگوید: مدیر باید در بالاترین جایگاه یک نهاد بنشیند، تمام اطلاعات را از همه جا بگیرد، خودش تصمیم را اتخاد کرده و به کارمندانش برای اجرا ابلاغ کند.
امروز اما اوضاع فرق دارد. مدیران دیگر حق خودمحوری ندارند و تصمیمات را جمعی می گیرند. مدیران امروز باید اطمینان حاصل کنند که کارمندانشان می توانند با هم در ارتباط باشند و به اطلاعات لازم دست یابند تا کار خود را هر چه که باشد، در هر شرایطی باشد و با هر وسیله ای که باشد، درست انجام دهند.
مدیران امروزه به جای جدا کردن کارمندان از پروژه ها با تکیه بر نظرات آنها، تصمیم های نهایی را می گیرند.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- تیر خلاص تبلتها برای لپتاپها
- پرطرفدارترین رشتههای کنکور 92
- رمزی که هیچ گاه نمیشکند!
- قیمت سیم کارت کد ۱ در بازار
- رتبه هاي اول و آخرخدمات پس از فروش خودرو
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز۱۳ مرداد ۹۲
- سالم ترین راه های فرونشاندن عصبانیت
- مرغ همسایه همه جای دنیا غاز است!
- پیدا شدن کیف پول بعد از۲۴ سال/عکس
- سفره خانوارايراني در هفته اول و آخر دولت احمدينژاد +جدول
- قیمت جدید رهن و اجاره مسکن در تهران /جدول
- کاهش ۶ میلیارد دلاری تجارت خارجی کشور
- ایران مالک معنوی پسوند اینترنتی “خلیج فارس” شد
- ۱۰ راه و دلیل برای شروع دوباره
- همه برند دارند جز ایران!
- 60 میلیارد دلار پول ایران بلوکه شد