مديركل صنايع برق، الكترونيك و فناوري وزارت صنايع و معادن از توافق وزارتخانه صنايع و معادن با وزارت اقتصادي ودارايي براي توليد دستگاههاي خودپرداز ساخت داخل خبر داد.
محمود ليائي گفت: براساس برنامه پيشبيني شده، در سال جاري از 7200 دستگاه ATM مورد نياز، بايد 3 هزار دستگاه توسط توليدكنندگان داخلي تامين شود كه اين رقم بايد براي سال آينده بصورت توليد 100 درصد داخلي به 12هزار و 420 دستگاه افزايش يابد.
وي تصريح كرد: مقرر شده است تا وزارت صنايع ومعادن براساس برنامه زمانبندي شده، شركتهاي داخلي توليدكننده دستگاههاي ATM را بر اساس شاخصهاي تعريف شده رتبهبندي كرده و اين رتبهبندي را به وزارت امور اقتصادي و دارايي اعلام كند تا به بانكها معرفي شوند.
مديركل صنايع برق، الكترونيك و فناوري وزارت صنايع و معادن هدف از اين اقدام را حمايت و فرهنگسازي براي استفاده از توليدات داخلي عنوان كرد و گفت: اين امر نيازمند تدوين سياستگذاريهاي خاص و برنامهريزي دقيق است.
ليائي در ادامه توجه ويژه وزارت اقتصاد و دارايي را براي اجبار بانكها نسبت به استفاده از خودپردازهاي داخلي و ارائه جدول زمانبندي خواستار شد و اظهار كرد: در اين زمينه مذاكراتي نيز با كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي صورت گرفته است تا بانكها با سرعت بيشتري در اين زمينه اقدام كنند.
مديركل صنايع برق، الكترونيك و فناوري وزارت صنايع و معادن در بخش ديگري از سخنان خود به روند توليدات داخلي اشاره و اظهار اميدواري كرد: در حال حاضر ۴۰ درصد توليد قطعاتATM در داخل كشور توليد ميشود كه با همكاري بانكها و وزارت صنايع و معادن قصد داريم اين رقم افزايش يابد.
بنابه گزارش روابط عمومي وزارت صنايع ومعادن، ليائي همچنين با بيان اينكه در حال حاضر ۳توليد كننده قطعات بصورت CKD و 6 توليدكننده بصورت SKD در كشور وجود دارد، خاطر نشان كرد: شرايط براي حضور توليدكنندگان داخلي در بازار داخل به لحاظ وجود ضوابط خاص بانكي، خيلي سخت است كه اميدواريم با تسهيل آنها حضور توليدكنندگان داخلي در اين عرصه گسترش يابد.
منبع: خبرگزاری ایلنا