چطور کار پیدا کنیم؟

 

پیدا کردن کار میتواند از طریق اینترنت، نیازمندی های شغلی، آشنایان یا مشاوران صورت بگیرد.

به گزارش گروه خبری بانکی دات آی آر ۱۰ گام اساسی برای پیدا کردن کار وجود دارد. آیا به دنبال کار هستید و نمیدانید که چطور کار پیدا کنید و از سردرگمی های پیدا کردن کار خسته شده اید پس برای یافتن کار مناسب، شروع یک کار و نحوه ی درخواست برای کار به مطالب زیر توجه کنید:

فرز باشید
برای پیدا کردن کار مناسب چقدر جست و جو میکنید؟ پیدا کردن کار ساده نیست. البته راه های زیادی برای کار پیدا کردن وجود دارد. برای پیدا کردن کار به زمان نیاز است اما مهمتر از آن این است که خودتان را بشناسید. تمرکز داشته باشید و پس آن خواهید دید که چقدر زود تواسته اید کار مورد نظرتان را بیابید.

جست و جوی آنلاین
از اینترنت برای پیدا کردن کار مورد نظرتان استفاده کنید مثلا سایت های کاریابی، ارسال رزومه به سایت هایی که برای جویندگان کار مشاغل مورد نظرشان را پیدا میکنند.

لیست مشاغل
لیست مشاغل، بانک مشاغل و سایت های کاریابی فرصت های شغلی را با توجه به مدرک تحصیلی و نوع کار دسته بندی کرده و در اختیار شما قرار میدهند.

وب سایت های کاریابی
این سایت ها تمامی مشاغلی را که در آگهی روزنامه ها، سایت های کاریابی و مجلات درج شده اند را جمع آوری کرده و در اختیار شما قرار میدهند. وب سایت های کاریابی فراوانی وجود دارند که میتوانند کار مورد نظرتان را پیدا کنند.

خودتان درخواست کار بدهید
میتوانید برای شرکت هایی که در نزدیکی منطقه زندگی تان هستند رزومه بفرستید. گاهی اوقات برخی شرکت ها برای دریافت نیروی کار مورد نظرشان لزوما آگهی سراسری نمیدهند بلکه در خبرنامه های محلی آگهی می دهند زیرا برخی از شرکت ها ترجیح میدهند که محل زندگی کارمندشان نزدیک به محل کارشان باشد تا رفت و آمد آنها آسانتر صورت بگیرد.

نمایشگاه های کاریابی
گاهی اوقات نمایشگاه های کاریابی برپا میشوند که شما میتوانید در این نمایشگاه ها هم شرکت کنید.

مشاور کاریاب جستجو در شرکت ها و آژانس های کاریابی
مشاوران کاریاب به راحتی میتوانند برای پیدا کردن شغل مورد نظرتان به شما کمک کنند.
بانک های کاریابی
در بانک های کاریابی با درج کلمات کلیدی مثل محل زندگی و شغل مورد نظرتان میتوانید آگهی های بسیاری را در ارتباط با شغل مورد نظرتان بیابید. در این بانک های کاریابی مشاغل بر اساس موارد زیر دسته بندی می شوند:
۱-مشاغل بر اساس زمینه های کاری
یک لیستی از مشاغل مختلف همراه با زمینه های کاری شان وجود دارد که شامل مشاغل هنری، ارتباطات، آموزش و پرورش، تجارت، حقوقی، علم و فناوری و .. است.
۲-مشاغل بر اساس محل کاری
مشاغل براساس موقعیت محلی دسته بندی میشنود تا افراد ترجیحا کارشان را نزدیک به منزلشان انتخاب کنند.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *